Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kako mi je všeč ta punca...je iz obale (Koper)!

:wub:

Zelo čedna! :palec: Mogoče malce prekoščena za moj okus! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>No tale je pa res ful cortkana  :2src:

Ko bi jo v živo videla... :2src: desetkrat bolj lušna, kot na teh fotkah ! x:px

Tipi kr padajo na kolena, ko gre ona mimo...pa je šele 18. let mlada pa še Vodnar-ka ! x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Zelo čedna! :palec: Mogoče malce prekoščena za moj okus! x;)x  x:Dx

Conti,

se strinjam..., kot pravim tam zgoraj...ima šele 18. let...ima još vremena...! x:Dx

Ti pa bi bila idealna...zame! :8): xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>xyesx  xyesx  xokx

morda res malce preveč koščena, a to se da popravt  :vragec:

santos, po tvojih pripovedovanjih pa ni preveč zanesljiva, če tko hitro tipe menjava. verjetno se zaveda svoje lepote.  x:Dx  :vragec:

Imela je tipa kr nekaj let....pol pa je končala in valda se je že prilimal drugi...sam tega je kaj hitro skenslala...a kar se tiče njene lepote, fajn da se zaveda, tako je prav ! x;)x :palec:

V glavnem ni imela veliko tipov...in zame ni prav nič preveč koščena...taman ! x^x

<{POST_SNAPBACK}>Nice, very nice x:)x

x;)x :palec:

Bejbe bejbe bejbe... Jst sam osebno pa ne bi mel "bejbe" za to, da bi lahko reku da jo mam in da je res huda.

Sam bi raj našel tako lušno punco, s katero bi preživel ostanek življenja, ali bil z njo vsaj dalj časa, ne pa tako kot dandanes ko menjajo vsak teden in nimajo pojma kaj bi radi. Poznam jih par ki jim gre samo za to, da lahko rečejo da ma žensko.

No, sicer pa ma vsak pravico izražat svoje mnenje, in če se kdo ne strinja z mano, nič zato. Sam zaradi tega ne bom spremenil mnenja.

No, ena od žensk, katero definitivno ne bi imel le za eno noč...

(se opravičujem ker je 1024x768, ni blo manjše, iz računalnika pa ne morem objavt)

http://www.oldsocks.co.uk/pictures/Christina%20Applegate/Christina%20Applegate_2.jpg

eh,mick jst pa res ne spadam med hude bejbe....vsaj zase ne....

vsaj ne trudim se to bit....bi pa lahk komot spala s tabo x:Ix :vragec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Škoda da nekatere sanje ne bodo nikoli uresničene...

:(

Js mam dost srečo da tiste ki jih najbolj pogosto sanjam najbolj pogosto končajo v mojem naročju.. :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni je najbolj super do zdej bila Alyson Mun, samo je Alyson tota ko je spodi , tuje vreje :palec: x:Dx

http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/alyson-hannigan.jpg

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Willow!! xokx xsuperx

I like Buffy folk x;)x

http://www.primissima.it/binary/primissima2/attualita2/Sarah%20Michelle%20Gellar.1104318514.jpg

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...