Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>willow mi ni všeč ... ker je pegasta  x:o)x

buffy pa je  :palec:  x:px

Smotka :vio:

Pegice so pa ja lustne! Tud Kidmanca jih ma pa je bejba in pol x;)x

Ja S.M Gellar je pa men...joj, ce bi bla drugac usmerjena, bi vizualno ona taprava x:o)x x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Jest sm bil v Buffy zaljubljen vcasih. :2src: :2src: Ko sem jo prvic vidu na plakatu za O know what you did last summer sem plakat ukradu pa ga domov odnesu.Tam je bla pa res tak cukr.Ufff :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Jest sm bil v Buffy zaljubljen vcasih. :2src:  :2src: Ko sem jo prvic vidu na plakatu za O know what you did last summer sem plakat ukradu pa ga domov odnesu.Tam je bla pa res tak cukr.Ufff :palec:

:lol: :lol: :D xokx lepo se znajdeš :)

Btw, hvala za karte, saj bi ti pm-al samo ti piše da imaš preveč sporočil x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Willow!!  xokx  xsuperx

I like Buffy folk  x;)x

http://www.primissima.it/binary/primissima2/attualita2/Sarah%20Michelle%20Gellar.1104318514.jpg

men je pa od nekdaj bila zoprna ta bejba... :8): :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne vem, ni mi vsec, ni mi vsec tak tip bejb, brez veze, ena bejba pac... pol se pa tam pachijo pa shobijo, ces, 'igrajo'!!! x:o)x Pa nekje sem gledala en odlomk, kao ona neka jackica tezka, obvladovala total... haha, saj se hecajo... x:px

Vcasih ne vemo, zakaj nam je kdo vsec - prav tako ne moremo vedno utemeljit, zakaj nam kdo ni.

Pa ne maram na tak nacin 'duhovitih' bejb... tud calista mi je zoprna...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne vem, ni mi vsec, ni mi vsec tak tip bejb, brez veze, ena bejba pac... pol se pa tam pachijo pa shobijo, ces, 'igrajo'!!! x:o)x Pa nekje sem gledala en odlomk, kao ona neka jackica tezka, obvladovala total... haha, saj se hecajo... x:px

Vcasih ne vemo, zakaj nam je kdo vsec - prav tako ne moremo vedno utemeljit, zakaj nam kdo ni.

Men je ona sicer obupna igralka, sam je pa ful lustkana. Mas pa vsekakor prav o tistem, da je logicno-analiticno misljenje precenjeno!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:switz:  x:px  x:)x

Uuuuuu......to pa je res kompliment, hvala cigumigu  xsrcx  x:Ix  x:Ix

kaj?a to da bi spala s tabo? :inocent: itaq,valda se ne bi branila nore noci s tabo ,da ne govorim o kaksni dezevni,razburkani noci :inocent: :vragec: x:px x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest mačona

Meni pa Natalie nikak ne potegne. Niso mi všeč modre ochi takega odtenka, pa ta mesnate ustne. Not my kind of woman.

Recimo Pink mi je blazno všeč kot cela pojava, čeprav postavo sploh nima lepo, pa tudi v obraz je taka fantovska, ko je brez make upa. Ampak sem zadnjič gledala eno oddajo o njej in me je totalno prepričala. Tipica je precej netipična Devica. :palec: xDDx x8Dx

O igranju Buffy ne bi. Se ne spoznam na to, tako da...

Meni je pa ravno Calista vsec - njen nacin. Ful sem rada gledala Ally McBeal x:Dx

Pa vsi liki so mi bli vsec ( od Ling, Richarda...) x;)x

Lusna: Jessica Alba

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
Meni pa Alba ni. Preveč cukrasta. Lepa se mi zdi Sandra Bullock, Cindy Crawford, Laetitia Casta, Gabriela Sabattini, Shakira, Natalia Oreiro, celo Claudia Schiffer mi je lepa na svoj način. Aha, ta mi je pa res posebna - Cate Winslet, čeprav ni my kind of woman. Njena koža, ustnice, lasje. x:Xx Meg Ryan mi je džekica, pa Drew Barrymoore tudi na svoj način. NAha, pa Julia Roberts, dokler preveč ne razpotegne smeha. Pa tista bejba, ki je igrala v Štiri poroke in en pogreb. Pa še in še. J.Lo tudi, čeprav marsikomu ni, meni pa pač totalno potegne.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...