Guest mačona 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Giovanna Antonelli pa je všeč nama z Mystico. Ribica je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Men tudi ne potegnejo one bejbe s too much žnabli, recimo ful anti mi je Agelina Jolie :xx!: Všeč mi je recimo Sandra Bullock,pa Salma Hayek. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem, ni mi vsec, ni mi vsec tak tip bejb, brez veze, ena bejba pac... pol se pa tam pachijo pa shobijo, ces, 'igrajo'!!! Pa nekje sem gledala en odlomk, kao ona neka jackica tezka, obvladovala total... haha, saj se hecajo... Vcasih ne vemo, zakaj nam je kdo vsec - prav tako ne moremo vedno utemeljit, zakaj nam kdo ni. Pa ne maram na tak nacin 'duhovitih' bejb... tud calista mi je zoprna...aha, ja sej maš prav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jenna Elfman mi je pa multi simpatiko. Eh, dobra je ni kaj http://i.imdb.com/mptv1.gifaha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men tudi ne potegnejo one bejbe s too much žnabli, recimo ful anti mi je Agelina Jolie :xx!: Všeč mi je recimo Sandra Bullock,pa Salma Hayek. Se strinjam glede Angeline...sej vem, da tipe totalno rajca s temi žnabli...men je pa :xx!: bljak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 men so pa luštne: Cameron Diaz, Liv Taylor, Natalie Portman, Heidi Klum, pa še bi se jih našl..ja, veliko lepih žensk nas je na tem svetu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 pa ka pol. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 men je pa angelca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Cameron Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. se strinjam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. Tocno Evo jo, lepoticko, ki sem jo obozevala celo osnovno solo http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/crawford3.JPG Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ka pol. točno tko Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Evo jo, lepoticko, ki sem jo obozevala celo osnovno solo Tle ma se joske ... pol ko je delala kampanjo za EAS se je tok natrenirala, da j bla cist brez mascobe (zal tut tiste v joskih)! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Po žnablih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 caMERON... Cindy!!! od nekdaj vsec, kljub temu da je *amazonka* mal. a dbest bejba (ne morem verjet da je riba, ko je taka... sco, lev al kaj tacga bolj videt) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Sej ma dost škrpjona pa mislm, da tud leva...sam ne vem ke sm to slišu... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>caMERON... Cindy!!! od nekdaj vsec, kljub temu da je *amazonka* mal. a dbest bejba (ne morem verjet da je riba, ko je taka... sco, lev al kaj tacga bolj videt) Za Cameron se strinjam...ful antipaticna... :xx!: Bacallova, Bergman... ne vem...te so se mi zdele lepe bejbe... http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/88/78/22m.jpg Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 men pa Cindy ni bla nkol kul, taka kobila..ups Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ja, saj stekam, zato pa pravim amazonka.sam men je vseen vsec... diaz pa mi je... no saj sem jo ze revo 1x cist sklincala, bo dovolj (ko ze tam pametujem v sanjski, da prevec sinfamo ).. men je od 'tastarih' vsec ava gardner in jasno audrey hepburn, bikica z luno v ribah - in TOCNO tko tud zgleda. Lustna, pa se dbest igralka. aja saj res, saj ava gardner jo ma tud, mensezdi. Blazno lustna je natalie portman (pa mi je bila prej zoprna, no sam lustna se mi je pa zmeraj zdela). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 moron-kamen je tut antipaticna nekak ... ---------caMERON... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Men pa je Cindyka prav Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 meni je bla ko sn bil 1 letnik srednje šole, zaj mi pa ni nekak za na hrbet past Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa je Cindyka prav Men tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O igranju Buffy ne bi. Se ne spoznam na to, tako da...saj to je v paketu - a mislis da je jack nicholson dober tip sam zato ker dobr igra, al zato, ker je osebnost in dober tip - kar vsekakor karizmaticna osebnost mora prenest tud na platno - sicer je ena od milijonov fac.Takih bejb je skratka stopetdeset tisoc. Lustna, gobcna, 'duhovita', obvlada k svina. Jenna Elfman, katera je ze to, tule se slabo vidi, a se mi zdi, da mi je vsec, da sem prav enkrat bila pozorna. No meni pojem dobra bejba ne vklujcuuje sam 'sekarlepega' obraza.. natalia Imbruglia?Zoprna bejba s pretiranimi ustnicami in z velikimi porami..., res mal podobna angelini jolie, sam da ta je karizmaticna in clo zna igrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.