Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ne vem, ni mi vsec, ni mi vsec tak tip bejb, brez veze, ena bejba pac... pol se pa tam pachijo pa shobijo, ces, 'igrajo'!!! x:o)x Pa nekje sem gledala en odlomk, kao ona neka jackica tezka, obvladovala total... haha, saj se hecajo... x:px

Vcasih ne vemo, zakaj nam je kdo vsec - prav tako ne moremo vedno utemeljit, zakaj nam kdo ni.

Pa ne maram na tak nacin 'duhovitih' bejb... tud calista mi je zoprna...

aha, ja sej maš prav xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. x:Dx

xokx se strinjam :)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Cameron je meni všeč zaradi nasmeha in jamic ter očk, čeprav je brez make upa grozna. V temi "Grdoba" je nekdo podal nekje link za stran, kjer so znane igralke, manekenke, pevke brez make upa in v "peinlih" trenutkih. x:Dx

Tocno :palec: x^x

Evo jo, lepoticko, ki sem jo obozevala celo osnovno solo x;)x

http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/crawford3.JPG

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Evo jo, lepoticko, ki sem jo obozevala celo osnovno solo  x;)x

Tle ma se joske :eek: :2src: ... pol ko je delala kampanjo za EAS se je tok natrenirala, da j bla cist brez mascobe (zal tut tiste v joskih)!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

caMERON... :sick:

Cindy!!! :palec: x^x od nekdaj vsec, kljub temu da je *amazonka* mal. a dbest bejba (ne morem verjet da je riba, ko je taka... sco, lev al kaj tacga bolj videt)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>caMERON... :sick:

Cindy!!! :palec: x^x od nekdaj vsec, kljub temu da je *amazonka* mal. a dbest bejba (ne morem verjet da je riba, ko je taka... sco, lev al kaj tacga bolj videt)

Za Cameron se strinjam...ful antipaticna... xrolleyesx :xx!:

Bacallova, Bergman... ne vem...te so se mi zdele lepe bejbe...

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/88/78/22m.jpg

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja, saj stekam, zato pa pravim amazonka.

sam men je vseen vsec... diaz pa mi je... no saj sem jo ze revo 1x cist sklincala, bo dovolj (ko ze tam pametujem v sanjski, da prevec sinfamo x;)x x:Dx)..

men je od 'tastarih' vsec ava gardner in jasno audrey hepburn, bikica z luno v ribah - in TOCNO tko tud zgleda. Lustna, pa se dbest igralka.

aja saj res, saj ava gardner jo ma tud, mensezdi. :P

Blazno lustna je natalie portman (pa mi je bila prej zoprna, no sam lustna se mi je pa zmeraj zdela).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O igranju Buffy ne bi. Se ne spoznam na to, tako da...
saj to je v paketu - a mislis da je jack nicholson dober tip sam zato ker dobr igra, al zato, ker je osebnost in dober tip - kar vsekakor karizmaticna osebnost mora prenest tud na platno - sicer je ena od milijonov fac.

Takih bejb je skratka stopetdeset tisoc. Lustna, gobcna, 'duhovita', obvlada k svina. x:o)x x:px

Jenna Elfman, katera je ze to, tule se slabo vidi, a se mi zdi, da mi je vsec, da sem prav enkrat bila pozorna.

No meni pojem dobra bejba ne vklujcuuje sam 'sekarlepega' obraza..

natalia Imbruglia?

Zoprna bejba s pretiranimi ustnicami in z velikimi porami..., res mal podobna angelini jolie, sam da ta je karizmaticna in clo zna igrat.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...