Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Katarina Venturini, zelo cedna, 'sportno damsko sexy'. Ne vem al vem al se mi sam zdi, da je devica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katarina Venturini, zelo cedna, 'sportno damsko sexy'. Ne vem al vem al se mi sam zdi, da je devica. Čdna že čedna, karakterno pa cel Sem jo imela čast enkrat spoznat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 aha, gajstna torej, kot sem rpedvidevala? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale sarah connor ... blah žnabli :xx!:mah men cela faca ni usec. se posebaj surla....JLO pa sploh ne... Katarino sem pa tudi jaz ze nekajkrat vidla. Nazadnje v francoski restavraciji, kjer je bila priblizno toliko casa kot jaz. Jaz sem pojedla predjed, glavno in sladico, ona pa SOLATO Nikol mi ni delovala zoprna ali pa kej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>U ja, Lindsey Lohan al nekaj takega, jap res luštna dečva, ful je bila cart tudi ko je bila majhna, taka pegasta rdečelaska itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej ti si tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej meni tudi ne. sam ustnice so mi najprej padle v oči ... čist umetno.JLO pa je razred zase, včasih mi je všeč, včasiih ne. vizuelno mi je večkrat bejba, kot ne ... kar se tiče pa obnašanja in vsega pa ena tumpasta kokosh. Men pa latino zenske nasplosno niso vsec.Pa tisto njeno miganje z obozevano ritjo. Men je cisto mimo, pa piska tudi grozno, da o njenih filmih sploh ne zacnem Ona mi pa res ni simpaticna. Da ne bom samo opravljala; ima ponavadi dobre frizure in en dober komad!Mah od teh pevkic mi je res luskana Alicia Keys naprimer.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej ti si tudi. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ona Sarah - kar grozna bejba...Lopezka, nedvomno hudo cedna bejba, med najlepsimi na svetu, ima res pravi look, ce odvzames izraz, pojavo, kar je pa vse...in smo spet tam, kot sva s suryo v dobrih tipih.No meni to ne more delat.lepota ne more bit lepota z osabno neumnostjo in pododbnim.Ja, ne poznam je po znacaju kao... (ampak spoznam osaben ksiht ko ga vidim). Ne, men tud ne - ne latino bejbe ne latino tipi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš, meni pa ful. Jst bi bila rada taka latino bejba. Jaz sem si pa ze kot mejhna deklica zelela met pegice!!! Pa ni tega v mojih genih. Mega rit? Ne vem, sem pristasica riti normalnih velikosti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Men je pa JLO huda...glih zato, k ma rit....ni spet ena suhica, k se bo glihkar na pow prelomila od shiranosti...bljak, takih kostk ne maram, more bit kej za prešlatat! Drgač mi je pa Mazetova tud lušna, pa taka kul bejba mi deluje...down to earth! Britney...k je namazana je lepa...res...drgač pa...groza...pa tud je bl blond, kokr sm kšne intervjuje poslušala... Drgač mi je pa najbl tupa od zvezdnic Jessica Simpson....kok je pa to butasto ženšče....je enkrat tuno jedla in je na ovitku pisal...chicken of the sea...in pol ona to žveč in reče..That's weird...it doesn't taste like chicken at all... BUTARA...lušna pa je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jaz sem si jih tud zelela (pege).pA jih imam sam po ramah. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jst jih pa mam...sam po obrazeku...hihi...a ste mi kej fovš, bejbe? Drgač mam pa filing, da mi z leti zginevajo...pozimi so kr neopazne, pol pa poleti spet pokukajo na plano, ko me sončk dobi....čudna sm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ajde to mas pa prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, verjemi, da ti jaz nisem S mi pa za kej druzga.... k znam rigat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mah, sej Beyonce naprimer ima tudi fajn rit, pa mi je veliko bolj sexy... Drgač mi je pa najbl tupa od zvezdnic Jessica SimpsonEvo, tupa je res...ampak meni je ona blazno lusna. Ena izmed najbolj luskanih zvezdnic. Lepe obrazne poteze, super gestel, ma joske, ma normalno rit, dobre noge. Sicer tipicna blonda, sam men sexy Jessica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to mogoče glede pegic pa takoj menjam s tabo ... kolkr sm tvoje fotke vidla Kva ti pa fali? Kokr sm pa jst tvoje vidla, s prov fejst, tko da nova nč menjale.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, sej Beyonce naprimer ima tudi fajn rit, pa mi je veliko bolj sexy...Evo, tupa je res...ampak meni je ona blazno lusna. Ena izmed najbolj luskanih zvezdnic. Lepe obrazne poteze, super gestel, ma joske, ma normalno rit, dobre noge. Sicer tipicna blonda, sam men sexy Jessicavis kok smo razlicni, men pa v faco sploh ni vsec.Ma pa hudo postavo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Njen moz mi pa tud ni napacen http://news.xinhuanet.com/english/2003-11/17/xinsrc_06f85d70f52441a6ada1c433bc792317_042.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, sej Beyonce naprimer ima tudi fajn rit, pa mi je veliko bolj sexy...Evo, tupa je res...ampak meni je ona blazno lusna. Ena izmed najbolj luskanih zvezdnic. Lepe obrazne poteze, super gestel, ma joske, ma normalno rit, dobre noge. Sicer tipicna blonda, sam men sexy JessicaMen pa sploh niso všeč ljudje, ki imajo ritko namest brade...! Drugač postavca je za 10ko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, take Nick je fejst..pa mi včas deluje, k da mu gre ona blazno na k...pol ga pa tko po pasje pogleda, k kej zajebe in mu reče I love you...tko ful pocukrano :xx!: Satos, kdo ma ritko namest brade???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Satos, kdo ma ritko namest brade???? Pri ženksah pa sploh me odbije...saj veš, ko nekateri imajo namest brade ritko ! Grem pod tuš...bom pol razlagal..morda pa bo nekdo še prej pogruntal na tisto, kar se oziram !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri ženksah pa sploh me odbije...saj veš, ko nekateri imajo namest brade ritko ! Grem pod tuš...bom pol razlagal..morda pa bo še prej pogruntal na tisto, kar se oziram !? Nč jasn.... Da se novš premal zdrgnu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Poglej brado od tega fanta na fotki...!!!Vidiš luknjo v njej ??? No, temu jaz pravim ritka, namest brade ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kirk douglas, john travolta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.