Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

ja, to itak, sam zakaj bi imel nekdo probleme s tem, kar nekdo pove, in zakaj mora nekdo, ce nekdo drug nekaj komentira o njem, nenadoma ravno pri tem prvem nekaj odkriti?

Ce te moti, te moti, povej.

A tebe pa moti od kar nAenkrat, ker mene moti nekaj, OK, zdaj pa se tebe, pa sva si kvit, al kako...

No ja saj pravim da ne stekam... torej to je na diano pol letel?

Torej, ko da santos fotko gor, sem jaz vedno navdusena.

A ne pa tud, ko santos rece, niso mi vsec stare babe.

Zamerim, ker ziher name leti, in navrzem par kritik, zob za zob. x:o)x

Mislim pa ker v eni besedi ni rekel, da mu Diana ni vsec.

To je tko kot bi nekdo rekel, da mu svetlopolte niso tolk vsec in bi se jaz uzalila.

A je on mim a sem jaz prepomembna, da menim da lohk kaj name leti, kot da ima oni skoz sam mene v glavi?

Pac, niso mu vsec.

In ker je tle tolk folka, je jasno, da se kdo najde v cem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

P.S.:poglej ikonco od Diane[/color] :inocent:  x:Dx  :xx!:

..kle lih ne mores rect, da ni reku, no... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aha... solate, igla v senu, pa nisem vidla... sem vidla sam 'zacetek' pa konc... ko se je diana ze vmesala, pa je morda res tudi kaj njej ali njo komentiral..

ker do tu, v zacetku, sem se 'spremljala'.

Morda se mu je bedast zdel, kaj se zdaj oglasa Diana, ce ni nanjo letel, pa je nalasc to rekel (ces no pa dajmo, ce se pa ze gremo, pa ok, evo... :D)...

Pa se nekaj... tu se je fajn oglasit, ker eni pa shizijo na jamice v bradi in so eni zlo ponosni, da majo to...

Recimo kako to, da ni katera priletela se kregat z mano, da ce je nanjo letel, ko sem rekla kratke noge... :o|o:

ker to pa najbrz ni tolk fensi kot pa sexy luknjica v bradi.

no morda pa se kera uleti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ok, saj jaz tud, ocitno sem videla *zacetek* sam, pa del *konca*, vmes se mi pa ni dal podrobno..

ne, ne gre za to, da branim, res sem tko postekala... saj itak sem pa rekla, da nic ne stekam... morda mi je kaj 'uslo', mislim tud tko, sicer, morda iz kakih drugih tem..

No, kakorkoli, potem sem imela jaz narobe in se opravicujem, se posebej Diani. :palec:

ja kako pa to da ga tko srackas santos, saj sicer nimas takih fint? :8):

Picasso

Verjetno je imel slab dan... :sori:

Moj nasvet: eno iskreno opravicilo, pa bo. :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a da ja? :eek:

Hm, cudno...

nisem nikoli opazila cesa takega.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a da ja? :eek:

Hm, cudno...

nisem nikoli opazila cesa takega.

Meni se tudi santos nikoli ni zdel namerno nesramen...ravno nasprotno!!! :palec:

Samo pr marsikom (tut pr men, priznam) vcas pride kaksn tak moment, ko pac reces kaj kar se ne spodobi, kar mogoce sploh ne mislis...

Frank Zappa

ja, al pa pac sam izpade cudno... pa spoloh ne pomislis, opazis...

Jaz tud kak svoj komentar preberem kdaj, pa vem da sme cist prijazno ga pisala, pa je recimo ful oster al pa clo cinicen zgleda, pa recimo sploh ni bil tko misljen.

Picasso

:palec: Itak!!! :palec:

Ful je tezko nasploh eno vsaj prblizno komunikacijo furat, ce ne vidis KAKO clovek nekaj pove, ampak vidis samo kaj pove.Kako je vsaj 80% sporocila in kle gor smo omejeni na 20 ali pa po enih teorijah celo zgolj 7% sporočila.No sej mamo smeske pa to, sam se zmeri to ni to.

Frank Zappa

Lih zdaj poslušam njeno muziko, ej zakon je :D Drugače pa je igrala v Freaky Friday :D

Tnx mišelki xsrcx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Itak!!! :palec:

Ful je tezko nasploh eno vsaj prblizno komunikacijo furat, ce ne vidis KAKO clovek nekaj pove, ampak vidis samo kaj pove.Kako je vsaj 80% sporocila in kle gor smo omejeni na 20 ali pa po enih teorijah celo zgolj 7% sporočila.No sej mamo smeske pa to, sam se zmeri to ni to.

ja, ker nenazadnje eni pa jih povsod stepajo... in ful... potem se mi pa razvrednotijo...

Sicer se pa kar kul da s smeski in se dobro da so. x^x xyesx

*Mystica, ne se jezit, men si ti tak pokazatelj, ce sem preostra, ker si ti bolj... obcutljiva in tud nekak bolj tolerantna v enih receh...

Jaz pa sem vcasih prestroga in prezahtevna. xyesx

Pa je cist fajn fidbek dobit. :palec: :vio:

Picasso

ja valjda! jaz mam mal... kaj jaz vem, en promilcek morda nekaksne objestnosti... ne tko, v cist pravem smislu, ampak recimo ena nesramnejsa al kaksna oblika hudomusnosti... jaz mam mal norosti, se ven vrzem, zapretiravam, zgolj zarad nekaksne drame clo, ker pac padem not, ti si pa bolj zadrzana in umirjena, vseen pa znas tud tko videt.

mah, ne znam cist dobr razlozit...

Sva cist drugacni, ceprav veckrat misliva podobno.

Ti se premal ven meces, jaz pa prevec. recimo. :)

Midve skup, mix, bi ble pa spica! x:o)x x;)x x:px

Picasso

sramota.

same neke brezvezne tuje bejbe... :|||

Torej:

Anja Tomazin! xyesx :palec: x^x

Dbest bejba - ne sam lustna, clo lepa, elegantna, s stilom, duhovita, simpaticna, izzareva. :palec: :palec:

Picasso

A slovenske top bejbe:

Urska Majdic (pevka od BPP)

Polona Kasal

...za zacetek!!!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>sramota.

same neke brezvezne tuje bejbe... :|||

Torej:

Anja Tomazin! xyesx :palec: x^x

Dbest bejba - ne sam lustna, clo lepa, elegantna, s stilom, duhovita, simpaticna, izzareva. :palec: :palec:

to mash pa res-anja tomazhin :palec:

mojca fatur ima tudi neki ,mi je bila zhe v osnovni soli neki posebnega...

...in jadranka jeras mi je tud vsec(vsaj mislim ,da je njeno ime)

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

men ona ni tolk privlacna, mi je pa vsec, toplo in prijetno izzareva, menim tud da je fajn oseba, tud brihtna.

Je pa posebna in morda je sam to, da ni tolk fotogenicna.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>men ona ni tolk privlacna, mi je pa vsec, toplo in prijetno izzareva, menim tud da je fajn oseba, tud brihtna.

Je pa posebna in morda je sam to, da ni tolk fotogenicna.

meni je tko pozitivna ful.ko sonchek je. x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Zato pa jaz, če kako fotko gor počim, ne pričakujem nič takega od lupčov, pa kak si lep, pa kak je to in ono.. dam jo zato, da vidite s kom se pogovarjatepa, pa ko vidim, kolko se eni na vsak kometar zahvaljujete-jo mi kr včasih slabo postane.Rajš kritike, kot pa prazni komplimenti :palec:
It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...