seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa bom dal eno kolegico (upam, da ne bo zvedla) V glavnem to je ona, ko "dela"...! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa bom dal eno kolegico (upam, da ne bo zvedla) V glavnem to je ona, ko "dela"...! Tebe pa same mačke obkrožajo.... cool Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe pa same mačke obkrožajo.... cool Sam še ti manjkaš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 V glavnem to je ona, ko "dela"...! Huhu... je pa veletalent za to "delo"!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam še ti manjkaš ! Ja, ja..... Jaz pa dobra Halooooooo...... Wish I would be....minil je moj časx!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pol pa itak lohk ve. Saj bo zvedla...počasi, najpre...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja..... Jaz pa dobra Halooooooo...... Wish I would be....minil je moj časx!xAh,lepo te prosim no, kje pa si to prebrala, da je tvoj čas minil !? Jaz bi rekel obratno...šele prihaja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah,lepo te prosim no, kje pa si to prebrala, da je tvoj čas minil !? Jaz bi rekel obratno...šele prihaja ! Hvala,hvala za tolažbo....na naslednjem luninem party-u častim drink. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala,hvala za tolažbo....na naslednjem luninem party-u častim drink. a sam drink al kwa !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a sam drink al kwa !? Ej, pa jaz sem ti oddana (beri poštena) ženska....kwa pa misliš? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, pa jaz sem ti oddana (beri poštena) ženska....kwa pa misliš? Saj nisem ljubosumen, tako da ni panike ! Joke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nisem ljubosumen, tako da ni panike ! Joke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Obe bi bile za p.... hihi sam sestrca je definitivno velik boljša.... vsaj za moje očke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nisem ljubosumen, tako da ni panike ! Joke ooo santo, moje kokice ti pa ne dam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo santo, moje kokice ti pa ne dam pa saj bosta oba dobila drink Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>orgije kje? :OO!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>orgije kdaj, kako, zakaj...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo santo, moje kokice ti pa ne dam Saj vem, da mi jo nebi nikoli dal, zato bo sama prišla ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa saj bosta oba dobila drink Sorry ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da mi jo nebi nikoli dal, zato bo sama prišla ! hi, hi,you wish........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Laetitia Casta! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Laetitia Casta!Ja no, nič posebnega...kljub temu je vredna greha ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, nič posebnega...kljub temu je vredna greha ! Samo, čigavega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, nič posebnega...kljub temu je vredna greha ! Samo,da se lahko porine,anede? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Uh,kak odziv na moj komentar..., kot da je tolko pomemben ! Mysti,vredna...ker je dobra, kljub temu nič posebnega ! Sstane,mojega...! Niagara,tak pa že nisem...spet sem dokaj zbirčen, a to ti pove le to, da še nikoli v življenju nisem imel resne punce, kar pomeni...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.