Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 zakaj? kaj pa dela taksnega? ne poznam namrec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Yes, Mystica...še je upanje za naju! <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to že res...ampak tale teta ma še hud glas pa "JAJCA" Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj? kaj pa dela taksnega? ne poznam namrec... http://www.macygray.com/ tale teta hudichevo dobro poje....Njen eden najbolj poznanih komadov je : I Try na njeni strani pojdi pod music pa pod album: Macy Gray On How Life Ispa pod komad: I Try...klikni povezavo in poslušaj..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Elena Kulikova Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 http://images.amazon.com/images/P/B0006IUE16.01.LZZZZZZZ.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 vse Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sam skrajno desna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ne. samo ena ... kjera? Mišel? Desna, ta je lih najbolj grda med temi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 behi, ne govori ljudem da so grdi. Alyssa Milano sem mislila...desno, ce gledas iz nase strani ja Tole klik Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi, ne govori ljudem da so grdi. Alyssa Milano sem mislila...desno, ce gledas iz nase strani ja Tole klik ta je pa full moji sekici podobna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ta je pa full moji sekici podobna Pa ti imaš dobro sekico...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sliko, da ocenimo :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sliko, da ocenimo :> hehe da me ganja njen fant nič ne bo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe da me ganja njen fant nič ne bo Ga bom že jaz skuliral... No panick Ti kr dej, da vidimo mi to oz., da jo ocenimo...!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ga bom že jaz skuliral... No panick Ti kr dej, da vidimo mi to oz., da jo ocenimo...!!! Santo sm komi eno najdu na tem računlaniku eno zate, samo psssst slikco sm odstranu, ker sm jo objavil brez dovoljenja, pa mam slabo vest... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santo sm komi eno najdu na tem računlaniku eno zate, samo psssst Kaj je luštna...! Miki,mogli bi ja i ti, da budemo nešto u rodbini...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Zelo je lepa, Seal...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je luštna...! Miki,mogli bi ja i ti, da budemo nešto u rodbini...! heheh, emmm ja ma že dolg časa frajerja, mogoče se ga pa naveliča Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 res je srcek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, emmm ja ma že dolg časa frajerja, mogoče se ga pa naveliča Če bi mene vidla...mislim, da bi se ga hitro naveličala !! En za tvojo sestrico z upanjem, da je že polnoletna ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 hehe ja hvala vsem za take lepe besedice oz. komentarje, ja santos itak da je že krepko polnletna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja santos itak da je že krepko polnletna Kdaj jo boš pripeljal kaj na obalo...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdaj jo boš pripeljal kaj na obalo...?! k se bom js tja preselu, pa bo prišla na obisk neki sanjam, da bi se preselu na obalo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>k se bom js tja preselu, pa bo prišla na obisk neki sanjam, da bi se preselu na obalo Kako to misliš preselu, da bi tukaj tud delal ipd. ?! Kaj pa stanovanje...podnajemnik al kako ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.