triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to so tako ali tako vse ženske z drugo besedo prodane duše Heh ,čist res ,sam se tud tipi prodamo, vsakič ko ji ga damo u usta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh ,čist res ,sam se tud tipi prodamo, vsakič ko ji ga damo u usta! z razliko, da se mi predamo užitku, ženske pa prej denarju oz. luksuzu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Eni prej, eni pa slej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eni prej, eni pa slej! ne čakam v vrsti, grem vedno preko vrste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne čakam v vrsti, grem vedno preko vrste Pol s pa tko kt js! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam pol vaju nazaj postavjo vzgojno kado si pa upa? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Nop. To pa kr jz povem kera je na vrst! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Včas tud, če je treba! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Pa vibracije tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Po 50 kometarjih brez slike ne bi blo slabo, če bi kdo ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Martina je fajn ja, všeč mi je ko je ženska, ne pa tista kost od manekenke :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bolje rečeno in predvsem bolj realno - hvala materializmu! imaš dobner avto pa ti ga bo fafala, imaš zlato pa di ga bo fafala, imaš jahto pa ti ga bo fafala... in kje je duhovnost, imaš dobro dušo pa te bo brcnila v mednožje Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bolje rečeno in predvsem bolj realno - hvala materializmu! imaš dobner avto pa ti ga bo fafala, imaš zlato pa di ga bo fafala, imaš jahto pa ti ga bo fafala... in kje je duhovnost, imaš dobro dušo pa te bo brcnila v mednožje Se prav, da ga teb nobena ne????? Revčk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se prav, da ga teb nobena ne????? Revčk! govoril sem o svojih asistentih jaz si vzamem kar želim, samo sem naveličan tega blow joba, zdaj samo še ornk pikam v rit! kaj pa ti, a se te sploh kdo dotakne? izgledaš kot kup solate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 hudičevka v akciji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>govoril sem o svojih asistentih jaz si vzamem kar želim, samo sem naveličan tega blow joba, zdaj samo še ornk pikam v rit! kaj pa ti, a se te sploh kdo dotakne? izgledaš kot kup solate Brez skrbi, da se me. Solata je pa ja dobra! Ti pa ko kup dreka.... In postavlja se vprašanje! Kaj imamo ljudje raje v ustih? Solato ali kup dreka? Mislim, da je odgovor več kot očiten...lahko pa nardimo forumsko anketo in glasujemo za to vprašanje in pa še eno...če smo za to, da te dol zabrišemo, ker itak samo plac zasedaš po nepotrebnem, grd si zunanje in notranje in noben te ne mara! ? Jah, zdej sm se pa razpisala...kaj čte, solate smo take! :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez skrbi, da se me. Solata je pa ja dobra! Ti pa ko kup dreka.... In postavlja se vprašanje! Kaj imamo ljudje raje v ustih? Solato ali kup dreka? Mislim, da je odgovor več kot očiten...lahko pa nardimo forumsko anketo in glasujemo za to vprašanje in pa še eno...če smo za to, da te dol zabrišemo, ker itak samo plac zasedaš po nepotrebnem, grd si zunanje in notranje in noben te ne mara! ? Jah, zdej sm se pa razpisala...kaj čte, solate smo take! :lol: in zdaj si dokazala, da si tudi zelo primitivno bitje, ki se ne zna izražat na intelektualnem nivoju, ampak se spusti na nivo kup dreka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ja kaj je zdej dr.moreno. Se res ne moreš malo boljše obnašat na tem forumu. Sej ti noben ne teži. Ampak če take gor mečeš, pa tud komu mal dosadiš ščasoma. In ti neki govoriš o primitivnih bitjih. Poglej samo sebe in svojo psiho. Mislim ne. Lol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 jaz sem dr.moreno vse v enem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 še ena super prasica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 pac, tak okus mas, 'vse sorte je'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 (popravljeno) Marsa, ne vem zakaj je dr.moreno še na forumu, saj samo smeti teme z svojo očitno primitivnostjo. Če pa ti paše brat in gledat njegove poste pa izvoli, ampak verjemem da večini najeda. Popravljeno 4. julij 2005 -> maticml Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ja saj gre men tud z svojim primitivizmom na živce. Ampak ker piše v pravilih, da se bo takšnega človeka odstranlo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj gre men tud z svojim primitivizmom na živce. Ampak ker piše v pravilih, da se bo takšnega človeka odstranlo ... hmmm dragi matjazz, kaj so zate različni okusi in različna mnenja zate že primitivizem?? mislim, da si ti bolj primitiven izpadu z svojo repliko, kot jaz s svojo sanjsko žensko odgovor Marse naj ti bo v poduk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj gre men tud z svojim primitivizmom na živce. Ampak ker piše v pravilih, da se bo takšnega človeka odstranlo ... eni bi itaq rabl svoj chistunski forum :xx!: :xx!: :xx!: moreno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.