cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za al poj..... A si misla, da sm kar pozabu na šefico , zdej ko ne delam več redno v tvojmu kafeju? Men pač ne deluješ zaj..... ja valda ne zgledam zajebana u,tocno u kaficu me ni bilo ze neki cajta ,upam da vse stima... drgach pa res ne zgledam zajebana,sam ko bi ti vedu kolk znam bit...juhuhu...bi she pisku malo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 [ Ah, veš, jst pa sm čisto nevinašce.... aha Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm si kar mislu, da to že veš..... s mi v skladishchu pokazal zhe Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ...Marija pomagi na Brezjah...kamo sem ja zaj dosel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Pro zares nam samo se Brezjanska Marija manjka pa bomo mel vse tahude bejbe... tole je tema hude bejbe in ne "zenske, ki so face" ali "zenske, ki jih spostujem"..... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena ki ji ni para...Jest tut tako mislim Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Mislim na... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 evo se eno lepoticko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 pa se Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ja, ona je kjut Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 asociacija (to se grmo ne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 u je....sorry sem narobe kliknil moja napaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sem mislila pa da si mene uvrstil med dobre bejbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 sej to si že itak!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>u je....sorry sem narobe kliknil moja napakahehehhee Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 še ena simpatična Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 So mi pa že bolj všeč one lepotice od DR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>še ena simpatična Ja Gwen je lepa. Postavo ima zavidljivo ( trebuscek ), fura nek svoj stil, njena muska je tudi nekaj posebnega. Ni nic podobnega njej. http://www.noticiasdot.com/publicaciones/2..._stefani-00.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 NIKKI_HILTON.jpg Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 hehe v taki pozi je pa res dobra bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Meni pa se zdi Catherine Zeta Jones prava baba, šarmantna do amna. Prava črnolaska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Faith Hill mi je pa res prava lepotica! Da glasu sploh ne omenjam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Kdo jo nebi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Njo ze dolg gledam in zdej mi je ratala ful usec Aja pa se kle link KAR MAL KICASTO http://entimg.msn.com/i/150/ce/GwynethPaltrow2_150x200.jpg Kaj pa je po horoskopu ona? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 kdo je sploh ona? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.