cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, tole ja, to so cist 'moje'... :Pa tko, da ribje, sem mislila da so skorpijonske tele... ribje so 'drugacne'... al pa rakovske so mal tele, crazy, pa tud vodnarske mal...ti,ne vem...on nima nic v skorpijonu.pa sosolko sem v osnovni imela,ki je tud take mela in je bila tudi riba,pa sodelavka ma take ,pa je tud riba..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Tale mi je pa agresivna, pa pači se tu mač, ko govori...Pa grdo se je do lepega dalaj eegola obnašala Jelena Kovačevič (E+) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale mi je pa agresivna, pa pači se tu mač, ko govori...Pa grdo se je do lepega dalaj eegola obnašala Jelena Kovačevič (E+) Ona je pa meni najbolj antipaticna "znana" Slovenka. Naj jo zamenjajo!Grdo se je pa obnasala tudi do Trkaja, Rada Muleja...itd.Obnasa se, kot da bi boga za jajca prijela, poleg tega ima oduren nacin govora in ze nasplosno mi je vizualno totalno neprivlacna. Tako obupne zenske se nisem videla.To je pa ena izmed zelo redkih zensk, ki jih res videt ne morem. Z njo so cisto zgresili. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 meni tudi una ni e+-sa :xx!: odpira una usta ,kot da bi da ne recem kaj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ta iz Ekstra...Alenka? Je mi je pa kar OK, tud gestelcek ma tak sexy...edin s frizuro ji dostkrat sfalijo...Anja Tomazin pa sploh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Anja Tomazin Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 američanke - niso najbolše bejbe so pa zelo sexipilne(nekatere) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 pa tile dve ki zdaj prideta na E+ , jambrekovi, sta tut greha vredni ?A zdaj bosta novi napovedovalki namesto Jelene ? Za frizuro Vidiceve ne vem, je nisem preucevala Od napovedovalk mi je Petra Kercmar v redu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>brezveze, to dobiš na vsakem sajtu.... pa še sebe si pozabil kje sm sebe pozabil? sej mene ni med tem fotkam, če pa so fotke take k jih dobiš na vsakem "sajtu" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj, ravn zarad tega ah tiste,na katerih sm jaz, pa niso za javnost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Vidiceva je slučajno Bikica? Je zapeljiva, ampak ni moj tip in še zatika se ji pri govorjenju. Katarina Čas - not my tipe, nič markantnega, obična bejba. Petra Kerčmar - bejž no bejž - nobenega temperamenta, pa ful postarana koža. :xx!: Veste, kera bejba je meni totalna asica? Uma Thurman! Resda ni posebno lepa, a je tako privlačna, taka za pojest in kako igra bejba! Ful mi je bila všeč v Pulp fiction, pa kako je plesala s Travolto, ki je tudi pravi ded Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 tale je pa ostra... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Res je huda Dobre poteze, dober igra ( sej mislim, da smo jo pred kratkim omenjali), pa nekaj special Ninci, tvoja je bla tud dobra, sam si jo zbrisal...why Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Evo po Fantomu iz opere, me je kar fascinirala tale...vizualno in igralsko Emmy Rossum Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 oh 86 letnik dobre bejbe hihi pa michelle morem pohvalit ""Samo dve stvari sta neskoncni: vesolje in cloveska neumnost, ceravno glede prvega nisem preprican" A. Einstein" tvoj podpis Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo po Fantomu iz opere, me je kar fascinirala tale...vizualno in igralsko Emmy Rossum mene tud, dobra bejba x!x pa ta movie sem lih teden dni nazaj gledala ninc 86, a? to pa ze ni lih res pod to einsteinovo se pa js tud podpisem Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ninc 86, a? to pa ze ni lih res pod to einsteinovo se pa js tud podpisem sej pravm 86 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 dobre bejbe brez make up-a in z make up-om Alicia_Silverstone.jpg,Daryl_Hannan.jpg,Britney_Spears.jpg,Christina_Ricci.jpgKate_Moss.jpg,Lisa_Kudrow.jpg,Renee_Zellweger.jpg,Pamela_Anderson.jpg,Pink.jp Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 in tkole se človek zamisli, kaj bi lahko bilo iz njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kercmarjeva je zihr riba, s temi okami, pa laski (bi rekla marsa )...ma dobr geštel mensezdi da je res glih riba (sam videt pa ni glih, je taka oshtra ) <{POST_SNAPBACK}> (uma thurman) <{POST_SNAPBACK}> dobre bejbe brez make up-a in z make up-om Alicia_Silverstone.jpg,Daryl_Hannan.jpg,Britney_Spears.jpg,Christina_Ricci.jpgKate_Moss.jpg,Lisa_Kudrow.jpg,Renee_Zellweger.jpg,Pamela_Anderson.jpg,Pink.jpjp, tko je to, ce si slaven, ko se v trgovino ne mors. :||| vcas koga sploh ne spoznam skor na fotki... tolk ga zretushirajo... :||| baje se je Susan Sarandon (Jackica ) 'pritozla' 1x, ko so jo cist zretushiral, pa je rekla, da to pa ne, ker ni sans da ustrezhe tej podobi svoji, v tem smislu...pac, da ne mroe bit v RL kos tej svoji retushirani podobi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 joj marsa tko so navadne, še bolj kot " me " v Sloveniji bogu za nogam nekje... so lepše punce doma... saj so samo " ljudje " z malo več denarja in slave.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Calista_Flockhart.jpg,Emma_Thompson.jpg,Drew_Barrymore.jpg,Julia_Roberts.jpg Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Joj, pa kaj?To so spet tiste tipicne fotke, ko si jih ujeli lih v tistem momentu, ko so cudno pogledale, mogoce kej rekle, pa se potem vse cudno vidi Ok itak, da so drugacne kot na revijah pa tak...sam vseen **Ceprav Kate Moss je meni tud brez make upa vsec. Prav tako sem videla Halle Berry brez nekoc na eni sliki - se vedno huda. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.