Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

jp...nekatere so lepe tud brez mejkapa...pa vsak/a je lep/a na svoj način....ko izraža in izžareva sebe....je pa vseeno fajn, da pridejo tud take fotke ven....ker tako za čist dol past je redkokatera...in na koncu ostane sam to, da smo vsi krvavi pod kožo....in nihče u bistvu nek nedosegljiv ideal.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

res je, se strinjam, Amis in principesa, ceprav tud mene moti v bistvu to prezhanje na zhenske, ces, hehe, glej jo, tud ona ma mozolj. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po drugi strani pa jim dam čist prav... kot neka (zakva je ona že kao slavna...?) Ana Kurnikova, ki je rekla, da ves svet moških leži pred njenimi nogami, samo da si je privoščiti ne morejo, ker so zanjo v glavnem vsi reveži... xrolleyesx blazno inteligenten stavek... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

torej je Ana ku..., ker se za drag denar prodaja :!!:

Glede videza pa mislim, da je mladini upravičeno v ospredju. Konec koncev je videz tisti, ki naredi prvi vtis, in na podlagi tega skoraj vselej presodimo ( pa četudi ni prav) človeka in odločitev, ali naj ga sploh spoznamo, ali naj ga ignoriramo. Torej kdor ne izgleda privlačno, je že vnaprej odpikan, predno mu folk da možnost, da predstavi tudi svojo notranjost. In kdo želi biti " na rezervni klopi, še predno se igra sploh začne?". Spoznano na lastnih izkušnjah...tako, da mladino, obremenjeno z videzom, popolnoma razumem.

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Amy Lee - Evanescence xsmokex

:eek: :2src: :2src: ..uuu x:px ...kwa bi ji delou... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xrolleyesx u madona...kva bi ji pa delou...? xrolleyesx Kitke...? x:Dx x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...rajsi ne bom povedal....ne vem ce je sploh legalno v Sloveniji.... x:Dx x;)x ... vmes pa tut kitke... zakaj pa ne... lasje so mi ful rajcig...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

to se prav... :xx!: sam za svoje užitke... kašni ste vi deci... :xx!: :xx!: in še enkat :xx!:

...jebiga, kwa morem ce mam 5. hiso blokirano in mam 8. extremno potentno... jaz nic kriv... tko pac je... jaz ne talam kart, sam spilam s tistim kar dobim.. xnckrivx xnckrivx

Frank Zappa

...meni se sploh ne zdi tko... kokr jest na to gledam je to iskrenost do samega sebe in do drugih... ne dam veliko na mnenje drugih... ti kot kozoroginja verjetno drugace razmisljas... si kakrsna pac si...

Frank Zappa

Komu? :inocent:  x:Ix  x:o)x

...guni... x;)x

Frank Zappa

men je taka mal kmetichka, dost brezvezna, nic posebnega, sam je pa cist lustna in kar sexy, cist stekam tipe. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...mene pa britney ful spominja na eno iz jerry springer showa, ki "je"(beri:naj bi) spala z lastnim fotrom (tega drgac ne gledam... x^x )... zato se mi mal se mi gravza... ah bi ji naredu tako frizuro, ki jo je mel Slash, da jo v ksiht ne bi vidu... vidim, da mam res mocn fetis na lase... pol bi ji pa mojo kitko nekam instaliru... x;)x

Frank Zappa

Meni je pa takole poštimana dobra bejba.

Da uporabim samsonove besede  x:px  :vragec: : Kaj bi ji delala, če bi bila tip.  x:px  x:Dx  x:Dx

Men je tudi sexy :sori: x:Ix Lep obraz mi ma, pa lih tapravo postavo ( ni tist - anoreksicna ). "Kaj bi ji delala, ce .... xscratchx xscratchx " nic. sam to x8Dx x:o)x x:Ix

naslabseminemoreiti.press x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Britney sploh ni dobra bejba, ampak je pa taka ta'prava prasička za po****! hmmmm..  x:Dx  :vio:

Sm mislna, da tupe ženske ne privlačijo moških...pa sem se očitno uštela... :inocent:

Jez pa ne bi mogla sploh gledat tupga tipa, pa nej bo še tak krasotec, kaj šele da bi spala z njim .... mam prov fizični odpor do tega... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>...mene pa britney ful spominja na eno iz jerry springer showa, ki "je"(beri:naj bi) spala z lastnim fotrom (tega drgac ne gledam... 

Ja ja...Itak... :inocent:

x:Dx x:Dx x;)x

Kak pa ves, da je tolk tupa?

..kaj a nisi vidla slikce od majice???tam se vidi, da majica to vidi.... majica je poduhovljena... x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...