Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 jp...nekatere so lepe tud brez mejkapa...pa vsak/a je lep/a na svoj način....ko izraža in izžareva sebe....je pa vseeno fajn, da pridejo tud take fotke ven....ker tako za čist dol past je redkokatera...in na koncu ostane sam to, da smo vsi krvavi pod kožo....in nihče u bistvu nek nedosegljiv ideal.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 xrosex se strinjam, naj pridejo takšne fotke na plan, ker je mladina "ful" obremenjena z videzom kot, da je edino to pomembno v življenju so pomebnejše druge stvari in veliko je odvisno tudi od Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 res je, se strinjam, Amis in principesa, ceprav tud mene moti v bistvu to prezhanje na zhenske, ces, hehe, glej jo, tud ona ma mozolj. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ja kaj češ , prva pa druga in tretja puberteta dela mozolje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Po drugi strani pa jim dam čist prav... kot neka (zakva je ona že kao slavna...?) Ana Kurnikova, ki je rekla, da ves svet moških leži pred njenimi nogami, samo da si je privoščiti ne morejo, ker so zanjo v glavnem vsi reveži... blazno inteligenten stavek... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 torej je Ana ku..., ker se za drag denar prodaja :!!: Glede videza pa mislim, da je mladini upravičeno v ospredju. Konec koncev je videz tisti, ki naredi prvi vtis, in na podlagi tega skoraj vselej presodimo ( pa četudi ni prav) človeka in odločitev, ali naj ga sploh spoznamo, ali naj ga ignoriramo. Torej kdor ne izgleda privlačno, je že vnaprej odpikan, predno mu folk da možnost, da predstavi tudi svojo notranjost. In kdo želi biti " na rezervni klopi, še predno se igra sploh začne?". Spoznano na lastnih izkušnjah...tako, da mladino, obremenjeno z videzom, popolnoma razumem. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Amy Lee - Evanescence ..uuu ...kwa bi ji delou... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 u madona...kva bi ji pa delou...? Kitke...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...rajsi ne bom povedal....ne vem ce je sploh legalno v Sloveniji.... ... vmes pa tut kitke... zakaj pa ne... lasje so mi ful rajcig... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 to se prav... :xx!: sam za svoje užitke... kašni ste vi deci... :xx!: :xx!: in še enkat :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...jebiga, kwa morem ce mam 5. hiso blokirano in mam 8. extremno potentno... jaz nic kriv... tko pac je... jaz ne talam kart, sam spilam s tistim kar dobim.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...meni se sploh ne zdi tko... kokr jest na to gledam je to iskrenost do samega sebe in do drugih... ne dam veliko na mnenje drugih... ti kot kozoroginja verjetno drugace razmisljas... si kakrsna pac si... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 kva ste ga napadle, reveža samsona.bejba mu je pač huda in je mogu napisat kaj bi počel z njo..kaj že? aja..kitke bi ji delu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Komu? ...guni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Britney sploh ni dobra bejba, ampak je pa taka ta'prava prasička za po****! hmmmm.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 men je taka mal kmetichka, dost brezvezna, nic posebnega, sam je pa cist lustna in kar sexy, cist stekam tipe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je taka mal kmetichka, dost brezvezna, nic posebnega, sam je pa cist lustna in kar sexy, cist stekam tipe. ej Marsa! za nabrisat je in to ornk, to je pa tud vse, aja pa kesh ma, hmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 'in to ornk'... x:Dxpa cash tud nic narobe ne hod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za nabrisat ... ja dobesedno, od zadej v muco! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...mene pa britney ful spominja na eno iz jerry springer showa, ki "je"(beri:naj bi) spala z lastnim fotrom (tega drgac ne gledam... )... zato se mi mal se mi gravza... ah bi ji naredu tako frizuro, ki jo je mel Slash, da jo v ksiht ne bi vidu... vidim, da mam res mocn fetis na lase... pol bi ji pa mojo kitko nekam instaliru... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Meni je pa takole poštimana dobra bejba.Da uporabim samsonove besede : Kaj bi ji delala, če bi bila tip. Men je tudi sexy Lep obraz mi ma, pa lih tapravo postavo ( ni tist - anoreksicna ). "Kaj bi ji delala, ce .... " nic. sam to naslabseminemoreiti.press Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Britney sploh ni dobra bejba, ampak je pa taka ta'prava prasička za po****! hmmmm.. Sm mislna, da tupe ženske ne privlačijo moških...pa sem se očitno uštela... Jez pa ne bi mogla sploh gledat tupga tipa, pa nej bo še tak krasotec, kaj šele da bi spala z njim .... mam prov fizični odpor do tega... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mene pa britney ful spominja na eno iz jerry springer showa, ki "je"(beri:naj bi) spala z lastnim fotrom (tega drgac ne gledam... Ja ja...Itak... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Kak pa ves, da je tolk tupa? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Kak pa ves, da je tolk tupa? ..kaj a nisi vidla slikce od majice???tam se vidi, da majica to vidi.... majica je poduhovljena... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.