Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Scarlett Johansson , ki igra v tej uspesnici The Island ( nisem se gledala). Tudi lepa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Britney je v faco zelo lušna - z ličili seveda, brez je katastrofa - ampak postavo ima za moje pojme nagravžno - grde boke ima, tiste štrleče kosti. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak pa ves, da je tolk tupa? Nisi nikol brala njenih izjav... bejba misli, da je Kanada v Evropi... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Prva z desne... Ribica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ... je tvoja? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... je tvoja? ...Prijateljca Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ja smeški zraven povedo vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Aja... ko človek pride v določena leta ni več ljubimcev in ljubimk, so PRIJATELJI... x!x Mi je hecno, ko ločena mama otrokom razlaga, da ima novega "prijatelja"... ki ga pozna 1 teden, pa lahko že kar pri njej "prespi"... otroci pa glupi, pa ne vejo, a ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja smeški zraven povedo vse Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 simpatična "prijateljica" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>simpatična "prijateljica" Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ..pa tut dobre prijateljice ma ta prijateljica (2. z desne)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Scarlett Johansson , ki igra v tej uspesnici The Island ( nisem se gledala). Tudi lepa Jap. men tudi lepa Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 a morm sploh priletet, ko se po vsem forumu valjajo moje hvalnice Nicole? itak, dbest bejba zame. dbest primer blondinke ne sam z inteligentno, pac pa se hudomusno faco.schtraufenpacht!!! (sicer pa pikrich presuha morda, prepreklasta)...tam nekje med gwen stefani, pa bi blo glih dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Temu jaz pravim ženska ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 no evo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Kidmanova je res zares ful poudarjeno ženstvena ženska Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 http://www.fotosplet.net/portal/modules/coppermine/albums/userpics/10018/thumb_a-108.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ja u filmu Cold Mountain je bla pa res dobra, sexy.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kidmanova je res zares ful poudarjeno ženstvena ženska Jp, I agree... starejša je, lepša je.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp, I agree... starejša je, lepša je.... no ja, če že o "starejših" igralkah, se mi zdi velik bolj ženstvena in topla pa lepa Monika Belluci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, če že o "starejših" igralkah, se mi zdi velik bolj ženstvena in topla pa lepa Monika Belluci Ja, se tudi strinjam.... mej je pa Demi Moore res woman and a half! Scorpy na kvadrat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 te smo mel ze vsako po 10x na tapeti itak.. <{POST_SNAPBACK}>:xx!: presuhase strinjam, presvetla polt idealna polt. <{POST_SNAPBACK}>no ja, če že o "starejših" igralkah, se mi zdi velik bolj ženstvena in topla pa lepa Monika Belluci tud ze veckrat rekl, res dbest za svoja leta (moj letnik drugac) <{POST_SNAPBACK}>Ja, se tudi strinjam.... mej je pa Demi Moore res woman and a half! Scorpy na kvadrat! dobra bejba, brezvezna igralka, ne prevec inteligentnega videza...sco s ful bika, kar se ji tud vid... nabita pa taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Men tut Demi ni ne vem kva... pravzaprav mi od njenih filmov ni noben ostal v spominu... nima niti tiste avre ženstvenosti, pa ma lahko pol kile pudra pa dobro stoječe joške, sam ko usta odpre pa tist moški glas... :xx!: Nicole in Monika ... ena svetniško lepa, druga južnjaško vročekrvna... the best obe... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.