Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a ni igrala v Duhu? no ne vem men je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jeri Ryan najbolj znana v Zvezdnih stezah kot Seven of nine. http://www.5in9.com/graphics/jeri_ryan_p41.jpg http://www.startrekvoy.com/images/seven/seven_of_nine.jpg You will be asimilated resistance is futile....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 :xx!: možača :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: možača :xx!: Prav maš - kar ena bi rekle v Lublani :xx!: :xx!: :xx!: ok od zadaj bi bla za po... in potem skotat dol po hribu he,he.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 men je pa Isabella Adjani ful lepa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 men tud! super ker si se spomnila nanjo, men je ona cist nekaj posebnega.Lohk je totalna zapeljivka, lohk je hecna ocalarka (fantasticna je bila v Stanovalcu Polanskega, to je zame itak skorajda Film filmov), kakrsna je, je dbest, sexy, lustna, pa se dobro igra. hecno je, ko sta se valjala dva podatka; v enem je sco, v drugem pa rak.A ma kdo kak konkreten podatek? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ..ta je pa tko lepa... ta je pa prov tista, ki bi bil clovk z veseljem z njo, pa tut ce bi jo sam bozal in se pogovarjal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 a ne, ma tako lepo polt pa neko posebno milino! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 27.6.1955 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 aha, thanx, , saj sem ob svojem zadnjem postu hotla dodat - tko da je najbrz rak (ker sem ob napisanem pomislila tud na Liv Tyler, sam mi je Isabelle velik lepsa, nenazadnje je bolj 'pravilna' (Liv mi je prevec na fotra, vcasih, nekak...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 marsa, a si ti gledala Kraljico Margot? a veš, da je Isabella tam stara 39 let?! svašta...Ja, Liv je tudi lepa, samo tisto pa drži, da mal na fotra povleče Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ...ce je ta datum pravi pol ma lahko konjunkcijo lune in neptuna v tehtnici... to bi blo kar mozn...sarmantna milina... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ..men pa vsaka zenska zgubi par tock, ko njenega fotra spoznam... mislim ko vidis da je v njej tud velik del moskega(fotrovih potez)... kar ena podzavestna homofobija... men je Liv ful lustna, bi blo pa verjetn res da ne bi nikol njenga fotra videl... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 jah, no, kle pa ne morš nč, itak ma vsaka ženska fotra..vprašanje je le koliko sa si podobna..kaj pa če je fotr lepši kot mama? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, a si ti gledala Kraljico Margot? a veš, da je Isabella tam stara 39 let?! svašta...Ja, Liv je tudi lepa, samo tisto pa drži, da mal na fotra povleče hej stara!! morda je bil to ta film, ki sem ga na sredi 1x ujela in ne vedla naslova (nisem imela tv sporeda al kaj tacga), in zato tud ne napisala... pa imela v glavi ta film (po mojem)?Kjer je ena igralka, ki enga mladega zmuti, da gre v chuzo zarad nje. a je to to? Samson, zelo mozno, ja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 joj jaz sem precej fotru podobna... tko po videzu kot tud po... 'temperamentu'?... mislim, sem isti popizdljivec nekak. pa navdusena skoz nekaj pa tole.... pa obrvi mam po njem, sam da on ma lepse, bolj nekak hudomusne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 hmm. gre se za šentflorjansko noč kjer so kristjani ful hugenotov pobil..kraljica Margot(isabella), ki je kristjanka se zaljubi v enga (lepega) hugenota s katerim pa en more bit..film je ful krvav, ful se zastrupljajo, kolejo..sam huuud film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ne ne, seveda, trapa, sem kar prehitra nekaj bila, sem sam ime vidla, ono kraljica pa nekak ne, morda je bilo tam kaksno podobno ime, pa sem zato pomislila, ne ni blo nic 'zgodovinskega', ne, nisem gledala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 pol morš pa nujno gledat..pa Bregovič je musko napisu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 aha? thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 še ena zanimiva..vsaj meni Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ...Uma mi pa ne potegne nekak.. se je supr igralka sam, nekak ne... mi je pa zlo vsec njen foter x:Dx ...oz. njegove knjige... se posebi Infinite life... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 hmm, men se tud tale Uma tko čudn posušena in brez življenja zdi...ko riba na suhem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 men je pa ful vsec Uma Thurman... nekaj posebnega, povsod mi je bla dobra, se najbolj morda v Kill Billu...Bikica... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ...najboljsa je v Pulp fictionu!!...tista Girl you'll be a woman soon scena seka!!! Jah saj vem... sam ce sem bil pa zaljubljen v ta film... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.