Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj to je v paketu - a mislis da je jack nicholson dober tip sam zato ker dobr igra, al zato, ker je osebnost in dober tip - kar vsekakor karizmaticna osebnost mora prenest tud na platno - sicer je ena od milijonov fac.Takih bejb je skratka stopetdeset tisoc. Lustna, gobcna, 'duhovita', obvlada k svina. Jenna Elfman, katera je ze to, tule se slabo vidi, a se mi zdi, da mi je svec, da sem prav enkrat bila pozorna. Nop meni pojem dobra bejba ne vklujcuuje sam 'sekarlepega' obraza.. natalia Imbruglia?Zoprna bejba z pretiranimi ustnicami in z velikimi porami..., res mal podobna angelini jolie, sam da ta je karizmaticna in clo zna igrat.Jenna Elfman ti je Dharma v eni nanizanki, sjuper bejba Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 aha, ta je to, ja, lustna. Sam ne gledam tega, sam vem kera je... sme jo zgleda enkrat nekje drugje, v kakem filmu vidla, ko sem prav si zapomnila ime. recimo jenifer lopez je ful lustna, a osabni izraz pa mal neumni odtehta lepoto. TO mislim s tem, ko pravim da je v paketu vse.Men neumen obraz ne more bit lep, sory. In ko mi bo zdaj kdo (morda Michelle) vrgel naprej, da kako pa kar vem oz. lohk recem, da ta je pa neumen?Odgovarjam s protivprasanjem: ali Bush zgleda zelo inteligenten? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 men je vsec gwen stefani pa konc. TO je ZAME dobra bejba. Sexy, lustna, zanimiva, power, sposobna, nadarjena. (ne pa tisti obrazi, vsi isti... , ki se pac sam vsak mal po svoje shobi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je vsec gwen stefani pa konc. TO je ZAME dobra bejba. Sexy, lustna, zanimiva, power, sposobna, nadarjena. (ne pa tisti obrazi, vsi isti... , ki se pac sam vsak mal po svoje shobi).Samo siso bi lahko mela malo večjo , drugač pa je dobra ja! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je vsec gwen stefani pa konc. TO je ZAME dobra bejba. Sexy, lustna, zanimiva, power, sposobna, nadarjena. (ne pa tisti obrazi, vsi isti... , ki se pac sam vsak mal po svoje shobi). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 a ni no, men je to dobra bejba al pa dober tip, da ga je veselje pogledat! Ko gledam katerikoli spot od gwen stefani, karkoli njenega, mi skoz priteguje pogled, se je sploh ne morem navelicat, docim lepote tipa natalia imbruglia pa se v sekundi navelicas. POgledas, aha, lep obraz, ok, gremo dalje. Tko jaz percepiram tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Marsa se strinjam Gwen je res dobra bejba. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 tehtnica z necim (morda Luno) v vodnarju. tko kot eminem.eric stoltz je tud tehtnica.pa susan sarandon, ki shizim nanjo, blazno mi je dbest zhenska in igralka, je tud tehtnica... kdo bi si bil mislil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Gwen je pa taprava bejba!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tocno Evo jo, lepoticko, ki sem jo obozevala celo osnovno solo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Evo še Jenna Elfman 30 September 1971; 1.78m oj, oj, oj, kaj čem še rečt Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tehtnica z necim (morda Luno) v vodnarju. tko kot eminem.Eminem, če se ne motim je Kozorog in še da ima luno v Vodnarju...mega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 In ko mi bo zdaj kdo (morda Michelle) vrgel naprej, da kako pa kar vem oz. lohk recem, da ta je pa neumen?Odgovarjam s protivprasanjem: ali Bush zgleda zelo inteligenten? Pravzaprav ne; meni se zdi veliko teh ljudi neumnih, tudi J.LO, Mariah Carey se posebno, Sylverster, Winona, vse te joskate picke ( Pamela, Carmen Electra, Anna Nicole...), Van Damme, pa un k je kao lep...Fabio? :xx!: Tako, da jaz tega neb naprej vrgla Gwen ma pa men tak hudo dober gestelcek, njen stil oblacenja mi je pa mimo. http://news.bbc.co.uk/media/images/40716000/jpg/_40716377_stefani203_bodygt.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 men je pa full huda Jessica Biel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u ja, ona je tudi dobra jebemti, morm it tudi kej v temo dobri tipitole že sumljivo postaja Kaj te govoriš, ostani tu, sej pa si dobra bejba Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Men je tud vsec tale - pa jo prvic vidim ( kje zivim, a ne? ).In lustna, cutna, dobra postavca, pa se dovolj zanimiv obraz. Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o hvala ampak ... kako pa lahko to trdiš? igrala je v eni ultra bedno ameriški nanizanki, osladni do nebes in nazaj. Sedma nebesa Fotko sem pa že videl kako, pa tudi, če je nebi, sodeč po tvojih postih, si dobra bejba. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 aja to je tim hotel gledat parkrat, pa sem se uprla. tega pa ne. pa vse pustim bult, raznoraznosti. Tole se mi je pa zdel mal abotno - a da ta not igra, uh, se dobr da je pol nisem vidla igrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pravzaprav ne; meni se zdi veliko teh ljudi neumnih, tudi J.LO, Mariah Carey se posebno, Sylverster, Winona, vse te joskate picke ( Pamela, Carmen Electra, Anna Nicole...), Van Damme, pa un k je kao lep...Fabio? :xx!: Tako, da jaz tega neb naprej vrgla Gwen ma pa men tak hudo dober gestelcek, njen stil oblacenja mi je pa mimo. http://news.bbc.co.uk/media/images/40716000/jpg/_40716377_stefani203_bodygt.jpg že, že, sam a ni tale Gwen čez zobe malo ko Ema Kurent? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ne ona je vsa nekam bolj mesnata in okrogla, mal pretirana, stefani pa ni nic pretirana, razen da je pac vsa mal pretirana, pojava, , taka pac je, osebnostno... pa imidz pa tko...Kurent pa je taka... mama bolj... recimo ce ze pevka, pol bolj kantri vizhe al kaj tacgA. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Faith Hill mi je tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa full huda Jessica Biel <{POST_SNAPBACK}>Men je tud vsec tale - pa jo prvic vidim ( kje zivim, a ne? ).In lustna, cutna, dobra postavca, pa se dovolj zanimiv obraz. Kul. .......Marsa...... Wibica je..... 3.3. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 uh same dobre miške... razen gwen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ravno sem prebrala mal tole temo, sem našla dve full boljši slikci od Gwen - na tisti prvi zgleda kot bi ji nekdo štrom v rit vtaknil Meni je simpatična... http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/PL_MUZ_GWEN3.MM.jpg http://www.theage.com.au/ffximage/2004/12/10/stefani,0.jpg Jessica Biel Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.