Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mene pa Jessica Biel spomni na Pokol z motorko. Je pa lušna ja, postavca ni kaj rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Kako mi je dooooooooooooooooooooobraaaaaaaaaaaaaaaa , kot pevka in ženska ! Nekaj posebnega, v glavnem tip ženkse, ki je men všeč ! Nelly Furtado Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 na 2. fotki se mi zdi clo mal todiki podobna... Nino, razen gwen? valjda, ona ni za pusije. sam cudn, saj je prav tako tehtnica, kot ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>na 2. fotki se mi zdi clo mal todiki podobna... Predvesm usta oz. spodnji del obraza ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 gwen mi na teh fotkah ni... drugač je pa cukrčk. obrazk res kjutkan.nelly mi pa sploh ni. mal mi je antipatična z njenim glasom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nelly mi pa sploh ni. mal mi je antipatična z njenim glasom... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Nelly je pa na tadrugi slikci podobna pevki od Billy's Private Parking!Cukr! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj čm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Uh, Nelly!! Strelka mensezdi. ....cos this life is too short to live it just for you, but when you feel so powerless what are you gonna do.... ....say what you want.... meni zlo všeč, njena muzika in ona. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Men je Nelly ful luskana. Ful lepe oci ima, energicne komade in cutne ustnice, pa kjut gestelcek. Nelly je ena izmed najbolj cortkanih pevk meni ( poleg Alicie Keys ) http://www.treffmagazin.de/archiv/html/treff_0205/gix/nelly_furtado.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, saj stekam, zato pa pravim amazonka.sam men je vseen vsec... diaz pa mi je... no saj sem jo ze revo 1x cist sklincala, bo dovolj (ko ze tam pametujem v sanjski, da prevec sinfamo ).. Blazno lustna je natalie portman (pa mi je bila prej zoprna, no sam lustna se mi je pa zmeraj zdela). ahhhhhhhaaaaaaaaaaa! ja portman men tud zoprna ampak še!mi pa diaz ni zoprna je pa tak raček v faco.. račka..kaj spet naj rečem Belluci, ne..včasih mi je bla pa luštna kak se napiše Jacquline Bisset, pa Bernarda Marovt, pa Nastasja Kinski to so mi take lepe punce..Zdej pa Angelina mi je kr.. sam ko se mi zdej tolk vse umetno zdi, tiste žnable pa to, ampak verjetno je umetno že včasih blo pr vseh skor, sam zdaj je pa že samoumevno da skor vsaka dajo čist njeno obdelavo skoz tak ko uno če gledaš k zberejo en folk nezadovoln pol jih pa total prerihtajo od celulita, oblike brade, zob....a ja pa taka lepa v faco se mi zdi Shania Twain, čeprav včasih mal preveč napadalna.. Pa zdej same temne naštela..Farah Fawcet je tud včasih mi bla interesantna v fris, zdej pa mi je Nicole K. Pa se še kej spomnim..a ja pa Joan Baez ko je bla mlajša, a ni bla tak qjut? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Tia Carrere in Alicia Silverstone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa full huda Jessica Biel dobra je ko sam satan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je Nelly ful luskana. Ful lepe oci ima, energicne komade in cutne ustnice, pa kjut gestelcek. Nelly je ena izmed najbolj cortkanih pevk meni ( poleg Alicie Keys ) http://www.treffmagazin.de/archiv/html/treff_0205/gix/nelly_furtado.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Na tole je pa moj bratec čist .... srpska pevačica.... sam ne narodne... Ana Nikolić (ful je hot drgač, sam ne najdem njenih fotk... )...bi mogli videt kak njen spot... http://www.balkanmedia.com/m2/sl/2712-1-3.jpghttp://www.balkanmedia.com/m2/sl/3436-1-3.jpg Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 to mi je pa cudno, Michelle, ti ki das tolk na roke, saj tale ma cist kvadrataste rame!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ta je zih skorpia Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta je zih skorpia Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 eh, umetni ziz. a-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta je zih skorpia se nam mal trgchka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 enim oreng Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 kwa?? zakwa trga? sej je sam 1, kr ena fotka ane. mi pac ma tako skorpijasto energijo, pac. zakwa trga torej?? --------- se nam mal trgchka? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 evo tole je pa bejba, za katero lahko rečem, da mi je idealna ali pa sanjska Aria Giovanni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo tole je pa bejba, za katero lahko rečem, da mi je idealna ali pa sanjska Aria GiovanniKako njeno "poslovno" fotko bi postno Dobra je, samo meni je Jill Kelly boljša Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Men je ta od Seala ful Angelini podobna??? A ne no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.