santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kirk douglas, john travolta?Niti eno niti drugo ! John Travolta ima tudi ritko namest brade ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej brado od tega fanta na fotki...!!!Vidiš luknjo v njej ??? No, temu jaz pravim ritka, namest brade ! he can blow his nose and wipe his ass at the same time Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>he can blow his nose and wipe his ass at the same time Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, sm vedla, da na to cilaš, sam tale primerk pa res nima tok hude....so še much worse primerki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sm vedla, da na to cilaš, sam tale primerk pa res nima tok hude....so še much worse primerki! Hočem povedat, da na ženskah mi to ni všeč...me odbije ! Zakaj, ne vem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hočem povedat, da na ženskah mi to ni všeč...me odbije ! Zakaj, ne vem ! Sploh ne vem, če sm že kdaj to na kaki bejbi vidla....hm...nope, res nism...a maš kako slikco??? Milf, dobra! A je to kak pregovor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ne vem, če sm že kdaj to na kaki bejbi vidla....hm...nope, res nism...a maš kako slikco??? Milf, dobra! A je to kak pregovor? P.S.:poglej ikonco od Diane :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hočem povedat, da na ženskah mi to ni všeč...me odbije ! Zakaj, ne vem ! a pol te tudi jaz odbijam? ti falot,ti Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jo grem iskat...čak mal....kva ti jih bo napela, k to vid! Hit zbriš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol te tudi jaz odbijam? ti falot,ti Pri tebi jo nisem neanka opazil...morda, ker te sprejemam, kot frendico ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jo grem iskat...čak mal....kva ti jih bo napela, k to vid! Hit zbriš! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri tebi jo nisem neanka opazil...morda, ker te sprejemam, kot frendico ! ma muchi muchi zdej se pa ven vlechi ja,bosh ti zhe vidu ciganerije Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma muchi muchi zdej se pa ven vlechi ja,bosh ti zhe vidu ciganerije Nič se ne vlečem...iskreno povedano, pač ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jst je tud nism pr naši cigi vidla....a se mal zezaš bejba? Sm šla pogledat...jah, mene ne mot...hihi...pač, ena manj na tvojem seznamu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Jessica Simpson... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ashley Simpson Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ashley Simpson Ona mi pa ni...cudn cudn nos... http://www.allthingschristie.com/archives/ashlee.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 aria, kaj si pa ti jezna? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>emmmm ... jst resno razmišljam, če se bom s tabo dobila na pijači. me bo sram hehe Zakaj???? Sej ti si mi usec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 meni je diana ful všeč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Aja pa res, vidis, k ne preberem vsega santos :xx!: Diana je pa ja kjut .... ( skos hocm aria napisat ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj???? Sej ti si mi usec heheheheheee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jaz vem, kaj ji gre po glavi! Pa ajvek ne TKO vsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 hm, kako gre že tisto - In kdo sem jaz da bi sodil, kritiziral in ocenjeval? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 nic ne stekam... kaj dogaja? Santos ne mara jamice v bradi.In kaj ma to zveze s komerkoli, Diano, in zdaj so vsi uzaljeni? a se hecate? Cosma pa je rekla, da ji je grd in neestetski 'orlovski nos'. Morda ga imam jaz.A smo se kaj zgovarjal? Meni tud ni vsec luknja v bradi, ce smo ze pri tem.aja, pa se zelo ne vsec so mi naturirani znabli. ze naravni, kaj sele umetni! :xx!: Mi tud niso vsec kratke noge, pa vseen mi je ze KDO kdaj bil vsec s kratkimi nogami.ker noge posebej mi nic ne pomenijo, kot tudi ne brada, a pa tudi ne obraz - kar pa vecini najvec.Nekomu je dovolj sam lep obraz. Kako smo si razlicni in kako so eni nezahtevni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.