Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

Gwyneth Paltrow

Filmi znani od nje :

Seven ( z Bradom Pittom)

Shakespeare in love ( kjer je dobila oscarja)

The talented Mr. Ripley

Sky Captain and the qorld of tomorrow ( z Jude Lawom )

itd

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Po mojem je tehtnica Gwyneth (morda vem to).

men se je zdela tolk medla in brezvezna, je pa tud men vsec ratala in - bejba zna igrat!! :eek:

In brihtna je in cist ok, sem jo nekoc nekje gledala, ko je nekaj govorila, pa me je rpesenetila.

Pih, kdaj mi uletite z Gwen stefani (jaz sem jo na vsake 10 strani hvalila po mojem x;)x)

Liv Tyler, zlo lustna, posebna, nezna... sam me nekak 'zmoti', ko je tolk fotru podobna, pa skoz njega not vidim. :8):

Zeta - dobra bejba, jedra, pravilna, nimas met kaj pripomb, sam men ni vsec.... ima nekaj preracunljivega al kaksnega v izrazu da me moti.

sam me je tud ona presenetila z igro - dobra. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zeta pa tehtnica z luno v ribama.

25.9., kot Michael Douglas - on je pa mroda asc sco (lohk bi bil).

ja, Michelle, spomin pa je res kar jaka strana pri meni. ;)

aha, ker je se septembrska tehtn, sem mal kolebala tud med devico, sam se ji itak vid da je tehtnica. ;)

men tud vsec Ziva vadnov, pa se brihtna zgleda. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj SI dobra bejba, saj sem te vidla na fotkah, pa se prav fejst cedna si in imas smisel zase, si pases (s tem kar nosis, kako se nosis in tole, recimo).

tko da, to itak! x8Dx :palec:

Picasso

he he ,a vam she eno fotko gor prtisnem? x:px x:Dx

kolk sem smotana danes,pa kr rezhim se zhe cel dan...zdej pa se sebe prjavljam pod dobre bejbe x:Dx svashta in to na kozorogovo luno,ob kateri sem ponavadi depra totalna.mah,cudno to..

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

men je pa bolj vsec ce kaksna bejba zase rece, sem dobra bejba, kot pa da kvazi nekaj kao... se kritizira, v upanju na negiranje... dolgcas...

ena sosolka, suha kot trlica, cedna, lustna, je nekoc rekla (ob ocitnem zadovoljstvu na obrazu v speglu, ki ga ni mogla skrit) joj kok sem debela..

pa sem rekla, ja pa si se res nekam zredila ... :vragec: :sniky:

(ni se, sam nalasc sem to rekla)...

Picasso

CITAT(Marsa @ 17. Aug 2005 ob 18:00

[snapback)

pa sem rekla, ja pa si se res nekam zredila ... :vragec: :sniky:

(ni se, sam nalasc sem to rekla)...

:vragec: :vragec: :vragec:

Ona pa v jok in na drevo...... x:Dx x:Dx x:Dx

Saj, v bistvu, dobra bejba ni samo tista,ki izgleda tako, da dol padeš....., se mora znat tudi obnašat, pa kaj pametnega povedat....Tako, da je v celoti kul.....brez tega tudi vsa lepota izpuhti :o|o: :xx!: .....

Cigančica ti si pa tako ali drugače dobra bejba :palec: ....se zazna že iz tvojega pisanja xDDx ......Fotke pa tako in tako, nekaj posebnega x;)x xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>a s bla mau zhleht marsek,ha? x:Dx  x:Dx  x:Dx

joj da ti ne zacnem pravit... xrolleyesx

sam tko, neskodljivo, ne zlobna, pac pa zleht mal, to pa ja...

al pa da sem cist kaj nenavadnega rekla, ga kao 'v zadrego spravila', tega sem imela ful...

recimo ena sosolka si je skoz cesala tistih pet (res da blond) las pa skoz tist glavnik, pa ceprav sem tud sama (bila in sem) necimrna, me je vseen tist pa motilo, ker se mi je zdel da je pa ze tumach... no in sem enkrat na avtobusni vidla en zanikrn glavnik na tleh, pohojen, umazan, brez zob (x:Dx) in tko in ji recem nalasc glasno - glej, glavnik si zgubila! x:Dx x:px

(no ta je bla pa res zlobna, sam s tem njenim glavnikom sem jih mela se pa jos x:Dx x:Dx)

sam je imela na sreco dbest smisel za humor, sva se prerezhali se pa jos (ona je bla tista, ki sem jo gnjavila s sonato v mesecini in se ji ni dal igrat in sem po njenem igranju se naucila dvorocno sama tist songek igrat - sem gledala njo, si zapomnila pribl. kako igra, vedla kako se mora slisat in to)..

no take fore, brezvezne v bistvu.

al pa frendu vegiju recem na konc (tele mam se posebej rada, da bocknem) kosila, a ni cist OK, da sem dala ocvirke not... x:px x:Dx (ampak jih nisem)...

al pa recem nekomu v druzbi (ki je recimo ves sramezljiv in nesproscen), ti kdaj mi bos pol tistga jurja mark vrnil? x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zaj pa jaz vam povem,da se danes pocutim prav dobra bejba x^x

ooo,ja,kolk je to fajn x:Dx

mogoche mi je vilinc "aurum bei" kej pomagu :inocent:  x:Dx

hehe xokx vilinčki, ga jaz tudi uporabljam, pa saj si drugače tudi privlačna (vsaj normalen človek bi tak menil) x;)x

<{POST_SNAPBACK}>saj SI dobra bejba, saj sem te vidla na fotkah, pa se prav fejst cedna si in imas smisel zase, si pases (s tem kar nosis, kako se nosis in tole, recimo).

tko da, to itak! x8Dx :palec:

:palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

No, pa še mal fotodokumentacije x;)x

Časeva...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

buahaha ,tale z jurja mark je dobra,marsa :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

mash fore kot moj mozh zgleda...ribce...no ,sej jst tud vcasih,sam ne prevech..odvisno do koga.

sem se smejala mozhu,ko v kaficu dela,pa ima skoz tam enga visecega frajerja,ki skoz pije na puf in tezhi vsem 100na uro.pa ga mamo vsi poln k.

znan je tud po tem ,da prvi zacne babe mutit ,cim v kafic stopi kaka nova.

pa je bilo glih tko,pa muti ....pa se slini eni bejbi,pa mu moj mozh prtisne ful naglas:sam ,da bos vedu ,da danes ne smem vec na puf dajat drinkov,mash zhe 100jurjev za plachat od tega mesca...

he he ,pa sploh ni bilo res,bejba se je sam obrnla,tip pa popizdil nanj,da je svinja,da ga je zjebu,pa tko mu je zhe skor ratal.....

smo se tolk narezhal na ta rachun.mozh je pa sam rekel:jebiga,ti me jebesh cel dan za tem sankom,pa sem ti moral nekak vrnit x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Lustna, ja, fajn da se kaksne 'nase' damo, ta je po mojem tud tehtnica (al pa tud to 'vem')... tko nekak se mi zdi...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sam ,da bos vedu ,da danes ne smem vec na puf dajat drinkov,mash zhe 100jurjev za plachat od tega mesca...

haha, tole ja, to so cist 'moje'... :P :P

a tko, da ribje, sem mislila da so skorpijonske tele... ;)

ribje so 'drugacne'... ;) :D

al pa rakovske so mal tele, crazy, pa tud vodnarske mal...

Picasso

Taka micena pupa je katarinax:o)x Drgač pa tale Tomažinova dvojčica...(No pa mimgrede še tale lepi lado) x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ekstra....

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...