Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

saj so tud take Bikice...

saj uma je dost bikasta, pravzaprav (razen po telesu, mora met kak tak ascendent), sploh v faco.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Men je bila full lepa Sadie Frost v filmu Dracula... res :palec: ful lepa... sam slikce nobene nimam :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

aha jaz sem jo tud tam prvic opazila.

Ja, ne sam da je lustna (taka rdecelasa kao, dobra ja), je tud kar odbro igrala pa pasala vlogi. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja... res, taka mila, nežna... rdečelasa s porcelanastjo poltjo... ful posebna :palec: je kar zakrila glavno zvezdo Winono... se je zdel, kot da Winone ni...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ja... res, taka mila, nežna... rdečelasa s porcelanastjo poltjo... ful posebna :palec: je kar zakrila glavno zvezdo Winono... se je zdel, kot da Winone ni...

ja, men je velik bolj vsec s tem imidzem kot pa blond, je prav si pasala res, aha, taka kao tipicna rdecelaska s tole poltjo, ki se moskim cist trga pa to, tigrica in vse, pa se taka vloga je bila, da je se bolj do izraza prislo, ja, name je tud vtis naredila.

sam to je mal ze zarad narave lika, vloge... ker wynona je itak bila taka tule, brezbarvna, vsa mila in krotka in pohlevna, tako da jaasno da jo je ona zasencila, nekak.

ceprav men je winona blazno vsec, tud en poseben tip zenske lepote, dost tipicen skorpijon. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Meni je pa Sharone Stone  :2src:

Se mi zdi, da je v vsakem svojem življenskem obdobju...... lepa...... xDDx

Men je tud vsec, pa ceprav je taka hladna lepota (za ribo cudno, ko pa zves da ma luno v devici, pa ne vec xDDx)...

pa tud kar dobr igra. xyesx

V zacetku mi pa ni bila vsec (podobno kot Michelle Pfeifer, ki mi je zdaj tud kul).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... :o|o:

aha? vis men se pa zdi da dobro igra (najprej sem mislila da je pac ena kao hladna lepotica, ne prevec brihtna in da najbrz ne zna kaj dost igrat, pa sem o vsem spremenila mnenje xDDx)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... :o|o:

Ane, no :o|o: ....se mi zdi, da kakorkoli jo postaviš in slikaš, pa če je naličena ali ne bo še vedno lepa.... :2src:

Kot igralka tudi meni ni všeč :o|o: ....saj, je pa bejba x;)x .....in to prevaga v svetu filmov-včasih. :o|o: .Mislim, da je to tudi sama enkrat omenila.

Smisel življenja je največja sreča

Če bi jo postavu v film zraven Kathy Bates, Sharon noben pravi filmofil še povohu ne bi... če bi ju pa skup samo sliku...no, ja...pol pa že...

xyesx aha...men tut ful všečna... :palec: :palec:

xokx

glih dons sem jo omenjala.... da kok sexy pa to... aha, najbrz v filmih, pri sopranotih, pol sem pa pri P.A. pristala xDDx)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...