Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 saj so tud take Bikice...saj uma je dost bikasta, pravzaprav (razen po telesu, mora met kak tak ascendent), sploh v faco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Men je bila full lepa Sadie Frost v filmu Dracula... res ful lepa... sam slikce nobene nimam Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 aha jaz sem jo tud tam prvic opazila.Ja, ne sam da je lustna (taka rdecelasa kao, dobra ja), je tud kar odbro igrala pa pasala vlogi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Ja... res, taka mila, nežna... rdečelasa s porcelanastjo poltjo... ful posebna je kar zakrila glavno zvezdo Winono... se je zdel, kot da Winone ni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Meni je pa Sharone Stone Se mi zdi, da je v vsakem svojem življenskem obdobju...... lepa...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja... res, taka mila, nežna... rdečelasa s porcelanastjo poltjo... ful posebna je kar zakrila glavno zvezdo Winono... se je zdel, kot da Winone ni...ja, men je velik bolj vsec s tem imidzem kot pa blond, je prav si pasala res, aha, taka kao tipicna rdecelaska s tole poltjo, ki se moskim cist trga pa to, tigrica in vse, pa se taka vloga je bila, da je se bolj do izraza prislo, ja, name je tud vtis naredila.sam to je mal ze zarad narave lika, vloge... ker wynona je itak bila taka tule, brezbarvna, vsa mila in krotka in pohlevna, tako da jaasno da jo je ona zasencila, nekak.ceprav men je winona blazno vsec, tud en poseben tip zenske lepote, dost tipicen skorpijon. <{POST_SNAPBACK}>Meni je pa Sharone Stone Se mi zdi, da je v vsakem svojem življenskem obdobju...... lepa...... Men je tud vsec, pa ceprav je taka hladna lepota (za ribo cudno, ko pa zves da ma luno v devici, pa ne vec )...pa tud kar dobr igra. V zacetku mi pa ni bila vsec (podobno kot Michelle Pfeifer, ki mi je zdaj tud kul). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... aha? vis men se pa zdi da dobro igra (najprej sem mislila da je pac ena kao hladna lepotica, ne prevec brihtna in da najbrz ne zna kaj dost igrat, pa sem o vsem spremenila mnenje ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot slika je lepa... res, taka perfect...sam igralka pa čisti poraz... v vsakem filmu more met popačen glas, tist, mal moški, pa to... vidla 5 njenih filmov, pa v vseh ista... brezveze... Ane, no ....se mi zdi, da kakorkoli jo postaviš in slikaš, pa če je naličena ali ne bo še vedno lepa.... Kot igralka tudi meni ni všeč ....saj, je pa bejba .....in to prevaga v svetu filmov-včasih. .Mislim, da je to tudi sama enkrat omenila. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Če bi jo postavu v film zraven Kathy Bates, Sharon noben pravi filmofil še povohu ne bi... če bi ju pa skup samo sliku...no, ja...pol pa že... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Ok, ja, valjda (si pa nasla primerjavo , batesova je namrec carica totalna igralska ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 tko to je... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Patricia Arquette dobra igralka, zanimiva Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 aha...men tut ful všečna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 glih dons sem jo omenjala.... da kok sexy pa to... aha, najbrz v filmih, pri sopranotih, pol sem pa pri P.A. pristala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Patricia Arquette dobra igralka, zanimiva zelo simpatična punca Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 O santos!! Kok ma grozen bok tale (a je britney to kao?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Kok ma grozen bok tale (a je britney to kao?)sam res :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 a ne, me je kar zabolel, ko sem zagledala, edin to mi je v uch padlo oz. totalno najbolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O santos!! Kok ma grozen bok tale (a je britney to kao?) Britney...??????????? :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 torej ni. ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 zgleda bolj kot kaka tarot karta, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ja fris je definitivno od Britney. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 kaj pa ce eno tako ,fantje ,srecate na plazhi ? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.