majica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam res :xx!: Surya...grozni boki in veliki curaklji... Ne morem se nehat smejat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 http://www.kvak.com/slike/300905g.jpg Včas je bla ful UAU...lepa...ful lepa... škoda... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 a je to whitney? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> a je to whitney?Jp... na žalost..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 a je niso mogli ujet v še bolj bednem trenutku, no? verjamem vanjo, da se bo nekoč izmazala iz tega shita in bo spet rulala na glasbeni sceni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ta beden trenutek... a ne traja že 15 let? http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside/covers/WB-7426ISMX.jpg Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 no, ampak sigurno ne zgleda 15 let neprestano noč in dan tako slabo...ta sklika je pač najslabše, kar je zgledala teh zadnjih 15 let...ker zdej folk pali samo še na res najhujše ekstreme... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 hm... internet je poln njenih slik v slabih trenutkih... pa tut droga je pri njej naredila svoje... menda ne more zgledat kot rožica po vseh tistih črticah koke... Hotla sem rečt...škoda, da taka lepa ženska propada, ne pa da se naslajam nad njeno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 pismo, kaj moreš, nenehno hitenje sem in tja, neštete ure dela brez pravega počitka, težko breme zahtev menedžerjev...redko kdo pod tako težo ne kloni, in tisti ki vzdržijo ali pa upajo še pred svojim zlom reči: dosti imam! ne glede na finančno škodo - vsaka jim čast!Škoda, da ona ni bila ena izmed teh redkih srečnežev Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Mah dej no...Je BILA lepa, IMELA je lep glas, DELOVALA JE simpaticno.Zdaj pa, ko gledas intervju ali ga beres, te pa kar mine.Tole obdobje traja odkar pomnim. Droge pa to.... Za piko na i, bosta imela pa se s svojim mozem ( al ze imata ) REALITY SHOW ( na foro jessice in nicka, pa osrbournov pa podobno). Ocitno rab pozornost....joj, kva me briga, kaj zadetek dela cele dneve Poje ocitno ne. Mi je bila pa vcasih ful vsec, od I will always love you, do Step by step in The greatest love of all. Res legendarne in lepe pesmice. Samo vsako zagovarjanje ljudi, ki so zadrogirani in si lahko privoscijo zdravljenje pa si GA ocitno NE, mi je mimo ( pac denar zato, da lahko to naredijo skrito, da mediji niti ne vidjo..) Sem gledala pred parimi meseci oddajo o tem, kaksne je mela. Izjave pa to. Ki so posnete in ne zmanipulirane. Za bruhat. Ni opravicila kle zame. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, če že o "starejših" igralkah, se mi zdi velik bolj ženstvena in topla pa lepa Monika Belluci tale je skor mal klišejska Whitney ja well za razlik od teh mladih britnyc pa takih, je sem pa tja zapela kak odličen komad tko da je več al manj vseeno kak zgleda dokler zna pet... sam bojda ji tudi to zadnje čase ne gre in ne gre droge delajo svoje... žal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 men je pa hudo, ker jo je poslovni svet totalno izkoristu, in izvlekel od nje, kar se je dalo, pol so jo pa zavrgli. Kot večino zvezdnikov, ki so bili naivni in mladi v času svojega vrtoglavega vzpona...Zdaj pa je sama kriva, da se ne zna ali pač noče izveči iz tega brezna...s tem se pa, Michelle, čist strinjam.Ni pa čist sama kriva, da je sploh zapadla v to... mlada in naivna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 No, ja... je pa znala pridet k Oprah in pokazat 5 karatni diamant v prstanu in v isti sapi povedat, da si ga verjetno težko še kdo privošči... :xx!: razen nje, sevede... Sej ni težko življenje samo za zvezdnike... veliko težjega ima ena samohranilka s tremi otroki pa dvema šihtoma...pa ne zapada v droge... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ja, tist diamand ji pa res omogoča srečo...razn če je srečna, ko so druge neumne koklje nevoščljive...le kaj ji nuca diamant ob takem življenju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sharon je itak bejba in pol, fatalka, ki gate trga. Patricie Arquette se spomnim iz enega filma z Marylinom Mansonom - highway to hell se mi zdi. Pa Twiggy (od Mansonov) tudi igra. Če se ne motim, ona veliko menja lasulje v filmih. Dobra bejbika, čeprav malo taka trapasta, naivna, v resnici pa najbrž vrag! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Nekaj lepega... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 pilotka f16 v s.a.s. http://gallery.lamusica.com/albums/album243/1P2130005a_001.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj lepega... Aggrrrrrhhh...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aggrrrrrhhh...... Pozdravljen Mr. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ojla fajter Ma, si gatetrgajoči fotki postnu, res Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla fajter Ma, si gatetrgajoči fotki postnu, res Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 a si mogoce pomislil na kako rdecelasko????poleg tega da so dobre so tudi divje..... Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pilotka f16 v s.a.s. First date: 9 G at 1 mach in f16 - kdo tole preživi..... Pa najbrž se dolgočasi ob Ferrarijih, ker so tko počasni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si mogoce pomislil na kako rdecelasko????poleg tega da so dobre so tudi divje..... Vedno mislil na črno... pa še, kako divja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.