Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

Guest mačona
Jea vrajt, glih bi dala svojo sliko gor, na keri gledam tako horny. Saj mi je žal, da sem zamenjala ikono, prejšnja sem bila prava jaz, ta pa sploh ni to, kar sem jaz.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Jea vrajt, glih bi dala svojo sliko gor, na keri gledam tako horny. Saj mi je žal, da sem zamenjala ikono, prejšnja sem bila prava jaz, ta pa sploh ni to, kar sem jaz.

torej si ti, ampak nisi prava ti xscratchx zanimivo, kot bi bila dvojček po horoskopu x:o)x no ja, ne se delat fine in lepe, tud ti znaš bit potrebna prasica tko k vse pičke :vragec: x;)x pa brez zamere x:)x

honor and respect

Guest mačona
Sori, ampak nisem mislila nič v zvezi s potrebnostjo, sam to nisem jaz, štekaš, moj fris je sramežljiv in taka tudi hočem biti, ne pa se nekaj delati. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

No ja, meni če je tip antipatičen, ne bi šla sexat z njim. Ampak to sem jaz ...  x:o)x

hmmm raj bodi tiho, da se ne boš kdaj znašla v situaciji... "šefi" raznih firm oz. podjetij so več ali manj antipatični in tečni svojim podrejenim, ampak za kariero in napredovanje očitno to ni ovira, da ženska da noge narazen...

x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...