Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

Kakšna sreča!!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kakšna sreča!!

ja kakšna sreča da je končno conty svojo ritko prpeljala sem gor v tole temo, sem prav gledal kdaj bo kdo kako njeno fotko dal gor najbrž si nihče ne upa :inocent: hja nč še ena dobra bejba več ... :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Santos, drugi set bejb - bistveno boljše. x:Dx :palec:

Michelle, se povsem strinjam s tabo. Ni, glih čisto brez konkurence, ampak borba za vrh bi bila krvava. x:Dx

El Nino, imaš precej prav pri tej trditvi. x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Tyra2 ->  :2src:  :2src:

po mojem okusu...BREZ KONKURENCE  :palec:

To pa je baba! :palec: x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>se podpisem  :palec:

Uh, men je pa en El Nino nekoc reku, da mu pa Tyra sploh ni...heh, okusi se spreminjajo?  :vragec:  x:Dx

Halle je pa tud  xsrcx

kaj opravljaš miška... :vragec:

Berry mmm tole bi kot jagodo pohrustal... Tyra pa odvisno od fotke...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 5 weeks later...

Zelo! :palec:

sem ze nekaj zacela komentirat, pa se vzdrzala, ker sem postekala, da sem prevec kriticna... 'ce se ze gremo' (ocenjevanje)... :||

Pa sem bila tih. :)

No, zdi se mi popolna, razen 'plasticnega predela' (pa tudi ce ni) okol josk.

nekam... ne maram teh napihnjenih scen... kot da bi bila iz voska... no to mi ni vsec..

Drugac pa, huda bejba! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...