Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

x:Dx jaja, sam ti si še vseen slovenka :inocent: :vragec: ne smeš rečt da nisi! :vragec:

Bucko (te bom klicala tako, ker Tipek mi je nekako zoprn), da se razumeva, jaz se nikoli nisem bila in tudi ne bom Slovenka. Jaz sem ljubljanska Crnogorka in pa Jugoslovanka, ker sem rojena v Jugoslaviji. xrolleyesx

hmmm kar se pa tiče damic iz mnogih drugih narodov (posebaj gor skandinavija al pa ZDA) bom pa sam to reku, dost prej dajo noge narazen :inocent: x:Dx

xrolleyesx Ja, res, ZLO GRDO SEDIJO, sm tut jest upazla! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

komunikativne ze.. sam redkeje na vseh nivojih. ...sicer pa, morda se pa tebi res VSE zaupajo xcivx

jst sm zbircen ja x^x pravzaprau so pa tipi veckrat manj zbircni ce prevec misljo s spodnjo galvo xcivx x;)x

ja in? :o|o: itak, je treba to poudart ane, ker je res zelo zelo zelo zelo zelo pomembno xcivx

se 1 dolgcas.

--------

to se teb sam tko zdi, men se zdijo čist dovolj komunikativne naše slovenske damice... ammm ja izbirčen si pa verjetno tudi ti x:Dx x:o)x

hmmm kar se pa tiče damic iz mnogih drugih narodov (posebaj gor skandinavija al pa ZDA) bom pa sam to reku, dost prej dajo noge narazen :inocent: x:Dx

Kaj govorite o osamosvojitvi Slovenije, važn je da se je to zgodil.

Zdej pa na juriš- slikce popat!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 1 month later...

Karina Lombard, what a woman :2src:

Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

Meni je pa ravno njen naglas bil všeč x:)x Ok, vloge so bile meni itak vse bolj ali manj tako- tako (saj govoriva verjetno o lwordu,ne?)... malenkost je mogoče amazonkasta, ampak me to ne moti x:Ix še vedno mi je ful ženstvena...
Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

Mogoce sem pristranska, ker se mi je z vlogo zamerila. To nadaljevanko sem nehala gledat, ker sta mi bila lika Marine in Jenny tako antipaticna. Za znoret. Se posebaj Jenny x:o)x

Od teh lword bejb mi najbolj potegne Dana x;)x Postavca, da se šika x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men je pa zmeri bolj Julia Roberts všeč, čeprou mi je že od nekdaj taka karakterna ženska zgleda...v glavnnem dobra bejba, srčkana je x:o)x

http://hollywood.weblog.com.pt/arquivo/jr2.jpg

honor and respect

a ta ribica vam pa ni vsec? :inocent:

men se zdi full taprava riba, full ribja no... z nekaj zraka /tehtnica in malo ognja/oven

----------

a ni to shakira???? :ermm:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

hmmm vidm, da Mariah Carey še ni tuki notri x:Dx je pa defitivno meni ena bolj sexipilnih žensk med ebony.. dobra bejba x^x x:o)x http://img.timeinc.net/teenpeople/images/2005/gallery/110105_1mariah300.jpg
honor and respect

hmmm vidm, da Mariah Carey še ni tuki notri x:Dx je pa defitivno meni ena bolj sexipilnih žensk med ebony.. dobra bejba x^x x:o)x http://img.timeinc.net/teenpeople/images/2005/gallery/110105_1mariah300.jpg

:xx!: Men pa ta liči prav na eno funjaro ! :vio: :inocent:

Pred leti je bila dosti lepša...je izražala eno posebno energijo, tako nedolžno x:Ix zdaj je čist mimo...pa bolj, ko je starejša...bolj se vidi pa faci, da je glupa ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...