svizec 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ko lutka sm mislu da si barbiko prlepu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 :xx!: Men pa ta liči prav na eno funjaro ! Pred leti je bila dosti lepša...je izražala eno posebno energijo, tako nedolžno zdaj je čist mimo...pa bolj, ko je starejša...bolj se vidi pa faci, da je glupa ! glupa gor al gor, uspešna pa je... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Mni pa ni. Pa J. Roberts tudi ne. Ampak sem samo ženska. Z drugačnim okusom za ženske. Una je Shakira po moje. Mi ni všeč. Tudi komadi ne. Ni to zame.J. Roberts mi je. V Notting Hill al kaj je tist je bila zame vizualno breath taking Mariah mi deluje preveč lutkasto ja In tudi jaz sem samo ženska. Z drugačnim okusom za ženske Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 glupa gor al gor, uspešna pa je... Vem za desetkrat lepše oz. pamtenejše žesnke, kjere so 3x bolj uspešne ! Kljub temu, ne vem kaj zate pomeni uspeh...tisto, da se s svojim denarjem promoviraš ?! Morda ima tri komade dobre...ostale pa ne poznam...kar pomeni... ! p.s.pač moj okus do lepih oz. inteligentnih žensk, kar je čist kontra tvojemu... ! Kar se tiče Shakire...pa mi ni lih najbolj... kot plesalka in pevka pa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jao ... tu govorimo o zunanjosti ... morda res ni najbolj pametna, a kdo si ti, da boš to ocenil. (pa tudi meni ni všeč ona, ampak o njenem intelektu pa raje ne razpravljam)Jaz sem Sandi Borojevič ! Morda zato, ker jaz vidim žensko (človeka) bolj globoko, kot ti ! In tiste notranje napake...vidim pač "lepoto" ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Jaz sem pa za NJO Lepa, lepa, lepa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 OK, tega tud ne bom komentirala. Vsak ma svoje mnenje, nočem se nekaj kregat.Jaz pa nimam namena se kregat...pač s tem ne dosežem nič ! sam povem...očitno si niti ne predstavljaš mojih sposobnosti...! Sem pa tud to dodal...ne pomeni, če je tebi nekaj lepo, da more bit tudi meni !! Evo kaj je meni všeč...lepota pač: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 dons sem ugotovila, da ima angelina jolie stelij v ovnu (no mroda ni stelij, ker ne vem ure, ne morem vedet kolk je luna dalec, ampak ma v ovnu vsekakor vsaj se mars in jupiter). saj za venero v raku sem pa mroda vedla, ker se zdi dost logicno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 test to si ti?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 to si ti?? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 tu sem dolžan druidki opravičilo, ker sem v njenem imenu dal gor sliko, ki je bila mišljena kot test, koliko velika slika se lahko da gor, namesto da bi šel v rubriko Test....In se tudi opravičujem vsem forumovcem, ki sem jih s tem prizadel.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 tu sem dolžan druidki opravičilo, ker sem v njenem imenu dal gor sliko, ki je bila mišljena kot test, koliko velika slika se lahko da gor, namesto da bi šel v rubriko Test....In se tudi opravičujem vsem forumovcem, ki sem jih s tem prizadel.. oproščeno, cashy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 oproščeno, cashy hvala ti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ja kaj zej, a je bla druidka al ne?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Seal,če je bila pod 'dobre beybe'...ziher je bila njena ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Seal,če je bila pod 'dobre beybe'...ziher je bila njena ! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 uaaa kocno 1 dobra bejba spet http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=9969---------...Evo kaj je meni všeč...lepota pač: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 uaaa kocno 1 dobra bejba spet http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=9969--------- Imam okus za dobre bejbe, anede ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Men je ta Beyonce http://www.shrani.si/pics/351b0394rfp85_resized.jpghttp://www.shrani.si/pics/beyoncetln88_resized.jpg Pa ta na skrajni desni...oh, kje jaz živim !! http://www.shrani.si/pics/child27qpq87_resized.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 men pa ne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 men pa ne. kwa ti ni jasn ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Yee, Beyonce je od treh pa mi je sredinska! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Yee, Beyonce je od treh pa mi je sredinska! Dobra izjava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Anje, anje! Evo jo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.