Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

kva :wOOt: ... sam za nabrisat... ti si za nabutat :vragec: ... x;)x ... men je pa tkooo lepa... ta prava vilinka... iiiiii

Mah, sej sn jz tud lep, pa so me vsen ktere sam nabrisale! x;)x "Nabutat"? a je to kak nou vzdevk za tist x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Santos kok mičkena? :inocent: Mam slabe izkušne z mejhnimi bejbami se morm dost sklanat! x:Dx x;)x

Ahmmmmmmmmmm, mislim, da je ene 160cm :inocent: x:Dx

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Santos tale tvoja je pa prot Liv čista nula :xx!:

xrolleyesx Najprej učka so mi :xx!: usta, kot da bi jih foter nalimal (ista, kot foter), kar pomeni :xx!:

sorry, v filmu mi je :2src: gospodar prstanov...drugač tako na real... :ph34r:

Valkira, bejš tam dedce komentirat x:Dx x:Dx x:Dx

Alizee je carsko lepa.

xcivx xcivx xcivx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Indigo, gre za eno in isto beybo, več žensk u eni, kaj češ lepšga! x;)x x:Dx (lepš je sam če te zajaha) x:px :vragec:

Ja sej kva nardijo foto studiji, pa kuj zamešaš tko hehe.Sam je na levi taka kt je v resnic tut, na desni pa glumi pozo x;)x

Ahmmmmmmmmmm, mislim, da je ene 160cm :inocent: x:Dx

U jebemo :eek: definitivn bi rabla pručko! x:Dx

Santos odvisn od ure, po luku bi reku d je še Levinja, lohk pa je že Devička! x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

hehe...pomoje sm jest mal preveč divji za njih hehe

:vragec: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

U jebemo :eek: definitivn bi rabla pručko! x:Dx

Santos odvisn od ure, po luku bi reku d je še Levinja, lohk pa je že Devička! x:px x:Dx

...pručko...dej nehi no xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Mislim, da bo kr Levinja !

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mam eno asc levinjo doma, js že vem! x:Dx x:px

:inocent: Švestr ali žena ?! x:Dx

... pa kva me zdej podite x:Dx ... moram vam mal pomagat... k vidim, da nimate ta pravga smisla za estetiko :P ... ;)

:8): Valkira...dej ti raje kako svojo gor, da si mal očke napašemo... x:px x:Ix x;)x

To pa je dobra ideja! Go Valkira, go!(la) x:px

xg:Dx Na to sem tud jaz pomislil...sam prstki so bli hitrejši od misli ! x:Dx :vragec: x:px

Žena! x:Dx

Še ena škorpija z miljon obrazi, men zlo x:px :2src: :palec:

:vragec: Kurba me rajcaš s temi Škorpijami ! x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Ni kej, sam Škorpije so prav :vragec: jih zavohaš na kilometer x:px x:Dx

Žena! x:Dx

Še ena škorpija z miljon obrazi, men zlo x:px :2src: :palec:

:palec: tale je pa še men cool :2src:

evo končno ena ženska med temi dekletci, ki ste jih popali, sem že mislila, da sem med pedofile padla x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:sick: dej nehi no... še jst se komi gledam... mene je pač treba v paketu vzet... zato me noben noče :lol: :lol: :lol:

... taka, za pogledat je pa še Milla Jovovich :2src: x:px

Morda pa ti iščeš tisto, kar te noče...pač. x:o)x

Jaz bi te... x:px cartal x:o)x x;)x

Mila pa je itak klasa zase...sam za moje pojme mi deluje mal preveč hladna ! :inocent: (kozoroginja) x?x x:Dx

evo končno ena ženska med temi dekletci, ki ste jih popali, sem že mislila, da sem med pedofile padla x^x

xrolleyesx

Jebiga, mi mladi možemo i mlađe...a vi stari... xcivx xcivx xcivx x:Dx

iiiii :2src: kva si ti nice guy x:Xx

... grem zdej spat... a boste zmogli brez mene... mislim - dobre bejbe gor štelat... ob 5h vstajam, pol pa dobre tipe gledat... x:px x:px x:px ... I'm in the army now x^x

x^x Saj vem, pa ne da se hvalim. x:o)x x:Dx x;)x

Ti spat...pa kaj misliš, da bom jaz lahk zaspal, zdaj ko sem tolk fajn babnc videl ???!!! Čist narajcan... :vragec: x:px x:Dx Tukaj pa me kr ena mori potem sms-ov...sam ni zame. Imam lepeše plane... x:px :vragec: x:Dx

Nočko Valkira x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...