seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Men je pa Dido ful lepa... prow izžareva ženskost! Pa še poslušam jo ful rada, the best komadi...In pol zadnjič mi je en kolega reku, da jo tolk poslušam, da sm ji ratala že čist podobna.... sm mislu najprej da je naša lunatka Michelle ampak ji je res podobna. tinal, pri teb pa ne vidim nobene podobe z njo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 heheheheheh Zanc sem bila po tvoje na msn Pink, danes sem ze Dido Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 heheheheheh Zanc sem bila po tvoje na msn Pink, danes sem ze Dido ah to si frizuro mela tako pink je Nordika ampak čist pljunuta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Sej men je cist v redu, ce vids podobnost Al se me pa ne spomnes vec tolk dobr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Absolutno dobra bejba>>>>Pink http://img460.imageshack.us/img460/8833/pinka1na.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Joj, meni pa Pink sploh ni všeč... Nima ženstvenosti, elegance, stila, čutnosti, distance... :xx!: Še dobro, da so nam všeč različni ljudje... Kaj bi bilo, če bi mi vsi hoteli ukrasti mojo bodočo ženo Isabeli http://img462.imageshack.us/img462/2428/isabeli000078um5tc.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sm mislu najprej da je naša lunatka Michelle ampak ji je res podobna. tinal, pri teb pa ne vidim nobene podobe z njo Prenesen pomen, Seal ne dobesedno... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Pink mi je preveč tko "napadalna"... no pa sej, vsak ma svoj stil.... Dido Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Meni je Pink tudi :xx!: :xx!:Men tudi. Zato mu "oprostim", ko je rekel, da sem ji bila v frizuro ( ko je imela enkrat v zivljenju normalno) podobna Drugac pa, so mi najbolj na pink bedne frizure. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 kaj šimfate Pink? a ni modelka? meni je všeč! lepa res ni preveč, všeč pa mi je njen stil, način, kako se obnaša ...da ni ženstvena? a manekenke pa so, samo zato ker so manekenke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Men tud ni všeč.....neb je mel Ta na naslednji fotki......mač beter Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 lusna je ja. preprosta je nekak mi.Men je pa Dido ful lepa... prow izžareva ženskost! Pa še poslušam jo ful rada, the best komadi...In pol zadnjič mi je en kolega reku, da jo tolk poslušam, da sm ji ratala že čist podobna.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Redko katera je!Tyra je Ceprav je v "pokoju" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Dido, luštna punca, res čeprav prvič slišim zanjo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 čeprav prvič slišim zanjo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Cashy a prvič slišiš za Dildo? mu boš ti expert razložu an.. Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 http://img216.imageshack.us/img216/8103/dscf834210ia.jpg Iiiiii, Bianca cukr Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sam te manekenke tu so pa ze mal dosadne Cashy, takoj si downloadaj WHITE FLAG in ce ne poznas, je sramota! Potem ti bomo pa povedali se vse ostale hite Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sam te manekenke tu so pa ze mal dosadne Cashy, takoj si downloadaj WHITE FLAG in ce ne poznas, je sramota! Potem ti bomo pa povedali se vse ostale hite white flag Pa z Eminemom mi je bla dobra v Stan-u..., pa Here with me obvezno za slišat (je bil uvodni komad nanizanke Roswell- sm ful rada gledala)....... Dido Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ampak glasba se posluša in ne gledaa bejž no Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 a ta reklamo za barvo las dela? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ja, pa bogata, pa kururgija pa to ja.. aham, pa smo spet tam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 a ta reklamo za barvo las dela? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ma ta je neopisno lepa pa stara čez štirideset, to je to Madonna še tudi glih ni izgubila svojih čarov pri 50-ih http://madonna.m6blog.m6.fr/images/medium_oscars_2006_pic3.jpg Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 nicky, ne se bat, sej te mamo radi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.