Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

Guest eufgenija
(popravljeno)

i ovaj treba mamu, nagravzno, ovaj oce fuuuukiti lastnu mamu :xx!: jer je debeo.

Všeč,všeč.Le kva mu manjka x:Dx

znas stam mu manjka, kozav obraz! i manjka mu pizda materna, to mu manjka. :xx!: kako ste glupi.

Popravljeno -> eufgenija
Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Kolk ste eni hecni. V enih temah se pritožujete nad suhimi manekenkami, v drugi pa lepite anoreksičarke pod dobre bejbe.

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3087559

Kaira že ni anoreksična..Čist fajn postavco ma..Sam joške ma premale..Drugač pa ql.. x:)x x:px :2src:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Hmm pomoje pa ima ona že postavo tako bolj, kumrno pač. Pa verjetno kak aktivni metabolizem, ker velik dela (kar ni čudnega pri filmski industriji) tut veliko ven spravi itd... anoreksična mi ravno ne izgleda res --- vem pa da obstajajo ženske, ki imajo po defaultu tako postavo tako da xcrossfingx upam da je res mati narava in ne hiranje x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hja, morda si narobe razumela.. mislim, da se nikoli ni nihce pritzeval nad manekenkami, temvec bolj nad modno industrijo, ki vpliva na mlade umove, da se zgodijo v glavah mladih deklet neprimerna razmisljanja... pravzaprav nihce nigokar ne krivi. Nekatere okoliscine pac so, ceprav jih ne bi zeleli... Nanje pa lahko najvec vplivamo tako, da sprejemamo in enakovrednostimo tudi tiste, ki so grajeni tudi drugace kakor po 'druzbenem normativu'.

Morda ti ali pac mnogo ljudi ocenjuje osebo po vsej zunanjosti, kakro pocno nekako na miss tekmovanjih... meni pa je vcasih zadosti le nasmeh x:Ix

Keira pa ima zame eden najlepsih nasmehov kar sem jih videl! :2src: x8Dx zame je lepotica; z ali brez anoreksije.

In ce anoreksijo ima, ji je moja energija obcudovanja le v pomoc! x^x x:Xx

Kolk ste eni hecni. V enih temah se pritožujete nad suhimi manekenkami, v drugi pa lepite anoreksičarke pod dobre bejbe.

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3087559

sure x:Dx

no ja, sem zanalasc napisal tako... glede na to, da govoris o njenem telesu, da je presuha, dato in ono, in da kao ni lepa. torej da - sure! x;)x

pravzaprav, tudi sam ocenjujem telesa zensk.. iz dolocenga nivoja seveda x;)x tko, da se 1x sure! x:Dx zaenkrat se.

Men tudi nasmeh ni všeč. Daleč od tega.

Če sem zarad tega, ker mi Keira K. kot celota ni všeč površinska, potem prav. Ne da kao ni lepa, MENI definitivno ni lepa. Sicer pa nima veze...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men je pa tale Keira Knightley prov luštna. je pa čist presuha.. xrolleyesx

takele prekle ne moreš niti za rito uščipnit :o|o: xDDx

luštna..če bi mela pa 10 kg več pa še stokrat bolj! x:px

mogoče ni anoreksična..je pa na žalost na dobri poti, da to postane. :o|o: :sori:

jej punca..suhljate ne bodo in niso ble nikol v modi.

whatever. mamo pac razlicne ukuse. men je fajn da uzivam v svojem, tebi pa v tvojem. upam da drug drugemu to dopuscava! :vio:

Men tudi nasmeh ni všeč. Daleč od tega.

Če sem zarad tega, ker mi Keira K. kot celota ni všeč površinska, potem prav. Ne da kao ni lepa, MENI definitivno ni lepa. Sicer pa nima veze...

men sploh ni tolk zlo suha. :vio:

men je pa tale Keira Knightley prov luštna. je pa čist presuha.. xrolleyesx

takele prekle ne moreš niti za rito uščipnit :o|o: xDDx

luštna..če bi mela pa 10 kg več pa še stokrat bolj! x:px

mogoče ni anoreksična..je pa na žalost na dobri poti, da to postane. :o|o: :sori:

jej punca..suhljate ne bodo in niso ble nikol v modi.

hja..okol okusa je brezveze debatirat.

v obraz mi je luštna..ma eno energijo. to se strinjam.

sam zame..kar ni več glih zdravo ni lepo. tale pa je pomojem kar že zlo na meji izstradanja.

js bi jo že poredu bajsiko x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...