nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 http://www.celebritypictures.com/celebs/Brooke_Shields/all/167420.jpg BROOKE SHIELDS Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Vse objavljene slike v revijah, na netu ipd. so retuširane. VSE. Tko da ni fore. Lepota pa ostane. Te ženske veljajo za lepe v javnih medijih. Tako ali drugače. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ne, ta zenska ne zgleda kot Brooke. NIČ ji ni podobna.http://www.poster.net/shields-brooke/shields-brooke-photo-brooke-shields-6200892.jpg To je tipična Brooke. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 http://www.celebritypictures.com/celebs/Denise_Richards/all/426793.jpg DENISE RICHARDS Ne, ta zenska ne zgleda kot Brooke. NIČ ji ni podobna.http://www.poster.net/shields-brooke/shields-brooke-photo-brooke-shields-6200892.jpgTo je tipična Brooke. tUKAJ JE ŽE STARA. Saj se vidi. Ženska je bila nekoč med najlepšimi dekleti. Ženska je 1965 letnik! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Joj, ne citiraj vseh teh slik. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Ja no pol pa ni. Pol je pa Brooke Kyli. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 charlotte ayanna http://www4.slikomat.com/07/0212/380222m31w.jpg pa še link.. http://www.imdb.com/gallery/granitz/1337/E...html?hint=group Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 BROOKE SHIELDS To ni Brooke Shields.Od kod ti to??? Mislim poteze so čist drugačne kot jih ma Brooke.A si slepa mogoč..Ma kkako retuširanje..Na tej sliki je MILLA JOVOVICH(najstniška leta),ki je tud igrala v Modri laguni...ampak v 2.delu... Ej, saj nisem od včeraj ... vem, da so retuširane. Ampak tale je prav grdo retuširana, več kot očitno in res se mi ne zdi, da je Brooke gor. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Milla Jovovich Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Hej Diana. meni je tudi tale iz Nikite VŠEČ!!! Super je!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 http://www.celebritypictures.com/celebs/Brooke_Shields/all/ pošiljam link slik od Brooke Shields, za vse ki ne verjamejo. pobrskajte in boste našli fotko. Fotka je na strani 6. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 http://www.celebritypictures.com/celebs/Brooke_Shields/all/ pošiljam link slik od Brooke Shields, za vse ki ne verjamejo. pobrskajte in boste našli fotko. Ka si dosadna.. To ni Brooke in pika.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Če ti tako praviš, pa naj bo. vsak vidi svojo meglo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Možno. Čeprav men se ne zdi da je full retuširana, ker sem jo spremljala ko sem bila mlajša. Bila je ena najlepših žensk svoj čas. Zdaj pa je že kar stara. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Možno. Čeprav men se ne zdi da je full retuširana, ker sem jo spremljala ko sem bila mlajša. Bila je ena najlepših žensk svoj čas. Zdaj pa je že kar stara. ne nalagi..Mislim... Pa na tem linku,ki si ga podala ni te slike..tk,da..poglej še enkrat to fotko...pa morš vedet,da pred 15ali celo 20 leti ni blo tako močnega retuširanja slik kot je zdj...Ni blo take tehnologije...Na tej sliki je Milla stara kakih 14 let..Zdj je pa stara 32 let..Torej 18 let razlike... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Na strani 6. je. Odpri pa boš videla. No, če pa takrat ni bilo retuširanja, potem pa itak da je bila tako lepa. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Kristin Kreuk ... čudovit obraz. M, a gledaš Smallville? Ma ni tist Brooke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 pridne punce , ki nam fantom tko polepšate dan Možno. Čeprav men se ne zdi da je full retuširana, ker sem jo spremljala ko sem bila mlajša. Bila je ena najlepših žensk svoj čas. Zdaj pa je že kar stara. Nelika mal pretiravaš, saj nima 100 let , lohk rečem, da je starejša kot je bila v času Plave lagune , no za odpis pa še ni, še zmer je dobra baba Pa še neki glede retuširanja, Internet je dost nova zadeva in vsaka slika, ki gre na Net, gre čez takšno ali drugačno obdelavo, malo se popravijo barve, ostrina se spremeni ..., tako da kdaj je bila slika posneta, sploh ni pomembno. Če bi videli, kako se lahko izboljša kakšna stara, dost poškodovana fotografija, sploh se ne vidi, da je bil original poškodovan. Če je ta slika originalna Brooke, je bila verjetno v kakšni reviji, no če je bi danes to revijo v roke vzeli, bi sem nam zdela bedna, kakšne nikakve barve, tisk ..., časi se spreminjajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 sorry. ne bom več. se ne spoznam tok na računalnik. In nimam pojma kako bo slika izpadla. bom probala zbrisat, če se da. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ja, no pri vseh se leta poznajo, ne more zdaj zgledat kot pri 15, oz. še malo manj, ko so snemali Plavo Laguno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 včasih se slinim mal pred TV ja a ni dobra bejba? pa un tipček sevada tudi hmnj ...ta teden, ko sem bila bolna sem gledala vse dele ... pa vse limonade na POP tudi ... hahaha No limonad na pop ne, ampak za smallville si pa uzamem čas...ta tip clark ( oz tom welling ) je tako hudo dober, da je kar kriza ona je tudi lepa ja, samo v nadaljevanki navijam, da bo s chloe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Men je huda. V tej oddaji na tv3 še veliko bolj kot na sliki. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 charlotte ayanna Nols, tole ja pa druidka. Nice try. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Ta je tudi srčkana. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 nice Ta je tudi srčkana.evo sam bejbe morte pridit pa prec najdete par sladkih bejbik Nols, tole ja pa druidka. Nice try. pa veš, da sem se js tud nanjo spomnu.. sem gledal kakšna dva dni nazaj en film (Love the Hard Way) na TV3 pa je bla glavna igralka..in mi je bla tok seksi, da sem si prov na koncu pogledal njen ime. sem bil vesel, da sem najdu eno celebrities, k mi je všeč tuki na slikci..v filmu je bla bl fajna klikn na link. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.