Skoči na vsebino

Dobre bejbe

Aira

Recommended Posts

hvala bogu, od teh bjonduš semi želodecobrača.

dobre bejbe so po novem samo blondinke.

me prov zanima- evo sebom jaz zdej pobarvala na blond, pa bomo vidli, kaj se bo zgodilo. x?x

od kar je unata nova blond, se mi želodec obrača!

ja,saj je bil komentar da moški za top bejbo vedno proglasijo blodinko ampak me bejbe smo izbrale temnolaso xsrcx

se pa čist strinjam z Mačono glede Catherine Zeta-Jones

Deli na socialnih omrežjih

všečna mi je Catherine, pravo Tehtničino skladnost ima, morda s ščepcem Škorpijonskega magnetizma. prava fatalka, če mene vprašaš. v pravi meri izžareva samozavest in seksapil.

Jeti, lepa fotka. :2src: :palec: tam je bila še bolj natural, ampak ji tudi vloga in imidž dive pristaja. :palec:

Hm, men niti ne.Preveč čutim uno preračunljivost pri njej.Ni naravna :xx!: Govorim na osnovi videnih intervjujev, in drugih video zadev.Tega po slik ne vidš.

Majski cvetovi x^x

Ja tle ja x:)x Tlej še tko "izvirna".

ja,saj je bil komentar da moški za top bejbo vedno proglasijo blodinko ampak me bejbe smo izbrale temnolaso xsrcx

se pa čist strinjam z Mačono glede Catherine Zeta-Jones

To sloh ni res.Mejbi je en stereotip.Drgač so pa mene zmer potegnile ognjene rdečelaske al črne ženske :2src: :2src: :2src: Mogoče čist iz praktičnega razloga, ker bjondo (umetno,naravno) vidš dons za usakmu vogalom.

Guest Mačona
Hm, men niti ne.Preveč čutim uno preračunljivost pri njej.Ni naravna :xx!:Govorim na osnovi videnih intervjujev, in drugih video zadev.Tega po slik ne vidš.

ja, saj si vsak ustvari neko sliko, vtis, pa če na podlagi intervjujev in povedanega iz videov ... saj je pa igralka, slavna osebnost in kdo ve, kdo ji določa, kaj govoriti in kako ... sigurno, da jo je slava pokvarila ... lepa pa je.

To sloh ni res.Mejbi je en stereotip.Drgač so pa mene zmer potegnile ognjene rdečelaske al črne ženske :2src: :2src: :2src: Mogoče čist iz praktičnega razloga, ker bjondo (umetno,naravno) vidš dons za usakmu vogalom.
To govoriš zase...kul....

Sam to,kar pravi shanna drži xsrcx

ja, saj si vsak ustvari neko sliko, vtis, pa če na podlagi intervjujev in povedanega iz videov ... saj je pa igralka, slavna osebnost in kdo ve, kdo ji določa, kaj govoriti in kako ... sigurno, da jo je slava pokvarila ... lepa pa je.
se strinjam :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx Sej kul

Sam pokvariš se sam-kar ti karatker veleva, ne slava.Je pa faktor.

To govoriš zase...kul....

Sam to,kar pravi shanna drži xsrcx

se strinjam :palec:

Ja sej pravm, daj nek stereotip,povrečje decov mahnenih na bjond.

predvsem 16-17 let mlajša x:Dx

Ja vem ja.Tm je še mula.

Jarane... tut men blonde niso lih... takisto crne in rdece... kul je da nism sam pr tem mnenju.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Helena who Liz x?x

Helena Blagne..valjda... x:Dx

.

.

.

Sj ne. x:px ..Helena Christensen. x;)x

http://www4.slikomat.com/08/0201/4o-helena.jpg

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Helena Blagne..valjda... x:Dx

.

.

.

Sj ne. x:px ..Helena Christensen. x;)x

http://www4.slikomat.com/08/0201/4o-helena.jpg

mmmmm zrelo....to hočemo mljask x:px x:px x:px

Jarane... tut men blonde niso lih... takisto crne in rdece... kul je da nism sam pr tem mnenju.

Verjetn nisva edina :vio:

Ja, ne vem no..... če na spodnji sliki odmisliš obraz in gledaš samo telo.... potem spominja na neko odcvetelo staro mamo....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, ne vem no..... če na spodnji sliki odmisliš obraz in gledaš samo telo.... potem spominja na neko odcvetelo staro mamo....

Hja ,v realnosti je človk sam človk ne.Mal preveč mislte daj kr vsak skos lep.Velik nardi naštudirana mimika pa make up.

Hja ,v realnosti je človk sam človk ne.Mal preveč mislte daj kr vsak skos lep.Velik nardi naštudirana mimika pa make up.

Heh, saj nič nočem žalit Heidi Klum.... samo je tema 'dobre bejbe'.... allora, sem povedala še mnenje, da meni deluje staromamovsko tu, nikakor pa ne, da lepota NI minljiva ali.... da bi jo stereotipno popljuvala xcivx

Aishwarya Rai :palec: :palec: Defnitivno lepa ženska....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Heh, saj nič nočem žalit Heidi Klum.... samo je tema 'dobre bejbe'.... allora, sem povedala še mnenje, da meni deluje staromamovsko tu, nikakor pa ne, da lepota NI minljiva ali.... da bi jo stereotipno popljuvala xcivx

Aishwarya Rai :palec: :palec: Defnitivno lepa ženska....

Nism to mislu.Hotu sm rečt da lahko v objektivu in v nekem kadru človek zgleda ful hudo, pol ga pa vidiš v živo pa je čist kežvl.Hec je bil enrat v Milanu, mij frend pravu češ gre mim ene modne agencije čist slučajn vid en kup bejb na kupu in si reče: ja sej so kr solidne, pa en cajt gleda pa pogrunta da gre za Naomi,Katte moss,itd in prav da so čist obične in bil razumiljovo, ker ne pozna posla razočaran x:Dx

No pr temu pa loh že pr 20 h dobiš srčn napad,če kej hoče od tebe x:Ix x:Dx

• 4 weeks later...
http://cokolada.net/lunin_net/images/miss_univers_2003_1.jpg http://cokolada.net/lunin_net/images/miss_univers_2003_4.jpg

miss universe 2003

x:px

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...