principesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Govorica oči pove več kot vse besede sveta Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Govorica oči pove več kot vse besede sveta Res je zaradi govoric oci nastajajo tudi dejanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 skozi oči seže pogled do srca..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> skozi oči seže pogled do srca..... jaz ti vidim se dlje ,ce odpres usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 KO TE POGLEDAM ,TE VIDIM KO TE VIDIM TE ZACARAM KO TE ZACARAM SI MOJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj večine ljudi ne moremo gledati v oči medtem, ko se z njimi pogovarjamo Menim, da se z očmi lahko hitreje sporazumevamo (telepatsko), le da je to v današnjem času težko izvedljivo, saj se nam je nerodno gledati v oči. To pa mislim da zato, ker nismo drug do drugega zadosti iskreni, odprti, kot da nekaj skrivamo pred njim in nas je sram tega povedati, dostikrat se niti ne zavedamo, kaj nas ovira. Kaj pa vi mislite o tem ? Živijo Prvi To, da "večine ljudi ne moremo gledati v oči medtem, ko se z njimi pogovarjamo" kot praviš ti - je tvoja izkušnja. Je tvoj način - je tvoja težava. Sam s tem že doooolgo nimam težav. Leta nazaj, ko sem kot šolar med počitnicami delal v tovarni, me je o tem podučila vodja proizvodnje le tam. Namreč, gledal sem v tla, ko sem se pogovarjal z ljudmi. In naučila me je gledati v oči in mi razložila stvar nekako takole: Če gledaš v tla, ljudje menijo, da nisi iskren, da nekaj skrivaš, da nimaš čiste vesti - tudi takrat, ko si popolnoma iskren, ko ničesar ne skrivaš itn. Tako mi je zadeve pokazala razložila in me naučila gledati v oči. Šele veliko kasneje sem uvidel mnoge druge vsebine pogleda v oči - tudi tega, ki ga večina omenja v tej temi. Je pa še ena stvar, katere se zlahka naučimo vsi in je lepo razložena na tej spletni strani, katero omenjam in katera razlaga govorico oči. Seveda je to znanje, ki nam nosi prednost in je kot orodje, katerega lahko uporabimo v dobro ali v slabo. Samo na nas je kaj z njim počnemo. Tako zlahka lahko razumemo, kako nas mnogi prodajalci, šefi in drugi lahko čitajo kot odprto knjigo. In menim, da se lahko neprenehoma in zlahka gledamo iz oči v oči samo s človekom, s katerim smo si popolnoma iskreni in zelo blizu - včasih pa je to (na videz) popolnoma neznan človek. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 In menim, da se lahko neprenehoma in zlahka gledamo iz oči v oči samo s človekom, s katerim smo si popolnoma iskreni in zelo blizu - včasih pa je to (na videz) popolnoma neznan človek- se strinjam VOJKO RESNIČNA JE TA Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tony 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Zakaj ljudje tako radi umaknejo pogled, ko si iskren in odprt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Bravo Vojko-tako je!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Vojko: dober link Jz mam pa druge probleme: ljudi prevec gledam v oci, strmim v njih, ko mi kaj razlagajo. Baje. Me je frendica opozorila. To tud ni dobro...Kaze na kaj ze? Na neiskrenost? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Hehehehe,kdo bi pa zameru, če te ene take modre učke gledajo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Neeeee. Modre so le v smislu pametne.... Drugac so pa zeeleeeeeneeee Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Modro-zelene? Se mal spreminajo glede razpoloženja? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Se spreminjajo, ampak varianta rjavo/zelene... A sm kje trdila, da mam modre? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 men so se zdele bl od dalč,sm zgleda slab pogledu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Lupcek, midva se pa nisva se nikol srecala... Si mal zajebu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 To si ti mislš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 eeeemm Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 ko te nekdo pogleda lepo ,ti soncek zasije. xrosex xrosex xrosex Ko te negdo pogleda mrko ti PADE MRAK NA OCI!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 men je pa krasn gledat sogovorniku v očke sploh , če je sogovornik zanimiv govornik, da ma kej pametnega za povedat, ce je pa še mal začinjeno la la la , potem moje zelene oči postanejo še bolj iskrivo izdajalske Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rok 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 hey Mene pa zanima predvsem to kako lahko oceniš človeka glede na njegove očikaj pomeni če gleda v tla..levo, tebe..itd... Naj negdo napiše čim več o očeh...ocenjevanju.. Kajti menim da če gledaš človeka v oči ti to lahko marsikaj pove Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 vsaka kretnja izdaja cloveka in njegov znacaj oči povejo marsikaj, roke tudi, gibi še več ,ja to bo pa treba mal naštudirat rokec:)) vaja dela mojstra pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Ej, Rok...Poglej no Vojkov post pa link Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.