Skoči na vsebino

Glasbeni test v začetku leta 2005

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Andres, se moramo registrirati....a imaš že zadosti **poskuševalcev**?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

huh a je težko?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes smo opazili kako različna glasba na nas deluje na različne načine. Ob prvi, resda nekoliko patriotsko obarvani smo videli sonce, hribe, planjave, morje, zlasti Selena je cel ćas pesmi jahala. Konja, se ve.

No druga pesem je bila Pika nogavička. Takrat smo se vsi vrnili v čas otroštva in komunikacija je šla nekako bolj na otroški nivo.

Ob tretji pesmi iz filma Emil, smo vsi opazili, da gre za prijateljstvo. Od takrat dalje pa do ponovnega poslušanja prve pesmi nismo ujeli ritma s tistimkar nam ta pesem ponuja. In to je po večini življenje. Vse od pokrajine do ljudi, ljubezni.+++

Sem pa vam na chatu prisotnim izdal, kot tudi sedaj na tem mestu še enkrat napišem.

Danes Nenavadno.com slavi 5 leto obstoja. V ta namen bo 10.2. odpiram dejavnost. Svetovno unikatno dejavnost na podlagi katere se zdravijo fobije, komplexi, tudi posamezne bolezni.

To dejavnost sem poimenoval Andresova glasbena terapija AGP.

Na voljo je seveda tudi vam. Morda imate strah pred temo, dvigalom, ali je narobe celo kaj hujšega. Kdo ve, tudi frigidne so, in vsaka taka lahko tableto orgazma najde v glasbi.

KLjub temu se tudi vi povrnite v preteklost. V tem linku.

Andres

Predvsem se zanašam na tvojo besedo škandalozno. Vidiva se nekoč v domu za upokojence. Jaz z glasbo ki pomirja, ti brez zob, kar mi bo takrat še posebno pasalo. In bilo bi mi všeč, če bi mi tako srečanje vnaprej obljubila. Delam namreč dolgoročno. Vse. Popolnoma vse. Iz razloga moje dolgoročne narave in potrpljenja ti ni treba za mene zobov ven ruvat. x:Dx x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx   x:Dx   x:Dx  zlato srce in brezzobi dolgorocni nasmeh bom hranila samo zate.

te obvestim, ko bo tako dalec. obljubim. ne obljubim pa, da te ne bom prej kdaj srecala.

Na licih dobil sem nasmeh kot pubertetnik. Haha. Ta bo pa dala.

Me veseli, da se srečava v skrajnem primeru v domu za upokojence. Seveda najino srečanje planiram že veliko prej. Odvisno pač v kateri konec sveta naju bo pot nesla. x:Dx x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>andreeeeeeeeeeeeeees...kaj hoces, da poknem tu od smeha, da bodo vsi vedeli, kdo sem...?

kaj mi delas

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

faca si tezka

:medal:

Pač iskrenost je lahko na prvem mestu, čeprav ti namenoma zob nebi ven razbil. :sori:

Me pa veseli, da nisi z menoj že obupala. Mnoge pred teboj so. Ene bodo verjetno pa penzijo najprej počakale.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...