tinka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ...pa potem v penziji obupale...? aja, tam nastopim seveda jaz...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...pa potem v penziji obupale...? aja, tam nastopim seveda jaz...! Iskreno rečeno sem ravno prejšnji mesec eni obljubil, da jo bom prišel v dom za upokojencev obiskat. Tačas ima še 20 let delovne dobe pred seboj. Sicer je pa vse odvisno tudi od tega, katera od vaju bo prej zobe igubila. Upoštevaj da imaš prednost, ker ta druga ima sestro zobarco. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 to je res...ampak imam pa jaz dosti vec do penzije... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je res...ampak imam pa jaz dosti vec do penzije... Saj imam jaz tudi. Bova najprej kaj drugega pogruntala. Na MSN tudi ni proteze. Zadovoljna? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.