Marsa 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 oh. kot ko zagledas temo paradiznikova omaka ali 'omaka za testenine' - nikol ne razmisljas o njej, se manj se sekiras okol nje, pa vendarle bos morda ob naslovu, ki ti bo butnil v faco, pomislil nanjo al clo se spravil kako crko naskljocat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 oh. kot ko zagledas temo paradiznikova omaka ali 'omaka za testenine' - nikol ne razmisljas o njej, se manj se sekiras okol nje, pa vendarle bos morda ob naslovu, ki ti bo butnil v faco, pomislil nanjo al clo se spravil kako crko naskljocat. pa sej zato se gre.kle se nekej izpostavljajo ene wrline, k so normalnmu čloweku samoumevne in o njih nima kej dost gowort. isto uzanč s prjateljstvom... dej dej...http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055493545 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 ja sej vem, ampak: kot vsakdo pri sebi meni da je dober, meni tudi da je iskren. ce ne verjames, chekiraj; ko sem odprla temo nase pozitivne in negativne lastnosti (al nekaj tacga, al morda avto test), je vecina napisala, da je njihov manjko oz. 'slabost'... ugani! - to da so prevec dobri! tako da nc napak, ce se spregovori o tem, kajti kot opazam, se taki *razsvetljenci* nimajo vedno glih kej blazno samorefleksije. in zato so take teme dobre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 ja sej vem, ampak: kot vsakdo pri sebi meni da je dober, meni tudi da je iskren. ce ne verjames, chekiraj; ko sem odprla temo nase pozitivne in negativne lastnosti (al nekaj tacga, al morda avto test), je vecina napisala, da je njihov manjko oz. 'slabost'... ugani! - to da so prevec dobri! tako da nc napak, ce se spregovori o tem, kajti kot opazam, se taki *razsvetljenci* nimajo vedno glih kej blazno samorefleksije. in zato so take teme dobre. veš... sej jes če se mal potrudm, mam tut še kej rezerwe dej mi že končno nicknejm spremen u sveti janko je pa tko:bojim se ti powedat, kdo sem...ker če ti powem, kdo sem, ti mogoče ne bom ušeč in me ne boš imela več rada...to pa je u bistwu vse, kar imam.(tko nekako no) John Powel (to pa ne tko nekako, ampak mensezi da je on to tko nekako napisou ) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 ja sej vem, ampak: kot vsakdo pri sebi meni da je dober, meni tudi da je iskren. Ojla Marsa-lepo pozdravljena...že dolgo nisva nakladala.. veš, se mi zdi, da ima tudi sama dobrota več obrazov- vzrokov. Mislim, da nekdo , ki seje dobroto, ni obvezno iskren. Samo vprašanje- čmu sem pa dober??' ...odgovor pa leži seveda v iskrenosti do samega sebe. ce ne verjames, chekiraj; ko sem odprla temo nase pozitivne in negativne lastnosti (al nekaj tacga, al morda avto test), je vecina napisala, da je njihov manjko oz. 'slabost'... ugani! - to da so prevec dobri! To je pa čisto logično, saj skoraj vsakdo takoj o svojih slabostih ali pa o krepostih razmišlja povsem miselno- racionalno- skozi filter pogojenosti z ustvarjeno samopodobo. In normalno, da smo vsi cool. tako da nc napak, ce se spregovori o tem, kajti kot opazam, se taki *razsvetljenci* nimajo vedno glih kej blazno samorefleksije. in zato so take teme dobre. Ma veš, če ne drugega, morda bo pa le kdo pogledal vase, morda sem hotel malce zmrdati koga, pa če jih bo 5 -je povsem dovolj. Čeprav bo šlo večinoma mim...tak je naš lajf....Morva še kdaj kakšno čveknt...sem te kar malce pogrešal. Lepo bodi Mtajaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 Janko, hm, ne razumem (te) cist dobr. ampak pac mal tvojga pointa... tko da, stekam, ja, morda mi pa res ne bi bil vsec, ce bi te (s)poznala.Tega ne morem vedt in zato ne rect.Ampak lohk pa recem (skor ziher ), da ce mi se tolk ne bi bil vsec, da bi vzela v zakup tvojo bit (kolikor sem je dojela tule) in se vsaj trudla stekat tvojo celoto - in to kar tle vidm/berem (sploh v zadnjem casu) bi ti vsekakor stela v plus tocke. Tezko je BIT vedno pravicen, lazje pa je skusat bit.Ce si pri sebi v to naravnan, velik tega pride samega po sebi. Bi moral nekdo bit res skrajno antipaticen, da bi po iskrenem pogovoru na 'ti' mi se vedno bil povsem antipaticen. Matjaz (saj to ravno govorim - ad 1)! Jp, se cist strinjam - sam js sem prisla na srecanje. ne sej se hecam.jasno, se bomo vidl, bli na zvezi, zakaj ne??bos katero zaspilal, jaz pa odcivkala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 Janko, hm, ne razumem (te) cist dobr. ampak pac mal tvojga pointa... tko da, stekam, ja, morda mi pa res ne bi bil vsec, ce bi te (s)poznala.Tega ne morem vedt in zato ne rect.Ampak lohk pa recem (skor ziher ), da ce mi se tolk ne bi bil vsec, da bi vzela v zakup tvojo bit (kolikor sem je dojela tule) in se vsaj trudla stekat tvojo celoto - in to kar tle vidm/berem (sploh v zadnjem casu) bi ti vsekakor stela v plus tocke. Tezko je BIT vedno pravicen, lazje pa je skusat bit.Ce si pri sebi v to naravnan, velik tega pride samega po sebi. Bi moral nekdo bit res skrajno antipaticen, da bi po iskrenem pogovoru na 'ti' mi se vedno bil povsem antipaticen. Marsa... tist je biu kao en citat iz ene knjige Johna Powlla...za komentar tega citata, pa komot ponucaš razlago matjaža bogdana-tist plavi-spodnji del. tut tale matjaž bogdan zna ircat, samo na dooolgooo in široookoo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 bos katero zaspilal, jaz pa odcivkala. Hja- Če sem ISKREN zadnje čase bolj čivkam in špilam po tipkovnici x:Dx , čeprav včasih tudi to storim- kaj odšpilam sam sebi.. lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 Kaj si mislite o iskrenosti.Kdaj smo! Kdaj in zakaj nismo iskreni! Iskrenost je popolnost kateri bi vsak trebal stremiti. Ampak, resničnost je takva da se vsak ne može nositi z resnicom. Z ene strane, v človeškoj je naravi da se želi prikazati boljšim ampak pravzaprav je. Z druge strane imamo situaciju kdaj drugi človek ne može ali ne želi prihvatiti resnicu o sebi (ali o onome ki se njega dotika) kateru mu nastojimi povedati. Tudi tukaj imemo še en problem - kaj bi resnica sploh bila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 Človek je lahko do drugih iskren samo takrat in toliko, kolikor je iskren do sebe. Nič več in nič manj. In to velja za vse lastnosti, ki jih imamo. Okolica je projekcija nas samih! Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 . Okolica je projekcija nas samih! okolica je iluzija...da okolica nismo....mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 ce bla bla bla, potem bla bla bla Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 24. december 2009 Prijavi Deli 24. december 2009 Človek je lahko do drugih iskren samo takrat in toliko, kolikor je iskren do sebe. Nič več in nič manj. In to velja za vse lastnosti, ki jih imamo. Okolica je projekcija nas samih! Bravo- lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Človek je lahko do drugih iskren samo takrat in toliko, kolikor je iskren do sebe. Nič več in nič manj. In to velja za vse lastnosti, ki jih imamo. Okolica je projekcija nas samih! Če je okolica projekcija nas samih, in, recimo, jaz torej projekcija tebe, ti pa mene, pomeni, da midva v bistvu sploh ne obstajava - sva iluzija. In enako velja za vse ostalo. Iluzija al kako že pravijo uni stari iz Indije: ta svet je maya. In če je torej vse projekcija, kaj naj bo potem iskrenost To, da jemljemo svoje iluzije resno in rečemo, da smo zato iskreni? Kdo drug, ki slučajno goji drugačne iluzije kot mi, bo pa isto trdil zase in rekel, da mi nismo iskreni . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Če je okolica projekcija nas samih, in, recimo, jaz torej projekcija tebe, ti pa mene, pomeni, da midva v bistvu sploh ne obstajava - sva iluzija. In enako velja za vse ostalo. Iluzija al kako že pravijo uni stari iz Indije: ta svet je maya. In če je torej vse projekcija, kaj naj bo potem iskrenost To, da jemljemo svoje iluzije resno in rečemo, da smo zato iskreni? Kdo drug, ki slučajno goji drugačne iluzije kot mi, bo pa isto trdil zase in rekel, da mi nismo iskreni . Upam, da bo tole pičkica zblojena od freeja prebral, ker se zelo strinjam in se točno zaradi tega nisem spustu u debato z njim u eni temi okol kosmatih riti mensezdi.če pa misli bit jezen name zato, ker sm mu reku, da je pičkica zblojena, nej se pa kar spomni, da sem jaz samo njegowa projekcija. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 eni so res pametni...eni pa zelo iskreni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 eni so res pametni...eni pa zelo iskreni drugi pa mislite, mislimo, mislijo, da iskren ni pametno biti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 ne vem če je misliti o iskrenosti...ravno pametno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 drugi pa mislite, mislimo, mislijo, da iskren ni pametno biti Ali pa znati prepoznati trenutek kdaj se sme biti iskren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 ne vem če je misliti o iskrenosti...ravno pametno iskreno ti powem, da ne wem, če znaš, znam, pametno misliti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 iskreno ti povem...da nič ne vem...še najmanj pa pametno mislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 iskreno ti povem...da nič ne vem...še najmanj pa pametno mislit iskreno ti povem, da vem, da s tem že veliko veš še obnašej se temu primerno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 a misliš da bi moral nekje v sebi odrast in primernejši postat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Srečen Božič vsem skupaj! aja, ISKRENOSTEN nekdo, ki ima značaj iskrenosti.Pazi zdej I S K R E N O S T E N K R E T E N kreten! Hvala lepa, Unis Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 28. december 2009 Prijavi Deli 28. december 2009 Iskreni smo lahko toliko kot nam drugi dopustijo, seveda je odvisno tudi od nas. Ampak če veš, da človek iskrenosti ne bo prenesel boš rajši tiho. Ko pa maš okoli sebe ljudi, ki spoštujejo iskrenost, pa si lahko iskren. Na žalost vsak ne prenese iskrenosti/odkritosti. Načeloma sem vedno iskrena, povem kar si mislim, ampak če mam poleg sebe nekoga, ki vem da vsega skupaj ne bi prenesel, sem rajši tiho. Ker iskrenost včasih boli. Včasih je pa več kot dobrodošla. Najboljši nasvet, ki sem ga dobila do sedaj: Ko si nekaj misliš o nekom in bi mu rada povedala, povej iskreno! Ampak naslednji dan, ko vse skupaj prespiš Jaz si ga razlagam tudi v obratno smer....da če mi nekdo nekaj iskreno pove in sem zato slabe volje, zadevo prespim, predno se branim. Tako ločim iskrenost od jeze/obrambe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.