Skoči na vsebino

Iskrenost

izgubljen

Recommended Posts

aha ok, pol pa sori za *poučevanje*... :8): x;)x

(sem mislila da si t(k)o mislila...)

To o čemer pa govoriš... gre pa za to, da si lohk vseen iskren, s posledicami in brez, vendar da pravilno doziraš (in da se naučiš najti način). Tudi v mislih. Ker če imaš ti neko mnenje in ga iskreno poveš, še ni nujno da je to tvoje dejansko mnenje in še manj da je to Resnica (recimo so lahko samo nekakšne projekcije, tvoji odzivi [izhajajoči iz nekih tvojih tripov, čisto osebnih], celo tripi in opažanja drugih... in drugo) in nič ni izključeno od drugega (se pravi vsak ima poleg tega zajebanega, kar mu ti iskreno poveš, še cel spekter enih lastnosti in vsega).

Zato če rečeš nekomu: ti si pa zelo zajeban, je nekaj drugega, kot če rečeš: tole kar si naredil, se mi zdi pa zelo zajebano.

Pa si lohk še vedno iskren.

'Posledice' pa nosita oba, saj sta oba v odnosu, če sta, če pa nista, pa itak ni 'posledic' (ker itak že vzrokov ni bilo). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Izkrenost more bit....ker drugače niti ljubezni ne more bit...jaz sem pa ponavadi razočarana, ker sem preveč iskrena, partnerju ne skrivam ničesar, ljudje pa včasih tole potrebujejo......potem pa niso zadovoljni s tem, kar jim dam...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

moytsa, ko bo prišel "pravi" bo na to iskrenost gledal kot nekaj najlepšega, ker te bo sprejel v celoti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg takrat bo vse štimalo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

aha ok, pol pa sori za *poučevanje*... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

(sem mislila da si t(k)o mislila...)

To o čemer pa govoriš... gre pa za to, da si lohk vseen iskren, s posledicami in brez, vendar da pravilno doziraš (in da se naučiš najti način). Tudi v mislih. Ker če imaš ti neko mnenje in ga iskreno poveš, še ni nujno da je to tvoje dejansko mnenje in še manj da je to Resnica (recimo so lahko samo nekakšne projekcije, tvoji odzivi [izhajajoči iz nekih tvojih tripov, čisto osebnih], celo tripi in opažanja drugih... in drugo) in nič ni izključeno od drugega (se pravi vsak ima poleg tega zajebanega, kar mu ti iskreno poveš, še cel spekter enih lastnosti in vsega).

Zato če rečeš nekomu: ti si pa zelo zajeban, je nekaj drugega, kot če rečeš: tole kar si naredil, se mi zdi pa zelo zajebano.

'Posledice' pa nosita oba, saj sta oba v odnosu, če sta, če pa nista, pa itak ni 'posledic' (ker itak že vzrokov ni bilo). http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ravno tega se sedaj učim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif (pravega načina)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

hvala enako, lol...sm ugotovila, da me razna čustva, ki jih ne poznam, zmedejo.....in tole bi mogla obvladat in se naučit rokovat z njimi...ostale stvari pa šibajo v mojem lajfu....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

'Posledice' pa nosita oba, saj sta oba v odnosu, če sta, če pa nista, pa itak ni 'posledic' (ker itak že vzrokov ni bilo). xDDx

Aha - saj kadar imam čas (za razmislit kaj bom povedala) in nisem v afektu, zadeve vedno malo zavijem v celofan - povem iskreno, a v bolj blagi obliki - nekako tako, kot si napisala zgoraj xyesx Če ne poveš na grob način ponavadi pride do človeka, te posluša, ni takoj užaljen in prizadet, ti pa se tudi počutiš fajn ker ne tiščiš v sebi. Kadar sem stisnjena v kot, kadar sem totalno razkurjena, takrat ponavadi zleti ven kaka groba, pa mi je potem hudo... se potem opravičim če vidim, da sem fejst kiksnila, poskušam razložiti, kaj sem pravzaprav hotla povedat (na bolj mil način).

Seveda moraš biti potem pripravljen tudi sam prežvečiti marsikaj - tudi, če ti ni všeč tisto, kar slišiš x;)x

Izkrenost more bit....ker drugače niti ljubezni ne more bit...

Se 100 % strinjam! :palec:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

O moj bog, kaj se lahko člouk nauči sam na tej strani o iskrenosti......:inocent:

Da iskrenost mora bit, če hočeš ljubit.

Sam, fak, če si iskren, tvegaš da te drugi zjebejo, te pogruntajo in celo izkoristjo.

Pa prizadeneš lahko koga če si iskren.

Zato je boljš, da si "iskren" tako, da poveš sam delno resnico.

Da zaviješ vse skupi malčk v celofan.

Da je dovolj, da maš sam lepe misli. Se pravi da lahko sam ful lepo gledaš in si misliš vse najlepše, povedat pa ne rabiš kaj dost.

Da je mogoče bl fajn, da si bl zaprt kot odprt.

Da je z iskrenostjo boljš počakat na "tapravga".

Da se je treba "pravga" načina iskrenosti naučit. A pravi je un v celofanu al brez pakiranja? :inocent:

Da obstaja blažja in pol posledično "težja" oblika iskrenosti.

Mah...... x:o)x

Zajebano........ :o|o:

nekdo je pa danes z dvema levima nogama vstal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Štekam tut jst tebe, pa še koga. In itak, da mate prou glede tega, da marsikdo žal ne prenese resnice.....

A zaradi tega še vedno ne moremo govorit o več vrstah iskrenosti, k je iskrenost lahko le ena in pika.

Obstaja pa tut to, o čem ve vse govorite in to je diplomacija. Način, kako nekomu na lep način poveš da je mona, in se ti za to tvoje mišljenje o njem celo zahvali in je zadovoljen z njim. x^x

Sam kaj vem kaj ma to pol veze z iskrenostjo..... :inocent:

Kokotec ...iskrenost - ja verjetno je res samo ena. Samo - glej - eni te lahko sterajo v ku*** na tako fin način da ti sploh ne bo jasno od kje zdaj to, drugi to naredijo tako brutalno da ti ne gre iz glave še par dni. Imaš pa potem še tako varianto - ko si "z glavo" iskren - ko malo pretehtaš s kakimi besedami boš izrazil svoje mnenje... Kdo je potem bolj iskren?

Varianta št. 1:

Lahko se ti lepo smejim, ti mežikam in ti rečem "Gospod, Vi ste pa malo počasni kajne?" Zaradi koketiranja verjetno ne bi opazil, da te jeb*** v glavo (pač odvisno od človeka, kako dojemljiv je za tako blefiranje)

Varianta št. 2:

Lahko ti rečem direktno "Gospod, vi ste pa res totalen idiot."

Varianta št 3:

Lahko pa ti rečem "Gospod a bi midva tole raje še enkrat predebatirala da vidim, ali sva se prav razumela?" se zraven ljubko nasmehnem in se potrudim še enkrat razložiti.

Pa glej - v vseh primerih si lahko mislim matr si počasen, kako to, da tega ne raztumeš, ma odvisno od mojega načina kako boš ti na drugi strani moje besede sprejel

V katerem primeru sem po tvojem "bolj" iskrena?

Latinski izrek

Kokotec ...iskrenost - ja verjetno je res samo ena. Samo - glej - eni te lahko sterajo v ku*** na tako fin način da ti sploh ne bo jasno od kje zdaj to, drugi to naredijo tako brutalno da ti ne gre iz glave še par dni. Imaš pa potem še tako varianto - ko si "z glavo" iskren - ko malo pretehtaš s kakimi besedami boš izrazil svoje mnenje... Kdo je potem bolj iskren?

Varianta št. 1:

Lahko se ti lepo smejim, ti mežikam in ti rečem "Gospod, Vi ste pa malo počasni kajne?" Zaradi koketiranja verjetno ne bi opazil, da te jeb*** v glavo (pač odvisno od človeka, kako dojemljiv je za tako blefiranje)

Varianta št. 2:

Lahko ti rečem direktno "Gospod, vi ste pa res totalen idiot."

Varianta št 3:

Lahko pa ti rečem "Gospod a bi midva tole raje še enkrat predebatirala da vidim, ali sva se prav razumela?" se zraven ljubko nasmehnem in se potrudim še enkrat razložiti.

Pa glej - v vseh primerih si lahko mislim matr si počasen, kako to, da tega ne raztumeš, ma odvisno od mojega načina kako boš ti na drugi strani moje besede sprejel

V katerem primeru sem po tvojem "bolj" iskrena?

Gospa Vilinčica, najbrž bi bla najbolj iskrena, če bi mi rekla, da sm butast, k ne razumem kaj mi je tela Lili povedat. x8Dx Čeprav mogoče razumem, a je tko dvoumno napisano, da nism prepričan če je temu res tako. x;)x

Drgač pa od teh treh primerov je edini iskren tist številka dva. Čeprav bi se ga dalo mogoče malčk lepše povedat, recimo da tist gospod ni najbolj brihten. Kr bi še vedno povedala resnico kaj si o njem misliš in ne bi nič olepševala ( celofan pa to...).

Številka ena ni iskreno, temveč je zavajanje.

Številka tri je pa odličen primer diplomacije.

Gospa Vilinčica, najbrž bi bla najbolj iskrena, če bi mi rekla, da sm butast, k ne razumem kaj mi je tela Lili povedat. x8Dx Čeprav mogoče razumem, a je tko dvoumno napisano, da nism prepričan če je temu res tako. x;)x

xsmx hehe gospa mi je napisal...

Drgač pa od teh treh primerov je edini iskren tist številka dva. Čeprav bi se ga dalo mogoče malčk lepše povedat, recimo da tist gospod ni najbolj brihten. Kr bi še vedno povedala resnico kaj si o njem misliš in ne bi nič olepševala ( celofan pa to...).

Nič "gospod ni najbolj brihten" - to je ŽE zavijanje v celofan :vragec:

Številka ena ni iskreno, temveč je zavajanje.

Ma v bistvu ni zavajanje - je samo "igranje z umom" človeka odje*** na fin način, ne da bi si umazal roke. Mu poveš, kar si misliš, ma tako, da on ne pošteka takoj. (Če si seveda človek, ki deluje tako, človek, ki je ponosen na to, da se igra z drugimi ljudmi)

Številka tri je pa odličen primer diplomacije.

Aja? Vidiš - meni pa je to "sprejemljivi način" iskrenosti. No - odvisno spet od človeka - tisti, ki prenese več odkritosti, jo bo (od mene) tudi dobil. Če pa za koga vem, da je totalno občutljiv, mu ne bom srala s kakimi brutalnimi.

Latinski izrek

xsmx hehe gospa mi je napisal...

Sm mel filing, da je un gospod name letu......pa sm še jst tebi vrnu kompliment. x:px

Nič "gospod ni najbolj brihten" - to je ŽE zavijanje v celofan :vragec:

Če nekdo ni najbolj brihten je samo posebi povedano da je bl pr taneumnih. Nič ne lažeš, kr točno to si misliš o njem. Ni brihten, alora je pr tabutastih. Zato je iskreno po moje. :inocent: Mogoče je res, da je boljš spustit besedico najbolj. :inocent:

Ma v bistvu ni zavajanje - je samo "igranje z umom" človeka odje*** na fin način, ne da bi si umazal roke. Mu poveš, kar si misliš, ma tako, da on ne pošteka takoj. (Če si seveda človek, ki deluje tako, človek, ki je ponosen na to, da se igra z drugimi ljudmi)

Igranje z umom človeka je manipulacija, alora v bistvu je zavajanje.

Aja? Vidiš - meni pa je to "sprejemljivi način" iskrenosti. No - odvisno spet od človeka - tisti, ki prenese več odkritosti, jo bo (od mene) tudi dobil. Če pa za koga vem, da je totalno občutljiv, mu ne bom srala s kakimi brutalnimi.

Verjemi, diplomacija je drek zavit v darilni papir. Daleč od tega da bi bla iskrena. x;)x

In če ti je to sprejemljivo, si rojena za diplomacijo. Mam neke povezave z Žbogarjem, tk da če češ ti kak job tm na zunanjem ministrstvu zrihtam. x;)x

Sm Freeja pooblastil, da ponavadi do jutra dežura pa kotrolira da ni kakih pizdarij tu. xDDx

x:Dx

(ok, očitno dela x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...