Kristina11 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Kaj imata zmlatenje in iskrenost, ki izvira iz ljubezni skupnega.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Ce nismo iskreni, goljufamo samo sebe... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čuško 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Kaj imata zmlatenje in iskrenost, ki izvira iz ljubezni skupnega.. A sem slučajno uporabil izraz "iskrenost, ki izvira iz ljubezni?Prosim ne obračaj mojih besed. Hotel sem povedat s primerom, da sta iskrenost in ljubezen čist druga pojma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Iskrenost po mojem mnenju prinesemo na svetzelo dvomim, da se je da nauciti ja, razumem, da sta ljubeen in iskrenost druga pojma.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Razlika, kakšni tvoji komentarji so svetovni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Polno pot do zdaj sem se vprašala koliko je pametno biti iskren. Prej nekoliko let me ena gospa vprašala nekaj in me ni pustila na miru dok ji ne povem vse po resnici. Pregovarjala me 30 minut kdaj sem jaz popustila. Hotela sem ji razložiti na lep način. Ampak, gospa se vseeno najezila. Tudi je povedla, da sem nesramna. Pozneje sem v eni nadaljevanki slišala eno besedo, ki se vrtila celo vreme in bi mogla imeti zveze s temo ker me spomnila na ta moj dogodek - beseda gre: kaj manj veš, manj boli. Jaz samo vem, da se v takšnem položaju ne bi hotela spet najti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Polno pot do zdaj sem se vprašala koliko je pametno biti iskren. Prej nekoliko let me ena gospa vprašala nekaj in me ni pustila na miru dok ji ne povem vse po resnici. Pregovarjala me 30 minut kdaj sem jaz popustila. Hotela sem ji razložiti na lep način. Ampak, gospa se vseeno najezila. Tudi je povedla, da sem nesramna. Pozneje sem v eni nadaljevanki slišala eno besedo, ki se vrtila celo vreme in bi mogla imeti zveze s temo ker me spomnila na ta moj dogodek - beseda gre: kaj manj veš, manj boli. Jaz samo vem, da se v takšnem položaju ne bi hotela spet najti. Iskrenost je vrlina, vendar do ljudi je pametno bit prijazen. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 Iskrenost je vrlina, vendar do ljudi je pametno bit prijazen. Res. Ampak, neugodna resnica sama po sebi zveni neprijazno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 26. november 2010 Prijavi Deli 26. november 2010 če je resnica ,je resnica, pa kakršnakoli jex:)x 2 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čuško 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Niso vsi pripravljeni slišat resnice, sploh o njih samih in pazit moramo malo komu razkrivamo resnico in v kakšni meri. Mimo grede lahko koga prizadanemo ali prestrašimo. Sploh pa, če te človek sploh ne prosi za tvojo resnico o sebi mu je ni treba vsiljevat. Najhujše je pa to, da se ljudje razglašajo za zelo iskrene ker vse povprek ljudem govorijo kaj si mislijo o njih. In to še razglašajo za vrlino. Pa kdo jih je sploh kaj vprašal. Pol se jim pa to maščuje na tak ali drugačen način in mučeniško jokcajo, kako se jim godi krivica zaradi iskrenosti. Jok brate, vse si si sam zakuhal... Ok, mal me je zaneslo... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Iskrenost po mojem mnenju prinesemo na svetzelo dvomim, da se je da nauciti ja, razumem, da sta ljubeen in iskrenost druga pojma.. Lepo jutro Kristina Iskrenost je seveda lahko prirojena, vendar je mnogo bolj pogojena z okoliškimi dejavniki, ki vplivajo na otroka v času odraščanja. Namena in tudi vzroka iskrenosti se zlahka priučiš. Po naravi je vsekakor novorojenček iskren (zelo podobno mladim živalim)Ko pa otrok vidi kaj doseže z lažjo in kaj z iskrenostjo (kognitivne izkušnje), začne z manipulacijo. Kogar je kot otroka iskrenost "tepla" po riti, bo zanesljivo ustvaril negativno prepričanje, da je biti iskren- slabo zanj, ker nosi slabe posledice(telesne in moralne kazni, razočaranja in prizadetost drugih, nesprejemanje in nerazumevanje...). Če pa bo otrok, ne glede da je kakšno "ušpičil", bil iskren ter to povedal- bil sprejet z razumevanjem, moralnim naukom ( recimo pridigo)in obenem potrditvijo (objem, stisk k sebi...), da je iskrenost nekaj lepega, bo videl, da sicer njegova dejanja niso ravno v skladu s splošnimi ali starševskimi pričakovanji, obenem pa je njegovo dejanje bilo sprejto v obliki razumevanja in sprejemanja dejstva - da je otrok v razvoju, istočasno pohvaljen za iskrenost, bo ustvaril diametralno prepričanje- ko sem iskren, me grajajo - zaradi dejanja, vendar mi odpuščajo in podpirajo mojo iskrenost. Lep primer iz mojega lajfa: moj si, kadar je kaj ušpičil (ocene, kaj pa vem - ...), sem ga pograjal, vendar mu s razumevanjem poskušal najti rešitev za probleme, na koncu ava pa vedno pristala v objemu. In v življenju (je že odrasel) ni dojel iskrenosti kot nekaj, kar se je treba izogibati, temveč je bil pripravljen se soočiti in tudi odgovarjati za svoja dejanja. Laž mu je bil in mu je- tuja... Vesoljčici sem komentiral v namenu- nekdo je lahko iskren zato, ker mu iskrenost postavijo kot otroku na piedestal, katerega mora častiti in spoštovati, ker JE PRAV, ne pa zato, ker je sam skozi izkušnje sprejel, da je iskrenost nekaj "spontanega" "čistega" v nas, nekaj kar je vrednota sama po sebi, ne zato, ker je takšno prepričanje (recimo božje zapovedi - ne laži)...Seveda tak človek ne bo vedno iskren, temveč bo iskrenost prilagajal razmeram. Ko bo zihr, da ga ne bodo ujeli, se bo gladko zlagal...Ljubezen pa ima mnogo subjektivnih interpretacij, tako da je težko vedeti kaj naj bi pomenilo - iskrenost iz ljubezni. Če malce pomisliš - v temu, čemur večina ljudi pravi ljubezen (metuljčki, zaljubljenost, všečnost, spolni odziv-privlačnost, odvisnost - potreba po odnosu...), je prevladujoča ravno neiskrenost in LAŽ. Zakaj? Ker gre zato, da ne izbiramo sredstev za dosego cilja- pridobiti drugo osebo. Drugačne oblike ljubezni, kot sem jih opisal, pa so prisotne in izkazovanje v presneto majhni meri- na žalost. Nočem zbijati iluzij, vendar je včasih lepo, če si natočimo čistega vina in smo iskreni v sebi do sebe in tudi do drugih. Tudi upoštevanje dejstev in videti to ,tako kot je, ne pa kot bi mi želeli, da bi bilo- je odsev iskrenosti. Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesoljčica 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Ta mi je zelo všeč kar pravi( iz knjige Največji mojstri na svetu)...Ne učimo ljudi resnic.Zaradi njih nasatjajo verstva in vojne.Učimo jih ljubezni in spoštovanja.Pustimo jih,naj razmišljajo,naj se zavedajo sebe in iščejo svojo resnico. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Od svojih bliznjih in prijateljev pricakujem, da so iskreni do mene...tudi ce vcasih hudo zaboli, ko mi iskreno povedo, da kaj ne delam prav, da se motim. Je pa res, da starsi z svojo vzgojo znamo pri otrocih to vrlino v otrostvu zatreti..S tem, ko nekaj ne povedo ali nam ne zaupajo nam v veliki meri pove nekaj o nas....Iskrenost je nekaj, kar prihaja globoko iz srca...iskreno obzalovanje...iskreno prijateljstvo...iskrena ljubezen...Ko takole malo premisljujem...koliko smo sploh ljudje sposobni sprejeti iskrenost drug od drugega... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Naj te ne zaboli, kar drugi mislijo o tebi...ti si, kar si in veš, da si dobra...zato se ne boj sprejemat kritik drugih, kajti kritike izhajajo iz njih, ne iz tebe. jaz take stvari razmislim in potem vidim, če sem res taka ali ne. na podlagi tega potem sprejmem odločitev, ali te kritike zares pripadajo meni 3 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nekdokije 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Iskrenost v življenski situacija...povzročil/a si manjšo škodo na vozilu ki je bil parkiran zraven tebe in na svojem novem avtu. Jap, zabolelo je a kaj čmo...se zgodi ne...nisem pobegnila, pustila kontakt...kako naprej...prirediti situacijo tako da bo ustrezala vpeletenim ali iti čisto po uradni poti, kjer krajšo in to močno krajšo potegneš ti? sem za iskrenost samo tu me baše denar...Koliko bi bili iskreni vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Ce povzrocis skodo drugemu, pustis kontakt...je to postenost, ne glede na to, ali gres po uradni poti ali skodo poravnas po dogovoru. V vsakem primeru pa base denar, kaj cmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Ne vidim problema, če bi oba bila za neuradno pot. Kaj iščeš iskrenost do uradnih predpisov? Prosim te. Določeni posamezniki jih ne upoštevajo za dosti hujša dejanja in mnoga med temi tudi naklepna. Kakšna uradna pot? Zmenita se sama pa volk sit in koza cela pa čaooo Kot bivša pankerca, ti povem tole.....Sistem itak ne funkcionira, tako kot bi moral, zato ne vem, zakaj bi moral kaj delat po njem...Tko kot le tuki gor navedeno: zmenit se da mimo predpisov.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 lol...a ni sistem zato, da se ruši??xsmxxbendx Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Moytsa, med smeški morš razmake dat. No ok, če hočeš.. sam po mojem hočeš, če jih daješ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 aha...hvala uauuu, delaaaaaa...hvala, marsa 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 aleluja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 hehe Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nekdokije 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Ni bilo klica...mogoče je tisti nekdo izgubil vizitko...mogoče me pokliče jutri ko jo zagleda. On ali ona je parkirala pravilno. Jaz sem tokrat naredila napako sam če maš vložiš zahtevo na kasko je pol hudič...tko da bomo vidl kaj bo prinesel nov dan. Če je samo to...pleh...danes je bila huda nesreča...tko da sem v mislih s tistimi ki se borijo za življenje. konec koncev je pleh res le pleh.Držimo pesti in svojci...držite se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 mogoče ga niti ne bo....boljše tako...samo želet si moreš, da ga ne bo, če ga nočeš Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.