loncek1 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Bi kdo vedel kdo izvaja to pesem?Iskala sem že na kazzi, pa besedilih in nič... ...na zadnji postaji čas bežiin išče zaman moj obraz med ljudmi.Vem da želiš si me ,a že zdavnaj najin vlak odpeljal je.Rekel si naj grem,ker ničesar ni več, kar lahko bi dala ti.Hočeš biti sam,čas je da spoznamta zgodba je končana.In življenje moje šlo je daljespremenile so se moje sanjezdaj pa žal ti je hočeš da spet vrnem se.Na zadnji postaji čakaš me in v tebi še vedno upanje je,da sem oprostila ti pozabila na vse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Nimam pojma! Ke pa si slisala za to besedilo? T!Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 mejbi Anja Rupel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dora 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Če se ne veš:Avtor: Anja RUPELNaslov: Na zadnji postajiCool pesem , a ne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Mene pa zanima kako se reče tisti pesmi ki jo vrtijo ob neki nanizanki what I like about you je naslov pesmi pa tudi nanizanke po slo.je naslov Moja super sestra.Če kdo slučajno zna avtorja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenchy184 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ja to je pesmca What i like abaut you od Lillix. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 hihi spet mam eno vprašanje. A kdo pozna besedilo Ass up?Gre pa tko:Put your ass in the air, put your ass up in the air,put your ass in the air, put your ass up in the air,put your ass in the air, put your ass up in the air, put your ass in te air, adn act like you dont care. ....itd. Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Scooter Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 TrCen Sem in MALocez LEs noR sm PO DolgEM in POceZ.SPoznal SM na bOZicNi VecerDa se kolescek VrTI V NaPAcnO SmERR. NoROST...U JEJEJE Norost... Pridigarji, NOROST Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Scooter scooter je avtor? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ceca Sem vedla, da poznam! Behe, Scooter je izvajalec... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No , jaz imam pa prav posebno prošnjo! Ali kdorkoli pozna pesem RDEČE DREVO , slovenska skladba nekje iz 60-70 let, ne vem kdo poje, le spomnim se še del refrena ..... KOT DA SEM JAZ, RDEČE DREVO LJUBLJENO STARO DREVO... Res je pesem iz naftalina ....ma še mal nazaj ..... ampk meni je bila strašno všeč , a sem jo pozabila .... Plis plis , če jo kdo najde .......samo za besedilo prosim , k musko imam še v uhih ... Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem vedla, da poznam! Behe, Scooter je izvajalec... a si ziher? Ženska poje tak čist btw.Pa sem na radio klical, pa so mi oni rekli neki baracuda, sam nisem čist ziherm ka mi net nič ni našel Ok hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 NI scooter. Sem si lih dol potegnu pa ni ista pesem.Sej sprva je tak čist počasi, potem pa začne šopati ko nora Pa komercial izvedba je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Why dont you check it out.Kdo pozna avtorja, je pa bolj taka rok pesem. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 LEEANN RIMES - How do I live How do I get through one night without youIf I had to live without youWhat kind of life would that beOh I, I need you in my arms Need you to hold You're my world, my heart, my soul If you ever leaveBaby, you would take away everything good in my lifeAnd tell me now How do I live without youI want to knowHow do I breathe without youIf you ever go How do I ever, ever surviveHow do I How do I Oh, how do I live Without you, there would be no sun in my sky There would be no love in my lifeThere would be no world left for meAnd I....Baby, I don't know what I would doI'd be lost if I lost you If you ever leaveBaby, you would take away everything real in my lifeAnd tell me now How do I live without youI want to know How do I breathe without youIf you ever go How do I ever, ever surviveHow do I How do I Oh, how do I live If you ever leaveBaby, you would take away everythingNeed you with meBaby, cause you know that your everything good in my lifeAnd tell me now How do I live without youI want to know How do I breathe without youIf you ever go How do I ever, ever surviveHow do I How do I Oh, how do I live Without you.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 POPCORN, Mad Caddies Another starry nightI lay down by the evening firetake a look back at todaydown to the waters edgei let myself fall back inthe waves will wash it awayanother year is goneand i know it's been so longi'm still aroundand it's okay my body's achingthe time it's takingdon't believe I've got another chanceto say I'm gonna make it today i walk back slowly to the sandand lay my head downthinking about what there is to dothe night sky high above the landis keeping me safethe fire in the distance too Odličen komad! Sicer en redek počasen od M.C, ampak odličen! Poslušte Mad Caddies! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi spet mam eno vprašanje. A kdo pozna besedilo Ass up?Gre pa tko:Put your ass in the air, put your ass up in the air,put your ass in the air, put your ass up in the air,put your ass in the air, put your ass up in the air, put your ass in te air, adn act like you dont care. ....itd.Hvala a je mogoče to:CARESS ME DOWN če veš še vsaj kako vrstico.... bo lažje najti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je mogoče to:CARESS ME DOWN če veš še vsaj kako vrstico.... bo lažje najti.... To je avtor?Ne lej to je refren, to nonstop sam to poje in nič drugega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ej kaj mogoče ve kako je naslov in avtor pri tisti pesmi ko včasih med pesmijo reče:no no no no, dont fok with my heart.Pa nastopala je na Live 8, če kej pomaga, pojeta pa en črnec in ena blond ženska. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej kaj mogoče ve kako je naslov in avtor pri tisti pesmi ko včasih med pesmijo reče:no no no no, dont fok with my heart.Pa nastopala je na Live 8, če kej pomaga, pojeta pa en črnec in ena blond ženska.Pa predelava od Madonine pesmi je. plis help, mene in sestro to zanima Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 OjčiA si mislu tole:Don't Phunk With My Heart ,izvajalec: BLACK EYED PEAS . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OjčiA si mislu tole:Don't Phunk With My Heart ,izvajalec: BLACK EYED PEAS .Smarty hvala s sestro si jo že tak dolgo želiva hvaaaallll Na tisoč kisssov sam zate: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejanlam 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 A prepozna kdo izvajalko ali naslov pesmi: MAlo mi za sreču treba........ljubo moja dalmatinka.... Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.