Sati 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Saj smo vsi vedeli, za kaj gre, anede? Če sesalnik sesa, je lahko tudi sesalec Ko smo že pri temu...mi imamo že par let vodni sesalnik, v katerega kapneš par kapljic eteričnega olja in ti posesa prah iz prostora in ga istočasno osveži (prostor, ne prah ). Njegova "napaka" je ta, da je kar glasen (toliko kot ostali sesalniki) in je težko bit v prostoru medtem, ko dela in tudi ta, da ga moraš seliti iz prostora v prostor. Ampak - je svetski. In učinkovit.Priporočam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja sam kako pa umijes poc od olj? To se paca in paca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Filter menjaš vsake toliko časa, vse ostalo je pa pralno (v bistvu je filter tudi pralen).Meni se ta sesalnik super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 js pa kot kandidat za pujsa meseca se izogibam takemu in drugačnemu sistemu sesalnikov... jao jao... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, smo pomislili, sam bili tiho.Zdajle ti pa OBLJUBIM, da se vtaknem prihodnjic, ker si parkrat tako napako si privoscil za pop*, tule pa zdaj finese al kaj!!Jezesmaricka...tole se pa bere kot nekaksna vojna napoved Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 nekdo je men nekoc napisal na kaj odstekanega, kot je denimo pomarancni olupek, takle message (in ga dal v kaselc) - Hoces rat, a? Imaces ga!! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Rat, a ? Kaj mi bos pa naredila ?Poslala akviziterskega sesalca, ki mi bo skusal prodati sesalnik ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ja, kaksno tako nocno moro... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Kaj nismo to temo, sisanje, že na sexu obdelali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 mhmmhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.