Skoči na vsebino

Ali smo odvisni od drugih?

yasmine

Recommended Posts

Smo nevedi ujeti v mrežo, ki nas povezuje z forumi ipd...(the matrix), ali res potrebujemo vsa ta vprašanja in ali moremo res vedeti za vsakogar kaj se dogaja.Smo res tako čisti in vsemogočni, da nam to uspeva?Ali si še vzamemo čas zase in gremo stran v naravo pod drevo in najdemo tam vsa svoja vprašanja na odgovore in si pomagamo sami z svojimi misli, ki so urejena za vsakega posameznika individualno?Saj si večina že delno odgovori sama, samo potrudi se ne za dossežek, ki ga si ga želi in si ne zaupa.

Tudi norec, ki ni norec ampak samo pomen besede je kriv, ne on.On je samo svoj in ima svoj individum razmišljanja, ki pa nekateri pravijo, da je

napačen.Napaka.Kako lahko vedo, kaj v resnici ve on in kako dojema?In kako boste sploh vedeli kaj mi je in kaj bom v resnici vedela kaj čutiš in veš ti?Zakaj bi se odprli vsem in bi potem bili telepatsko nasičeni?Zakaj?To je alternativni medij.

Je forum *pameten in vas osreči?

*Pameten, mislim na ljudi, ki odgovarjamo in sprašujemo.

Hvala, komaj čakam na sledeče misli, morda se motim. :)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...Zakaj bi se odprli vsem in bi potem bili telepatsko nasičeni?...

Pozdravljena in dobrodosla! x:)x :palec:

Sory, ker sem izlocila samo tale tvoj stavek, ampak o soodvisnosti in podobnem je bilo ze tolk govora tule, prav tako tudi o tem, zakaj sodelujemo na forumih in to...

Tole pa me je poklicalo za komentirat...

Ce si notranje trden in delujes z zavestjo, si lahko povsem odprt in ne prenasicen. ... :palec:

Jasno je, da se povezujemo in da smo torej tudi odvisni v enih smislih od drugih, tu nekak iscemo sebe, morda bi drugace pisali, ce bi samo zase; ne bi razmisljali o 75% tem ali pa ne na tak nacin, vsekakor pa ne bi imeli moznosti toliksnega fidbeka oz. takojsnjega uvida v toliko razlicnih zornih kotov...

Zdravo povezovanje in nekaksna pripadnost je OK za cloveka, odvisnost pa nobena ni dobra...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, yasmine!

Valjda, da si vzamem čas 'za pod drevo' in za svoje misli.

Včasih mi je pa tudi čisto fino na kakem forumu kaj napisati in prebrati.

Koliko je forum oameten in me osreči - xDDx - ta je pa dobra. Včasih mi pač paše in če me to osreči, zakaj ne.

Drugič me pa osreči samota, tretjič oseben stik z ljudmi, ...

ne vem. zakaj bi morala glede tega komplicirat.

Natresla si ful vprašanj in dvomov?

Zakaj si pa ti na tem forumu? x;)x

Mi ne zaupaš, vidiš to je lahko problem, kako potem verjeti?Nikoli prej ga nisem niti odprla in niti čekirala.Vidim da je forum zelo velik.Nimam navade in internet imam bolj za glasbo, filem, e-mail....Vse drugo samo forum ne.Tukaj bom en mesec potem pa bom izginila.Morda se zgodi čudež? Ne, ne bo se, morda podaljšan teden ali kaj podobnega.Nimam časa in če že potem delam enako kot ti, da ko nimam drugega grem na forum.Počutim se "gnilo" zaradi tega.Nevem zakaj, ljudje smo si različni.Jaz sem zelo občutljiva.

Uživaj popoldan, upam da imate lepo vreme?Zunaj že greje decemberski sonček.Jupi. :)

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena in dobrodosla! x:)x :palec:

Sory, ker sem izlocila samo tale tvoj stavek, ampak o soodvisnosti in podobnem je bilo ze tolk govora tule, prav tako tudi o tem, zakaj sodelujemo na forumih in to...

Tole pa me je poklicalo za komentirat...

Ce si notranje trden in delujes z zavestjo, si lahko povsem odprt in ne prenasicen. ... :palec:

Jasno je, da se povezujemo in da smo torej tudi odvisni v enih smislih od drugih, tu nekak iscemo sebe, morda bi drugace pisali, ce bi samo zase; ne bi razmisljali o 75% tem ali pa ne na tak nacin, vsekakor pa ne bi imeli moznosti toliksnega fidbeka oz. takojsnjega uvida v toliko razlicnih zornih kotov...

Zdravo povezovanje in nekaksna pripadnost je OK za cloveka, odvisnost pa nobena ni dobra...

Vse kar praviš je res, ampak očitno je tako, da nekateri potrebujejo forum bolj drugi manj, tretji pa nič.Vedela sem, da mi boš tako napisala.

Jaz pa sem hotela samo povedati, da moraš v duhovnem svetu delovati sam zase, ker je to najbolj zdrav način.

Nekateri bi radi bili tukaj jasnovidni, pa kaj jim je?Hvalabogu, da se meni zaradi sposobnosti ni zmešalo.Eni pa bi radi to imeli.To ni igrica. So glasovi, slike, misli in še in še.Veliko pa se da naučiti in potegniti iz tega.Moraš delovati sam in se učiti.

Marsa, hvala za odgovor en lep dan želim

Osebno potrebujem ta forum in zdi se mi krasen, saj v marsikaterih trenutkih najdem nasvet, uteho ali nekaj kar me nasmeje....vem da imam zato tudi prijatelje, znance...vendar mi včasih ne morejo pomagati, takrat se zatečem na forum.Tu vedno najdem kar iščem.Sem odvisna od tega foruma, a je v tem kaj slabega x?x x?x x?x
Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Hočem samo povedati, da v samoti zorimo in nevem zakaj bi se je bali v tem nesamotnem življenju, ki nas bombandira z mediji.

Vsekakor je Forum nekaj kar pomaga in je dobrega saj drugače ne bi bilo odziva takšnega kot je.

Vse kar rečem leti najbolj name, zato ne mislim, da ste tukaj ljudje gnili.Sicer zakaj pa bi sploh to hotela.

V odvisnosti se počutim ujeta in ne zorim, zato potem gnijem.Je samo prispodoba biti gnil.Gnije pa lahko tako sladko jabolko kot kislo.

Se opravičujem, če sem koga prizadela, mislim, da sem kar večino.

Hej, ko tole pregledujem, se z vsemi strinjam. Dodala bi le še to, da je to pač sodoben način komunikacije.

Če hočeš poklepetati s prijateljem/ico moraš do nje, saj je tako bolj vljudno - za kar pa rabiš več časa, ki ga verjetno vsem kronično primanjkuje. Tu pa si med ljudmi. Morda je dobro to, da ne veš kdo so (vsaj na začetku x:)x ), ne veš kakšni so, koliko so stari itd. in si morda bolj sproščen. Poveš pač svoje mnenje, daš kakšen nasvet ali celo kakšno "pametno".

Meni je kar kul.

Na sonce sem đšla popoldne, dobila ful energije in sedaj jo hočem trošiti: ne samo za lonce...

<{POST_SNAPBACK}>Osebno potrebujem ta forum in zdi se mi krasen, saj v marsikaterih trenutkih najdem nasvet, uteho ali nekaj kar me nasmeje....vem da imam zato tudi prijatelje, znance...vendar mi včasih ne morejo pomagati, takrat se zatečem na forum.Tu vedno najdem kar iščem.Sem odvisna od tega foruma, a je v tem kaj slabega x?x  x?x  x?x

:2src: :palec: x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Je, nisi od mojega x:Dx

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Hočem samo povedati, da v samoti zorimo in nevem zakaj bi se je bali v tem nesamotnem življenju, ki nas bombandira z mediji.

Vsekakor je Forum nekaj kar pomaga in je dobrega saj drugače ne bi bilo odziva takšnega kot je.

Vse kar rečem leti najbolj name, zato ne mislim, da ste tukaj ljudje gnili.Sicer zakaj pa bi sploh to hotela.

V odvisnosti se počutim ujeta in ne zorim, zato potem gnijem.Je samo prispodoba biti gnil.Gnije pa lahko tako sladko jabolko kot kislo.

Se opravičujem, če sem koga prizadela, mislim, da sem kar večino.

Eh, Yasmine, kje pa, dalec od tega, po mojem, kar pogumno! x!x x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Hej, ko tole pregledujem, se z vsemi strinjam. Dodala bi le še to, da je to pač sodoben način komunikacije.

Če hočeš poklepetati s prijateljem/ico moraš do nje, saj je tako bolj vljudno - za kar pa rabiš več časa, ki ga verjetno vsem kronično primanjkuje. Tu pa si med ljudmi. Morda je dobro to, da ne veš kdo so (vsaj na začetku  x:)x ), ne veš kakšni so, koliko so stari itd. in si morda bolj sproščen. Poveš pač svoje mnenje, daš kakšen nasvet ali celo kakšno "pametno".

Meni je kar kul.

Na sonce sem đšla popoldne, dobila ful energije in sedaj jo hočem trošiti: ne samo za lonce...

:palec: x8Dx x^x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Oj, yasmine!

Valjda, da si vzamem čas 'za pod drevo' in za svoje misli.

Včasih mi je pa tudi čisto fino na kakem forumu kaj napisati in prebrati.

Koliko je forum oameten in me osreči -  xDDx  - ta je pa dobra. Včasih mi pač paše in če me to osreči, zakaj ne.

Drugič me pa osreči samota, tretjič oseben stik z ljudmi, ...

ne vem. zakaj bi morala glede tega komplicirat.

Tole je pa točno to, kar bi jaz tudi napisala. Vsaka stvar je del mozaika. So različna obdobja in vse sestavljajo našo življenjsko sliko. Enkrat to, drugič ono. Samo, da z ničemer ne pretiravamo, da bi zadevo samo po sebi izkrivili. Važno je, da vse preprosto sprejmemo, da pustimo, da se odvije samo.

xsrcx

• 4 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...