Skoči na vsebino

Savne

izgubljen

Recommended Posts

Astra a nimate pri vas Fontane in Habakuk? Baje je u redu tam.

V Ljubljani pohvalijo Fanči in Brezo. Nisem bila pa v nobeni od teh.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 year later...
  • 4 months later...

..meni so ble do nedavnega precej vsec savne v Atlantisu... no guzve je precej... tko da je treba izbrat termin ko ni tolk folka...

...samo zadnji obisk me je pa zelo razocaral... infra savna ni bila predhodno prezracena, tako da ni delala... v tusih je tekla zgolj vrela ali pa ledeno mrzla voda-vmesne variante ni bilo mogoce nastaviti... brisace imajo zdaj premajhne... pa se nekaj drugih malenkosti... u glavnem nivo je padel... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 11 months later...
Brez saune mi živeti NI! 2-3 na eden jo prakticiram (IR-Varjatno), ker so temperature manjše in te ne duši....+ kanček limonine esence in vala! Daleč najboljša investicija do sedaj....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

x edge sej te v finski savni tudi ne duši če ne daješ oz mešaš sintetična olja skupaj in pač reguliraš temperaturo na peči pa je stvar rešena, tako za srčne bolnike kot ostale

IR savno sem imel v mislih lahko si jo narediš sam, kupiš les pri kmetu ali na žagi, dobiš prijatelja ki je tišlar ti jo skupaj zmeče da se šika, grelce pa kupiš sam najboljše kakovosti, ker ni dobro šparat pri tem, ker so grelci ki jih prodajajo mnogi zelo shitni in povzročajo kožne alergije še celo raka,. tako da malo posurfaj po internetu ,nek gospod iz Ptuja jo je sam naredil komplet pravi majster sem ga klical takrat ko sem jo imel v mislih, ampak finlandija mi je bolj všeč ker sem pristaš zelišč in dišav,..gozda

lp

jure

hey...meni recimo finska sauna nekako ne ustreza preveč, temperature so skoraj enkrat večje kot pri IR in se kdaj ne počutim preveč OK, je pa res, da na par mesecov skočim k sosedu, ki ima finsko. Jaz si jo sam nisem delal ampak naročil kvalitetno sauno, ki sicer ni bila poceni ampak tko kot si reku, se splača kupit top grelce. Sem pa zelo zadovoljen... x8Dx

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

• 2 weeks later...
bogovi me majo radi x:)x mam majhno, lušno finsko savno, dišečo po lipovem lesu, pa veliko dvorišče kjer šetam (celo čist naga,če je tema) in se hladim, pa gledam zvezde. Rada jo mam na 80 stopinj pa še obilno zalito, da je dost pare. ZAKON, savna.
http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...