Skoči na vsebino

Neptun

pokowc

Recommended Posts

Tud, pa tud risejo dobr pa v glasbo jih je 'treba' (:o|o:) usmerjat.

To je vedno delikatno - reces kaj takega zagretim starsem, konc, mu zagrenijo in ubijejo v njem tisto zeljico - ce je bila... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

sama si to vse skupaj razlagam takole (pa že vnaprej povem da bom najbrž mim usekala ker sm bolj kot ne začetnik):

Velikokrat se bom še vprašala če se učim za pravo stvar, ampak nekako bom  zmeraj prišla do zaključka da to je to, ker imam 9. hišo v kozorogu, v bistvu bom sama hotla da bi to bilo to, in bom vztrajala že zaradi tega, tako bi si razlagala to objektivno, ampak sama sem taka da eno stvar začnem potem se pa nekje na sred naveličam v bistvu nikol ni to to, skoz se iščem... zmeraj poskušam poiskat kej novga s čimer bi se ukvarjala...joj jst res ne vem kako bi si to razlagala sej še nimam dost znanja o vsem tem pa bi prosila vs za mnenje :sori:

Čisto dobro spisano.

Za to tudi gre. "To sicer je TO, ampak čist ziher pa nisem, ke se mi zdi, da moram še nekaj, sam ne vem točn..." Za to gre.

Ampak 1. NE v 9. hiši ni tako neprijeten kot v nekaterih drugih, 2. tvoj ima, kolikor si zapisala, samo dva sekstila, kar je čisto v redu in ti zato Neptun namesto veliko samospraševanja daje kaj bolj pozitivnega, na primer navdih, fantazijo, intuicijo. Ni slab položaj. Poskušaj ne preveč komplicirati ali se žreti zaradi teh stvari, pa bo kar v redu.

x:)x

ja ja, blabla, mora imet un potem pravi uch - recimo Lunca ma ful v vodnarju, drugac pa tele ribje scene znajo sam ribe, skorpijoni, device pa vodnarji brat. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja ja, blabla, mora imet un potem pravi uch - recimo Lunca ma ful v vodnarju, drugac pa tele ribje scene znajo sam ribe, skorpijoni, device pa vodnarji brat. x:o)x x:px

:palec: se strinjam Marsa, v ribah imam jupitra in severno zanko, vladarja neptuna pa 120 na luno, zato me mogoče tako branje bolj zanima, kot bi me drugače z mojim soncem v ovnu. x;)x

Še jaz pokomentiram svoj neptunček.

Nahaja se v 12. hiši, ki je pravzaprav zelo majhna (enajsta je veliko širša, na njenem koncu je luna - v strelčku, ki pa je interpretirana v 12.)

NE tvori tri aspekte: Sonce inknojunkcija NE

Saturn trikotnik NE

Ascedent (strelka) konjunkcija NE.

Torej: Glede na to, da je padel v 12. hišo, se bi načeloma lahko tu počutil v redu, vendar pa je verjetno potem vse skupaj tudi bolj potencirano. Vsoka intuicija (trije bioenergetiki so jo močno izpostavili, vendar je baje ne znam najbolje uporabit, ker je ne prepoznam, jo preveč orazumim), zanimanje za tisto neotipljivo, svet ni samo tale 3D slika, ki jo vidimo. Vendar pa se konstantno postavlja vprašanj, a je to res to, ali gre samo za iluzijo, ki si jo ustvarjamo ljudje, da lažje živimo eno pravzaprav "malo" in preprosto, predvsem pa v naprej nejasno življenje.

Glede na to, da je vmešan tudi saturn (mimogrede, ta tvori kar 9 aspektov v moji natali), se vse skupaj, na trenutke še bolj zresni; nejajsnost in tuhtanje kaj je iluzija in kaj res.

Konjunkcija z ascedentom bi lahko prinesla neko zasanjanost navzven, morebiti rahlo izmuzljivost, spremenljivost. Fiziološko se je tale aspekt izkristaliziral v baje hipnotičnih očeh. Tega se zavedam tudi sama, verjetno najbolj pridejo do izraza kadar "padem v razlago" meni ljubih tem, ali ko opazujem meni ljubo osebico (bojda sem čarovnica, ker jih "uročim" x:Dx .

Zdaj pa še zadnji aspekt - inknojunkcija. Tega ne znam najlepše uvrstiti, razen, da ga dodam kot krepitev k saturnu, da tudi ta aspekt ne podpira te moje nuje po razglabljanju o svetu, pa življenju, pa resnici,...

Omenila bi pa tudi, da zna bit pomembno, da se je vladar neptuno (jupiter) pomaknil v 6. hišo - dela in zdravja. Mar to pomeni, da imam boditi nerealne strahove, iluzije o službi oz zdravju? Da delujem zdravo/nezdravo, pa nisem? Na delu dajem drugačen videz kot je v resnici?

Za vašo razlago se že vnaprej zahvaljujem, tole povezovanje mi dela manjše preglavice.

neptun v tretji....umetnost :eek: ....a od tukaj moja obsedenost z risanjem, glasbo, pisanjem...hm...malo zapostavila zadnje čase in mi ful manjkaaaaaa....bo treba kaj nadoknadit, drugač me bo kr konc

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Nahaja se v 12. hiši, ki je pravzaprav zelo majhna (enajsta je veliko širša, na njenem koncu je luna - v strelčku, ki pa je interpretirana v 12.)

NE tvori tri aspekte: Sonce inknojunkcija NE

Saturn trikotnik NE

Ascedent (strelka) konjunkcija NE.

xrolleyesx xrolleyesx Odličen Sherllok Holmes bi bila. Imaš odlično intuicijo. Uporabljat se jo boš naučila verjetno malo kasneje, to pomeni, ko pride čas. x;)x

Za Sherlocka Holmesa mora imeti v horoskopu še kaj Device, ker se brez picajzlaste natančnosti (lepše rečeno: pozornosti na navidezno nepomembne malenkosti) Sherlock ne more postati.

Neptun v 12. daje odličen navdih in umetniški čut, da o igralstvu ne govorimo posebej, ampak z LOGIKO je pa total skregan. A Sherlock Holmes je prav v tej kategoriji najmočnejši. Sklepanje par excellence!

Ergo: še kaj drugega bo treba v horoskopu.

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Če pa je Jupiter (vladar Strelca in torej tudi sedme hiše) slabo postavljen, potem se zna zgoditi, da boš izpustila dobro priliko - ali več njih - ali pa morda izigrala taisti "varen pristan", na primer z brezbrižnostjo ali pa ignoranco. Odvisno od Jupitra. Jupiter ne prinaša nujno samo srečo.

Bern, omenil si Jupitra. Imam ga v osmi hiši v Kozorogu? Aspekt pa Jupiter kvadrat Pluton(Tehtnica-6 hiša) Je to dobro ali slabo?

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

To je dobro v bistvu zate - lohk cash ali dobicek prek moske osebe, pridne zagnane, delovne, partnerja ali podobno---

Picasso

Ne bi rekla - veliki ideali, realizirani z delom prek skupine ali cesa podobnega (umetnost ali kaj lepega, moda, glasba, lohk pa tudi izobrazevanje recimo).

Picasso

v bistvu nakazuješ v Saturnu, da to konkretizira, o čemer Neptun in Jupiter sanjata. Kot 5.h. očitno je dar za ukvarjanje z otroci, a vseeno blokada imeti svojega. Kako? bi pri tem lahko vključili v razmišljanje, da so to vkleščena znamenja (Dvojček in Strelec seveda). Se to potem gotovo težje izraža.

• 7 months later...

Moj neptun je v strelcu 19°58`28, in v 5. hiši.....v tej hiši je še v strelcu

luna 18°13`41. 5. hiša pa se začne na 11°06`43.

Aspekti v katerih je neptun pa so:

Sonce kvadrat Neptun

Luna konjunkcija Neptun

Jupiter kvadrat Neptun

Neptun sekstil Pluton

Neptun trikotnik Ascendent

Prebrala sem nekaj postov na to temo in ugotovila... pogosto me ljudje ne razumejo, ko sem v ljubezni in v vezah tako analitična, kritična, neprestano se srašujem ,ko sem v vezi, če je res to to, če je on takšen, kot si ga jaz želim..... če mogoče nima kakšnih napak... v glavnem preveč analiziranja, iskanje nekega ideala...... HMMM, JE ZA TO KRIV NEPTUN???...hmmmm..., ne neptun ampak... x:Dx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Moj neptun je v strelcu 19°58`28, in v 5. hiši.....v tej hiši je še v strelcu

luna  18°13`41. 5. hiša pa se začne na 11°06`43.

Aspekti v katerih je neptun pa so:

Sonce kvadrat Neptun

Luna konjunkcija Neptun

Jupiter kvadrat Neptun

Neptun sekstil Pluton

Neptun trikotnik Ascendent

Prebrala sem nekaj postov na to temo in ugotovila... pogosto me ljudje ne razumejo, ko sem v ljubezni in v vezah tako analitična, kritična, neprestano se srašujem ,ko sem v vezi, če je res to to, če je on takšen, kot si ga jaz želim..... če mogoče nima kakšnih napak... v glavnem preveč analiziranja, iskanje nekega ideala...... HMMM, JE ZA TO KRIV NEPTUN???...hmmmm..., ne neptun ampak... x:Dx  x:Dx

Tole, kar si napisala tu in sem jaz poudaril, je natančno tisto, kar jaz vsa leta govorim o Neptunu.

Čisto ključno vprašanje - "Ali je to to?"

Pri tebi v zvezi z ljubeznijo, ker je pač v peti hiši, sicer pa kje drugje. Ampak vedno velja "Ali je to to?"

Je pa včasih neugoden, kar pomeni, da je več razočaranj in laži, če je pa ugoden, je pa lahko čisto kul, malo te nese tu in tam, sicer pa precej navdiha in vznesenosti. Ali pa kaj takega.

Ampak sprašujemo se pa vseskozi. In ker je Neptun bog prevare, nikoli ne dobimo (pravega) odgovora ...

:palec:

vsi, ki mislite da mate slabo poleozenega neptuna...check this out:

-neptun v 2. bajti

aspekti:

-neptun opozicija venera

-neptun opozicija sonce

-neptun kvadrat mars

-neptun kvadrat santurn

-neptun inkonjunkcija merkur

Edina 2 dobra aspekta z neptunom:

-neptun sextil pluton

-neptun trigon s. vozel

Drgac je pa neptun vladar 4.!!!Ja, ocka je faca!!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...