Skoči na vsebino

Neptun

pokowc

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>samson...tole s pisanjem bi kar šlo....thx. me p še zmer zanima kako se odnavadiš "iluzionirat" z neptunom na področju odnosov al kaj že pokriva 3h....?

...jah sej smo ti povedal.. to energijo usmeris v eno formo umetnosti, namesto da ti sari po ostalih stvareh... ali pa vsaj manj... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

...čist točno...vsaj kar se mene tiče...znanstveno fantastiko, pravljično fantastiko, kriminalke, akcijo, akcijsko fantastiko.....čisti užitek gledat......sej resne filme tudi, sam to je meni ena čist druga dimenzija.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oona...bom pogledala doma na chart, ker ne vem napamet. mogoč mi pa uspe na ln pogledat. grem preverit......................

pogledala: neptun na 15'15'38 sco v 3h...pred njim pa sonce na 11'49'43 in merkur na 11'47'54 sco

...po Stojanovicu: neptun 15(dvojckovi9 stopinji in mekur in sonce na 11(vodnarjevi stopinji).... fajn bi blo tole za pisat, bi zlo izvirno vse izpadlo...p.s.: samo moje mnenje... me znaima kaj bo oona povedala...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

vas vse zmer natančno preberem.....in vsako mnenje je dobrodošlo....sam je fajn, ko si omenil tole. sva začeli s frendico pred kakšnim mesecem pisat eno tako odpuljeno novelo....men se zdi super.... x:Dx

samson, a astošola je pa ukinjena al začnete s predavanji šele oktobra.... :inocent: x:o)x

Guest mačona

Šla sem prebrat nazaj za Neptun v 1. hiši - kar piše Marsa o vplivu na videz, pri meni precej velja - oči, koža, ... Da ne govorim o sanjah in domišljiji. To, kar pa piše Bern, da ljudje z Neptunom v 1. nimajo jasne predstave, "slike" o sebi, nenehno menjavajo svoje ime, imidž - je to to, da se vedno iščem v nekih stvareh, pa nikamor ne sodim zares, pa se spet vračam in je začarani krog. Nenehno menjavam stil oblačenja - to samo odraža vse skupaj - da pojma nimam, kaj bi rada bila,kdo sploh sem. Mogoče malo pretiravam, ker Devica vse skupaj močno odtehta.

Neptun je pri meni vladar 4. hiše - iluzija v zvezi z domom, očetom? Dobro, da ga nimam na ASC. Še huje, če bi ga imela v drugi hiši, ko mi pa denar že tako splozli med prsti.

<{POST_SNAPBACK}>..z delom(stopinja device)  ... mutna posla... 

mutna = Neptun

posel = stopinja device  x;)x

Nina stopinjah device- na stopinjah rib je. (24)

To pol pomen mutnja mutnjanščina? xrolleyesx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

samson, a astošola je pa ukinjena al začnete s predavanji šele oktobra.... :inocent:  x:o)x

se vedno je, se vedno... zdaj smo ze pri imisragicu in poskusamo z meditaciji priti cez horoskop.. zato se nic ne pise... x;)x

Jah nemara bi lahko res s5 mal odprli koticek...sem mel zdele par izletov v mal druga raziskovanja... te bomo zdaj 1X obdelal, OK??? x;)x

Frank Zappa

pa da se boste potrudli.... x:)x ....

devica...mutnjanščina.... x:Dx :palec: ...zgleda da moje navdušenje nad izumljanjem novih besed tud povezano z neptunom u 3h....

devica...mutnjanščina.... x:Dx  :palec: ...zgleda da moje navdušenje nad izumljanjem novih besed tud povezano z neptunom u 3h....

pol pa lohk naslednga harrya potterja ti napises... x:Dx

Frank Zappa

Kaj pomeni neptun v osmi hiši v scorpiju??, sicer pa ta neptun tvori naslednje aspekte: kvadrat z venero (12 hiša v vodnarju), kvadrat z jupitrom (12 hiša), kvadrat z soncem (12 hiša) sekstil z plutonom (6 hiša devica)......a se komu da pokomentirat? sicer pa je ta oseba po soncu vodnar/asc ribi.

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

• 1 month later...

Tale Neptun je res precej grdo postavljen. Kvadrata z Venero in JU v 12. hiši lahko pomenita težave v ljubezni ali pa delovanje v ozadju, na primer prevare. Majčken problem je v tem, da je ta NE tudi vladar ASC, kar mu (vsaj po Duporju) zvišuje rating. Imeti vladarja ASC v 8. hiši daje škorpijonsko konotacijo, na primer nagnjenje k skrivnostnosti, mućkam.

Od onih dveh v 12. hiši je prva VE, JU šele sledi. JU ga torej vedno zvleče ven.

Kaj ima to s tabo? Ker si Škorpijonka, je temeljno vprašanje "Kaj je tam zadaj?", anede. In "tam zadaj" se seveda precej dogaja. Ali pa vsaj ti misliš, da se dogaja. Kar je lahko pomembna razlika. Cel problem je torej zreduciran samo na dvom. Tipično neptunovska, v veliki meri pa tudi škorpijonska kategorija. Ali je ali ni, to je zdaj vprašanje.

In ker je tip Vodnar, te - Škorpijonko - lepo nabaše z viskoletečimi in po možnosti na hitro izstreljenimi informacijami ter odfrli naprej, ti pa se počasi kuhaš v lastnem zosu.

:xx!:

Bern, tole s pa coolsko napisal, thanks :palec: xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

...na tole (neptunsko) vizo ma pa en stric v cetrtek predavanje, a??.. :inocent:

to bo zanimivo, upam da mi bo ratal prit...

Frank Zappa

citat < Bern kako komentiraš neptuna v 12 hiši v strelcu, je pa vladar sončnega znamenja? >

Oh, fino vprašanje, uporabil ga bom lahko na predavanju v četrtek.

Ker je zadeva iztrgana iz konteksta, tudi odgovor ne more imeti konteksta. Če torej vključim intuicijo in domišljijo (ker za kaj več ni podatkov anede), potem je to lahko srečna knjižničarka, ker je Neptun recimo postavljen dobro in ženska uživa v zaprtosti, ki ji pomeni varnost, zagotovilo o delu, spoštovanje in celo denar.

Če pa je to slučajno njen kolega, ki ima dobro postavljena Saturna in Marsa (vsaj eden od njiju v prvi ali deseti hiši), potem je to ravnatelj/direktor te iste knjižnice.

Toda če je to njena sodelavka, ki ima obenem Marsa v Devici, potem je to tista uslužbenka v knjižnici, ki skrbi, da je vse popredalčkano tako, kot v knjižnici popredalčkano pač mora biti.

Zdaj pa je odvisno, 1. ali je ta Mars v kvadratu s tem Strelcem ali ne in 2. ali je ta Mars dobro ali slabo aspektiran.

1. - Če je v kvadratu s tem Strelcem, potem ta uslužbenka sicer teži in zahteva od vseh drugih natačnost, sama pa je šlampasta, vendar se vedno nekako izvleče. Če pa ni, potem pa samo teži, sama pa ni šlampasta, temveč picajzlarsko natančna, kot se za Marsa v Devici seveda spodobi.

2. - Če je Mars slabo aspektiran, potem je težka kot hudič in hinavska tudi, če pa je dobro aspektiran, potem je workaholic.

Ampak če JE Mars v kvadratu s tem Neptunom in imata istočasno ŠE (vsaj eden od njiju) slabe aspekte, potem je pa to napast, ki bi se je bilo treba nujno znebiti, ker dela samo zgago pa pospravljat je treba za njo tako založene knjige kot tudi rumene listke, na katerih ženska piše, kje vse je kdo kaj napravil narobe.

Bi blo, ne?

xDDx

• 2 weeks later...

citat < Bern kako komentiraš neptuna v 12 hiši v strelcu, je pa vladar sončnega znamenja? >

Bi blo, ne?

:palec: :palec: Bi blo, ja, sej je. Dobr si napisal, določena zaprtost blagodejno vpliva nanjo, je pa pizajzlasta za delo, sploh doma, smeti pobira s tal dobesedno z roko in jezikom, do sebe disciplinirana do pičice. Tako kot si nekateri podzavestno umivamo zobe, ona do osme ure zjutraj že pride z Valvazorja. Pravi, da se brez tega vzpona ne prične dan. Če skriješ kakšen predmet, ki ne sodi v pralni stroj, prav tja, ga bo ziher našla. Intuicija dela, bere misli. xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...