lunca 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hvala. Lepo se mi zdi slišati, da nekdo zna in zmore (ter ima seveda potencial za to) izkoristiti Neptuna ali 12. hišo v svoje dobro. Ja zaenkrat ji to še uspeva, ampak pri kakšnem grdem tranzitu je pa to verjetno bolj komplikovano, a ne? Mogoče zna samo sebe okrog prnest? No upam, da ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ena oseba ma neptun v 2 hiši v škorpijonu. Aspekti:neptun sekstil uranneptun sekstil plutonneptun trigon saturnneptun trigon marsneptun trigon merkurneptun trigon lunaneptun trigon kiron kaj pravte na to? (čut za umetnost.. ok sam se s tem ne ukvarja, mogoče bi se mogla? ker jst sm te aspekte pa postavitev zaštekala tko, da bi verjetn, če bi se s tem ukvarjala dost dobr zaslužla,... sej jo veseli slikat pa to sam prav da bo po to počela kasneje, ko bo več časa ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kaj bi slikala s takim horoskopom, raje naj slike PRODAJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...kaj pa tale oseba:neptun v 2.aspekti:-neptun kvadrat mars-neptun kvadrat saturn-neptun opozicija sonce-neptun opozicija venera-neptun inkonjunkcija merkur-neptun trigon sev. vozel.... kaj pa tale oseba, naj slike prodaja, kupuje, slika ali naj se zgolj mirka da je ne slikajo v vinjenem stanju??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kaj bi slikala s takim horoskopom, raje naj slike PRODAJA! Kaj bi slikala s takim aspektom, naj SE raje prodaja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Sebe?! Zakaj pa sebe? Saj ima vendar ASC v Tehtnici pa lepe Neptunove aspekte, stvar navdiha ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 sm ji rekla dons da bi mogla začet resno risat, pa prodajat pol svoje slike in da bi dost zaslužla s tem Drugače je zanimiv, je hotla it študirat umetnost (slikanje- ne vem kako se temu študiju reče) sam njeni starši niso mel razumevanja za to.. takrt je blo še tko, pejt študirat neki k bo kej koristl in boš lohk službo dobila bedno če mene vprašate... no in dons dela v pisarni, za papirji pa računalnikom, veseli jo pa slikanje, zgodovina... čist nasprotno a se to v karti sploh vid, mislm to da človk počne čist neki nasprotnga od tistga kar ga veseli, ker navsezadne, v karti nej bi bli razloženi sam neki "potenciali" v smislu kje bo šlo človeku lažje, kje slabše, pol je pa od njega odvisn za kaj se odloč ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 mantis ne, tisti planeti so v 6 hiši (v ribah, neptun je v škorpijonu) kako mislš da bi se pol to izražal? (v peti hiši ma pa drgač sonce, ki pa je tud v ribah) v bistvu včasih že majo starokopitni starši prov, sam njeni niso mel... v bistvu so nekak načrtval za svojo hčerkico da bo delala v podjetju kjer je delu oče... ni blo velik za izbirat. Tud če bi šla recimo zgodovino študirat, al pa turizem, jim ne bi blo prov oz. ne bi pustil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ..heh, vazno, da se 1X zave svojih potencialov in veselja... bolje pozno kot nikoli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 glede tiste nesamostojnosti se ne bi strinjala, pa ne vem, mi je zanimiv ja... k ma ful v ribah, ampak mi sploh ni riba, bol devica. Natančna, picajzlasta, vse mora bit pošlihtan, se krega za vsako stvar, ni glih čustvena al pa ne pokaže. Ponavad je še vsaki firmi kjer je delala zlo napredvala, je pa res, da ko so ji nazadnje ponudil mesto šefice, se je odločila da to ni zanjo ker bi blo preveč pritiska in je šla delat drugam. ne da se sekiram, ampak mi je bedn, ker mi doskrat naprej meče kok je ona drgač od njene mat, ne misle mi omejevat neki kam nej grem študirat pa to kot so njej (aja pa tole je moja mami, prej nism posebi to omenla)... verjetn res preveč krivi svojo. sam je pa res da ni bla glih najbolša njena mami, zakaj pa kasnej ni nardila kej v tej smeri da bi šla študirat kej v tej smeri kar jo veseli pa ne vem, morm jo enkrat vprašat. v glavnem, ne kapiram je... mogoče je tud nočm, ne še. mava en tak čudn hčerka-mami odnos, jst nje ne štekam, ona pa nejbrž mene ne.... hvala za tole tvojo obrazložitev/mnenje mantis, s čim bi se strinjala, s čim pa tud ne, za kej pa tud ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja sej sm šla poste za nazaj brat... nism glih omenla specifičn kdo je tud saturna na luni nima, ma ga na merkurju ja. zdele sm opazla! jao, luna je na cist zadnih stopinjah ribe (29°35) tko da je ze bol v ovnu, oz. ce je ura rojstva mal nenatancna, je cist mozno da je že v ovnu luna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 V glavnem, Aishah, s polno 6. hiso pri osebi ne kaze ravno na moznost zivljenja od umetnosti. Res pa je, da ce ima vse planete v Ribah, MARS, MERKUR, SATURN, LUNO, NEPTUN pa v Skorpijonu, da je zenska lahko rojena edino leta 1966 in da je zelo zelo zelo otrocje krivdo za svojo lenobo in posedanje doma po sluzbo po njenem 20. ali 25. letu pripisati starsem. Starsi so namrec bli krivi svojega pritiskanja in vpliva nanjo, ko je bla še otrok, pri 14 al 15. Ko pa je ona koncala šolanje, pa naj je to po 20. ali 25. letu, pa je ona imela moznost do svojega 39. leta, kolikor jih ima sedaj (odvisno, kdaj je koncala in zacela delat in sluzbit svoj tolar), da se vpise izredno in dokonca karkoli ze, naj bo zgodovina al slikarstvo. Zelo podlo je pripisovati drugim krivdo, da kljub casu in denarju (sluzbo je dobila takoj) vsak dan po sluzbi skoraj 17 let (po 20. ali 25. letu) ne storimo nicesar. Starsi niso krivi za nase ravnanje s seboj v nasi odrasli samostojni dobi. Ona bi lahko nonstop za hobi visela po delavnicah slikanja in se solala v tej smeri, pa ni nardila nic. Ce je zmozna mislit, da so kriv njeni starsi, da ni vsa ta leta delala na tem, je to enostavno nerealno.Verjetno je tud sicer nesamostojna oseba in rabi neko usmerjanje skoz. ...Mantis, Tvojemu postu z astrološkega stališča ni kaj dosti oporekati, je pa zelo vznemirljivo, koliko uporabljaš izraz "krivda". Ne glede na to, da si Riba in je tak pristop dokaj pričakovan, to ni dobro že zaradi tega, ker določeni ljudje tako tukaj kot sicer od tebe pričakujejo veliko in jim s pristopom tipa "krivda" ne delaš nič dobrega. KRIVDE NI - poglobi se malo in spremeni to usmeritev. Dobro zate in za druge. Pa brez zamere. Lep dan ti želim in veliko astrološkega uspeha še naprej, saj si na zelo dobri poti! B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 mhm..tale neptun..Sem prejšni teden brala članek v Astro novicah o neptunu in baje ,da imajo vsi zvezdniki v natalni karti povdarjenega neptuna/njegove aspekte/,povdarjeno 12.hišo ali povdarjeneo znamenje ribi..Kurt Cobain je imel baje gnečo planetov v ribah in sonce kvadrat neptun.. Napisano je bilo tudi to,da neptun daje sočutje,lepoto in občutljivost,pa tudi sleparjanje,hinavstvo in pokvarjenost.. V svoji natalni karti imam kar 6 .aspektov neptuna,pa se ne počutim nič kj zvezdniško ali posebno,no razen na trenutke..Pa še v ribah imam sonce in merkur.. Aspekti neptuna pri meni: Neptun je v 10 hiši,na 16 stopinj strelca in tvori naslednje aspekte: sonce(ribi,1.hiša)kvadrat neptunmerkur(ribi 1.hiša)kvadrat neptunvenera(oven 2.hiša)trigon neptunmars(vodnar 1.hiša) sextil neptunsaturn (lev 7.hiša) trigon neptunpluton(tehnica 8.hiša)sexstil neptun A lahko,kdo mogoče,mal pokomentira mojga neptuna??Vem,da sem res zelo sočutna,občutljiva,hinavska sploh nisem,pokvarjena tud ne in o sleparjenju sploh nikol ne razmišljam... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Moj Neptun je totalno slabo položen. Kvadrira ga Asc., Sonce, Luna, Jupiter, opoz. MC. Jooojjj!In tudi nisem lažniva in hinavska. Mislim pa, da ta Neptun povzroča, da včasih preveč živim v iluziji in me realnost potem razočara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 V moji karti je Neptun zelo močan...s tem da je v Strelcu v 12. hiši...v svojem domu in hkrati v izognu....tvori samo 2 aspekta...Merkur aplicira v konjunkcijo z Neptunom...Luna inkonjukcija Neptun....Glede na to mam kar nekaj za povedat....kot otrok sem bila vedno v svojem svetu...v glavi sem si napletala pravljice tako, da sem lažje prešla vse težke trenutke....kot najstnica sem tudi kar dosti presanjarila...predvsem o ljubezni...zato sem še danes velikokrat razočarana...bila sem zelo zaprta...imela sem manjšo govorno napako....še danes zelo pazim kako govorim, ker me je to zelo zaznamovalo v življenju....je pa res da sem že veliko stvari popravila in se jih danes zelo dobro zavedam....so pa tudi dobre stvari, ki mi jih prinese Neptun...zelo rada imam pravljice in risanke še danes...imam zelo veliko sočutja, kar je danes že skoraj redkost...vodi me tudi močna intuicija...drugače pa sploh ne znam lagat...vedno povem preveč iskreno zaradi česar sem že velikokrat sama sebe potunkala ampak me to ne moti, ker vem da sem bila iskrena....ja pa še ena stvar je domišljija mi dela sto na uro.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 mhm..tale neptun..Sem prejšni teden brala članek v Astro novicah o neptunu in baje ,da imajo vsi zvezdniki v natalni karti povdarjenega neptuna/njegove aspekte/,povdarjeno 12.hišo ali povdarjeneo znamenje ribi..Kurt Cobain je imel baje gnečo planetov v ribah in sonce kvadrat neptun.. To pa sigurno, neptun je pokazatelj za umetniške talente, to je čista suptilna energija in ogromno ljudi z neptunom v peti hiši to krasno uveljavi pri izražanju njegovih kreativnih hobijev, celo poklica. Tudi neptun v drugih hiši, ki je hiša talentov, kaže na določen umetniški potencial. Cobain je kot ribak, njegov vladar neptun je že itak precejšnji garant za umetniško pot, bil slabo aspektiran z njegovim soncem, zato je to večkrat pokazatelj za omame, droge, alkohol in podobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 lunca..jz mam tud ta aspekt sonce kvadrat neptun.Pa ne prenesem alkohola,droge mi ne dišijo,niti kadim ne..Sploh ne težim k temu,da bi bežala iz realnega sveta.A me mogoče malo premza zelo močen pluton in saturn v moji natalni karti??Saturn in pluton(oba dva) tvorita trigon z neptunom?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Bože,imeti neptuna kulminantnega, v deveti hiši...a opp z luno v dvojčkih,jst bi rekla prej domišljija in neučakanost, kot laži ali prikrivanja. Kakšen vpliv ima na to prehod jupitra v strelca? čauČI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 lunca..jz mam tud ta aspekt sonce kvadrat neptun.Pa ne prenesem alkohola,droge mi ne dišijo,niti kadim ne..Sploh ne težim k temu,da bi bežala iz realnega sveta.A me mogoče malo premza zelo močen pluton in saturn v moji natalni karti??Saturn in pluton(oba dva) tvorita trigon z neptunom?? Na vsak način, moje sonce je tudi v opoziciji z neptunom, pa se nikoli nisem vdajala tem omamam. Potrebno je pogledat kako mačan je neptun, seveda pa saturn in pluton, če sta močna v karti, ne dopustita tega. Trigon je sigurno tak pokazatelj. Kako vzgajati otroka ..Ljudi .., ki imajo Neptuna v 3hiši? Verjetno bi jiz vzpodbujala k pisanju fantazijskih spisov, kasneje bi bili dobri režiserji za znanstveno fantastiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 js ga mam v prvi bajti....in jani je reku da se čist po neptunovko spreminjam..menjavam obraze Neptune in the First House 1st hs 28' 3''Neptune in Sagittarius Neptune Conjunct Ascendant Moon Square Neptune Jupiter Square Neptune Neptune Sextile Pluto 28' 3'' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 js ga mam v prvi bajti....in jani je reku da se čist po neptunovko spreminjam..menjavam obraze Jani pa kar prav, pa še tko blizu ASC, ti bi bla dobra vohunka, te ne bi pogruntal tko hitro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 to je pa res...pretvarjat se pa znam..pa še direkt v oči se me lahka gleda pa ne trznem razn če sama ne crknem od smeha..potem je konc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Sama sem si zadnjič z veliko težavo priznala, da........znam biti prava prevaratnka. In to celo brez slabe vesti..mirne duše bi lahko speljala kakšno goljufijo..mogoče me tule potem rešuje sam strelec. Ker kot takšen kakršen je..neke silne nepoštenosti ne prenaša..ampak takšne kao manj škodljive pa mimogrede..Pa alkoholnega mačka tudi nimam komot bi ratala pijanka kakšna..če ne bi vedela tega(in da radi slučajnosti(pač jupiter radodarno čuva) silom prilike ne prenesem sladkih alkoholnih pijač, niti nobenih drugih - kakšen kozarec vina ali piva in to je vse..) Tudi vse te novodobne odvisnosti(od foruma, tv..telefona) sem hitro ozavestila in skenslala tole..Pa še tole dela neptun - ne le da imam nadvse dobro mnenje o sama sebi(itak) tudi o ljudeh na splošno ga imam. In ko kdo le končno sname masko..so križi in težave ter razočaranja...Pa spet pride strelec na delo in ob priliki povem folku svoje menje(ravno danes eno takšno padlo..) Toliko o popolni konjunkciji neptuna in sonca ter malo slabši z asc..-seveda v 1,hiši Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Moj neptun je v 5 hiši, v znamenju strelca, v 5. hiši je tudi luna prav tako v strelcu tudi jaz mam aspekt SONCE KVADRAT NEPTUN NIKOLI nisem poskusila cigaret, NIKOLI bila pijana, Nikoli poiskusila bilokakšne droge, čeprav sem stara tam okrog 26:) RES sem grozno proti tem stvarem! Sonce kvadrat Luna Neptun (strelec,5.h) sekstil Pluton(tehtnica, 3.h)Neptun (strelec,5.h) trikotnik Ascendent(lev)Jupiter (devica, 2.hiša) kvadrat Neptun (stelec,5.h)Luna (strelec, 5. hiša) konjunkcija Neptun (strelec,5.h) Jaz pa umetnica??? hmm.. bi se iz danih podatkov dalo izbrati, da sem? Vsak človek je lahko za sebe umetnik, ampak ,da bi me drugi imeli za umetnico??? Moj poklic ni ravno umetniški, saj je povezan z gospdarstvom, ki je predvsem realno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 na trenutke mi moj neptun v prvi bajti pride še zelo prav...enostavno se prelevim v neki drugega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.