Skoči na vsebino

Neptun

pokowc

Recommended Posts

NIKOLI nisem poskusila cigaret, NIKOLI bila pijana, Nikoli poiskusila bilokakšne droge, čeprav sem stara tam okrog 26:) RES sem grozno proti tem stvarem! Sonce kvadrat Luna

Pa ti živiš v mestu ali na vasi?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

misliš, da ne morjo obstajat taki ljudje...jih pač te zadeve ne zanimajo..simpl x^x x;)x

Kdo pa obsoja....Mene samo zanima. Zato, ker pač živim v mestu in imam fanta, ki je živel na vasi, pa me je prepričal, da se v kratkem roku preseliva na vas, zaradi otrok....Na vasi je menda manj dejavnikov, ki bi sprožalo tovrstno eksperimentiranje. Jaz sem namreč začela žurat pri 13 letih, on pri 20. letih. Jaz sem eksperimentirala vse sorte in so me privlačile temne sfere, vendar nisem nikoli zabluzila in sem naredila faks in sedaj sem čist obično dekle. No, on tega nikoli ni izvajal, pa je tudi čist fajn dečko.

Me samo zanima, ali je na vasi varneje vzgajat otroke? Ker jaz redko srečam ljudi v mestu, ki ne bi čisto nič eksperimentiral...

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Me samo zanima, ali je na vasi varneje vzgajat otroke? Ker jaz redko srečam ljudi v mestu, ki ne bi čisto nič eksperimentiral...

Precej več dejavnikov je v mestu, da se človek izgubi. xrolleyesx Prav tako je mesto mogoče še bolj nevarno za tiste, ki pridejo iz vasi v mesto in niso vajeni takega načina življenja. Največ pa je odvisno od posameznika in njegove postavitve planetov in od tega je odvisno kdo je bolj podvržen nevarnosti modernega časa (droge, pijača, kriminal).

Kdo pa obsoja....Mene samo zanima. Zato, ker pač živim v mestu in imam fanta, ki je živel na vasi, pa me je prepričal, da se v kratkem roku preseliva na vas, zaradi otrok....Na vasi je menda manj dejavnikov, ki bi sprožalo tovrstno eksperimentiranje. Jaz sem namreč začela žurat pri 13 letih, on pri 20. letih. Jaz sem eksperimentirala vse sorte in so me privlačile temne sfere, vendar nisem nikoli zabluzila in sem naredila faks in sedaj sem čist obično dekle. No, on tega nikoli ni izvajal, pa je tudi čist fajn dečko.

misliš, da pa je na vasi varno x?x čist odvisn od osebe..pa tudi če živi na vasi, enkrat gre v šolo in ti lahka sam moliš, da ma v glavi pošlihtano kaj lahka in kaj ne sme xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pot u p.m. al pa u nebesa je iz useh koncou približn isto douga. mogoč mal drgačna, ampak u bistvu je pa isti šmorn.tko kt tut pred sabo ne moreš uidet al pa se skrit, pa loh greš lih kamr češ... :o|o: :o|o: :o|o:
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ja saj morda res isti šmorn. Pri sestrični na vasi ga pijejo kot zmešani. Je pa res, da se ves žur začne pri kasnejših letih, ko si že malo bolj pameten. Kot sem seznanjena na vasi starši okol furajo najstnike v diskoteke in podobno, ker ni rednih avtobusnih postaj. In je to tudi ena oblika kontrole. Žurajo ga sicer, v manjši družbi okoliških najstnikov, ampak se ne zadržujejo pri 15.ih ali še prej v nočnih lokalih, pa diskotekah.

• 10 months later...
Tole sem povlekla ven, ker moram napisat, da se absolutno strinjam ... in kar je bedno. Imam ga v 7. hiši, pesjana ... idealiziranje blaaah :xx!:

:2src: :2src:

:palec: Se popolnoma strinjam z Bernom. Mystica, tudi moj neptun je v 7 hiši, ampak nekje pač mora bit, ni kej. Mi je pa precej bolj všeč, kot pa, če bi bil kje drugje, da bi bila zamegljena drugje, hahahahaa??

veš, ko ga sprejmeš..se vse spremeni ;) misliš, da je men všeč, da mam ene par tisoč obrazov.....ampak ko sem sprejela dejstvo, da taka kot sem..je vsaj polovica teh mojih 'obrazov' izginla......morš gledat pozitivne in negativne lastnosti..in sam na teb je kere boš sprejela....čas pokaže, da je taka pozicija neptuna, ki jo pač mamo idealna za nas...za naše razvijanje.....ker ponavadi zamegli tam, kjer se nismo sposobni soočit z resnico in jo sčistimo, ko smo dovolj zreli in močni za to..

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

veš, ko ga sprejmeš..se vse spremeni ;) misliš, da je men všeč, da mam ene par tisoč obrazov.....ampak ko sem sprejela dejstvo, da taka kot sem..je vsaj polovica teh mojih 'obrazov' izginla......morš gledat pozitivne in negativne lastnosti..in sam na teb je kere boš sprejela....čas pokaže, da je taka pozicija neptuna, ki jo pač mamo idealna za nas...za naše razvijanje.....ker ponavadi zamegli tam, kjer se nismo sposobni soočit z resnico in jo sčistimo, ko smo dovolj zreli in močni za to..

:palec: :palec: Ja klarus, tle se gre samo za to, ko ozavestiš, je precej drugač.

Malo gledam sploh kakšen chart imam in se samoanaliziram. :)

:palec: Najlažje je to sproti, dogodki ti bodo najbolj pomagali pri svojem proučevanju. Zato najprej vsak mora spoznat svojo karto in potem lažje spoznava vpliv tranzitov.

[quote

Najlažje je to sproti, dogodki ti bodo najbolj pomagali pri svojem proučevanju. Zato najprej vsak mora spoznat svojo karto in potem lažje spoznava vpliv tranzitov.

Bo držalo. Karkoli pomembnejšega se dogodi meni ali nekomu v moji bližini . . . avtomatično pogledam na uro (točen čas),

si zapišem in čekiram karto trenutka s svojo ali natalno karto, ali pa progresijami. Vedno znova me preseneča logika

astrologije.

Tole je pa, če se ne motim, Stojanovićeva šola. Od branja njegove knjige namreč to počnem .

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Tole je pa, če se ne motim, Stojanovićeva šola. Od branja njegove knjige namreč to počnem .

:palec: :palec: Stopinje delujejo, pa še kako, men ni blo prej nikoli jasno, zakaj se dva rojena v istem znaku, po možnosti še s soncem v istem znaku, isti ASC, pa sta precej različna. Potrebno je gledat stopinjo sonca in ASC in dobiš precej drugačno različico.

:palec: :palec: Stopinje delujejo, pa še kako, men ni blo prej nikoli jasno, zakaj se dva rojena v istem znaku, po možnosti še s soncem v istem znaku, isti ASC, pa sta precej različna. Potrebno je gledat stopinjo sonca in ASC in dobiš precej drugačno različico.

točno tako, Lunca! :palec:

• 3 weeks later...
:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: Ogledalce, ogledalce (ne moje)

BTW, moj Neptun mi tvori opozicijo z ASC. :sori: xrolleyesx

Torej ga imaš na DESC, pazi se, da ne idealiziraš pri drugih in da te kaj ne razočara.

točno tako, Lunca! :palec:

:palec: Čveka sama veš, ko pričneš raziskovat stopinje, te privedejo na pravo mesto, četudi mogoče komu ni znana prava ura rojstva, zato poiščemo ASC na način, ko človeka opazujemo, spremljamo skozi določene važne dogodke.

Glede teh stopinj - potem je moj ASC v strelcu na 22 stopinj, nekoliko 'kozorogovski'?

Strelčeva luna na 3 stopinji pa dvojčevska, ampak ker je v 12. hiši, se oboje nekoliko spremeni.

Je pa sonce na 14 bika, torej zelo bikovsko?

lp

Glede teh stopinj - potem je moj ASC v strelcu na 22 stopinj, nekoliko 'kozorogovski'?

Strelčeva luna na 3 stopinji pa dvojčevska, ampak ker je v 12. hiši, se oboje nekoliko spremeni.

Je pa sonce na 14 bika, torej zelo bikovsko?

:palec: Ja 22 stopinja ima pridih kozoroga, zato ASC v strelcu nima tolk uživaške narave kot bi jo imel sicer, luna na 3 stopinji je precej "gobčna", ker pa je v 12 hiši, ne pride tolk do veljave, vendar še vedno boljša komunikacija, kot bi bila sicer, če ne bi bla na dvojčkasti stopinji. x;)x

Ja, hvala lunca za komentar.

Malo sedaj gledam tele moje stopinje in so mi nekako najbolj zanimive tam kjer se 'podvajajo'.

Npr. MC na 19 tehtnice, kiron na 2 bika, saturn 10 sicer leva (tale saturn vem, da je kar pomemben zame)...

Ti so gotovo še bolj 'zapisani svojemu znaku'.

lp

Rada bi sporočila tole v zvezi z Neptunom:

Danes sem mimogrede na hitro pokukala v Konzorcij (Ljubljana) in videla, da so po dobrem letu in pol ponovno dobili knjigo Liz Greene: The astrological Neptun.

Knjiga je res zlata vredna in ker je videti, da so dobili samo en izvod, zato priporočam, da se zavzamete in jo hitro kupite. Simboliko Neptuna avtorica zares celovito obdela - tako z mitološkega, religioznega kot psihološkega vidika. Avtorica zato ni prav nič redkobesedna, saj ima knjiga 500 strani.

Šele ko sem to knjigo prebrala sem imela občutek, da Neptuna začenjam malo bolje razumevati - tudi pri sebi (Neptun opozicija Venera).

Lp

Ja, hvala lunca za komentar.

Malo sedaj gledam tele moje stopinje in so mi nekako najbolj zanimive tam kjer se 'podvajajo'.

Npr. MC na 19 tehtnice, kiron na 2 bika, saturn 10 sicer leva (tale saturn vem, da je kar pomemben zame)...

Ti so gotovo še bolj 'zapisani svojemu znaku'.

:palec: Sigurno predstavljajo ti planeti, oz. točke na stopinjah znakov precej močneje kot bi sicer, npr saturn na stopinji kozoroga, kjer je vladar je sigurno močan, čeprav je v levu in ima precej lastnosti svojega znaka, MC ima pravo stopinjo vage, zato verjetno tudi poklic, ki je vezan na lepo, harmonične odnose, nekaj, kar je v povezavi z vago.

• 9 months later...
Guest VilaSonca
zakaj osebe s slabim aspektom Merkurja in Neptuna (vključujoč konjunkcijo) veljamo za lažnivce? :o|o:

Guest VilaSonca
ja, bi šla iskat v temo "Kako greva skupaj", pa se mi ne da. tam je lepo povedano, da smo lažnivci. :vragec:

zakaj osebe s slabim aspektom Merkurja in Neptuna (vključujoč konjunkcijo) veljamo za lažnivce? :o|o:

saj ne veljate za lažnivce. Pri aspektu Merkur /Neptun , gre bolj za bujno domišljijo in to, da vas ljudje, ki tega aspekta nimajo, ne morejo

razumeti.

Poleg tega se človek z aspektom Merkur konj.Neptun težko koncentrira medtem ko se pri opoziciji človek komod mentalno sesuje saj izgubi zaupanje v svoje ideale. Neptun kvadrat Merkur prinaša težave z orientacijo, težko se odločamo, zaupanje v ljudi je slabo, saj jih ne znamo pravilno ocenjevati.

Toliko na kratko o Neptunu in Merkurju. Napisanega ne posplošujte. Gre bolj za info.

lp

no lepo....da mam bujno domišljijo je pogruntala že mat, ko sem bla mala.......menda leve streljala po stanovanju....in podobne reči...... xscratchx ......za lažnivko me pa niso nikol označli.....prej obratno.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest VilaSonca
z orientacijo mam pa res probleme (pa kvadrat mam). x:Dx kolikokrat sem se izgubila v gozdu, ker nisem več vedela, kje je Sever, kje Jug ... x:Dx

no lepo....da mam bujno domišljijo je pogruntala že mat, ko sem bla mala.......menda leve streljala po stanovanju....in podobne reči...... xscratchx ......za lažnivko me pa niso nikol označli.....prej obratno.......

hvala za povratni info, Amis x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...