devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja, men je tud dons smešn. Sam takrat, pred 5 dnevi sem bla pa tk razočarana nad samo seboj. Bi raj mela, če bi mi kdo dnar sunu. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Bi raj mela, če bi mi kdo dnar sunu. ....le pazi nanj, ne takšne govoriti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja, sej vem, da majo besede moč, sam ko razmišljam... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Uran ti da nepredvidljivost, da bi zaradi urana pozabljala keš....mislim, da ne bi šlo. Bo kar Neptun krivec Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 :xx!: Tale neptun v drugi hiši ti dela štalo na tvoj račun. Važno je, da obdržiš občutek lastne vrednosti, kajti neptun natalno v drugi hiši ti lahko ruši tudi ta filing. Ali pa si lahko nadeneš rožnata očala in si misliš svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jz mam Neptuna v 2. hiši. ... ... Vem, da je Neptun kriv za moje zblode. He, kaj zamujam! , Ja, predvsem je to tvoj 'krivec' (na tem financnem podrocju, kot tudi pri sicersnjem vrednotenju, se sploh, ker si devica, ko vse analiziras, zelis ustvarit mnenje, zavzet stalisce...). Poznamo take... :o|o: :o|o: Hecno je, da dostkrat kaksne stroge Device na finto vrze potem kak Neptun v Chartu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ta stavek nam pride prav v vseh položajih Neptuna. Če je v deveti, se o npr. študiju vprašamo, "ali je to to?" Še dodatno o njem, pesjanu:Neptun deluje kot fatamorgana. Praskamo po pesku proti oazi v puščavi in ugotovimo, da je to samo privid. Razočarani smo, a ko si oddahnemo in pogledamo naokoli, vidimo, da je precej blizu od nas V RESNICI oaza. In praskamo naprej. Nakar vidimo, da tudi to ni drugega kot privid. (In potem se štorija ponavlja.) Še ena slika:Neptun ti pove, "da je to tisto pravo, nakar nisi čisto siguren, vendar pa te pesjan kljub vsemu prepričuje, da cela zadeva v bistvu JE v redu, ampak ni sigurno, ker morda ni, čeprav zgleda, da je, in skoraj bi lahko bilo, če se ne bi nekaj zgodilo, ampak ne biti razočarani, saj v bistvu kar je, ampak danes nekako ne gre, jutri bo bolje, ker absolutno mora biti, čeprav še ni čisto garantirano..." Sem zakompliciral? Težko brati? No, prav takšen je Neptun. Locirajte ga v svojem horoskopu in ga povežite s hišo, v kateri se nahaja, in ni vrag, da boste našli iluzijo, ki vas daje na dolge proge. (Naj vas ne mota njegov položaj v znamenjih - ker je generacijski planet, je v enem znamenju toliko časa, da ga ima tam stotnija milijonov ljudi.) (In če vprašate mene, je njegov neprimerno bolj pasji položaj v četrti hiši. A o tem kdaj drugič.) Lep pozdrav vsem!Tja, če mi je zdaj kaj bolj jasno..Prebrala enkrat, dvakrat, trikrat... V mojem chartu je Neptun v 8. hiši v Škorpijonu- torej se naj za smrt ...ali pa za seks.. vprašam ali je to to??? :o|o: Ali pa za duhovnost? Hm... ali je Lunin forum to? Praviš, da je Neptun tisti, ki nam zamegljuje predstave- vezano na hišo. Kaj torej predstavlja, če se pojavi v 8. hiši in sicer v Konjunkciji z Venero...naj to pomeni, da bom prevarana v partnerstvu, da napačno ocenjujem moške....., da jih jaz varam.. Ali kaj čisto tretjega? Neptun pri meni tvori kvadrat z natalnim Saturnom (v 12., v Vodnarju), grem potem še jaz med kriminalce? Poleg tega je imam še trigon Neptuna z natalno Luno in ASc V ribah. Intuicija,...se mi zdi. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Bern je pa tegale Neptuna tko super opisal, da ga boljše ni mogel. Točno tak je, zamegljen, prebrisan, ko že misliš, da je to to, si se nasankal.Mislim, da je zaželjen na področju umetnosti kjer ti da en poseben navdih, ki ga kje drugje težko najdemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 se sploh, ker si devica, ko vse analiziras, zelis ustvarit mnenje, zavzet staliscePha! Analizirat, ustvarit mnenje- neeee, nimam po moje niti ene lastnosti device, po Bernovih izračunih sem nek hibrid med 4 znamenji od katerih ni niti eno devica. To je samo ime... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hm, na tole se skoraj moram oglasiti. Astrologija kot hibridizacija? Če se spustimo na tla, potem sam jemljem človekov karakter kot neke vrste mozaik. Sončevo znamenje je samo eden od bistvenih delov tega mozaika, kolega Matjaž Regovec je tu vpeljal lep izraz "gradnik". Za sončevo znamenje seveda ni nujno, da je najbolj pomemben tak gradnik, je pa eden od glavnih. Če bi bilo sončevo znamenje vse, kar potrebujemo, potem bi bil Oven enak Ovnu in bi Ovni predstavljali cca 1/12 ljudi na svetu in vse bi bilo čisto v redu pošlihtano in kul. Pa ni. Vsaka Devica ni čisto enaka (celi niti podobna) vsaki drugi Devici, kar pa pomeni, da so časopisni horoskopi seveda sami sebi namen, saj govorijo o t.im. "astrologiji sončnih znamenj", ki nima nobene vrednosti. Hibrid? Če imamo Luno tu, ascendent tam, po soncu smo Oven, v deveti hiši (ki diši po Strelcu) pa imamo kar pet planetov - kaj smo potem?! Hibrid? Je za pomisliti. Mogoče izraz ni čisto napačen, čeprav mi osebno ni všeč. (Mozaik se tako lepo sliši.) Pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bern...nekje sem zasledila, da tolmačiš horoskop... hi...ker sem sama tabula rasa na tem področju in ne znam sestaviti horoskopa dlje od sončnega znamenja...bi mi ti izdelal mojega...če ni prevelik problem... Prosim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Če bi bilo sončevo znamenje vse, kar potrebujemo, potem bi bil Oven enak Ovnu in bi Ovni predstavljali cca 1/12 ljudi na svetu in vse bi bilo čisto v redu pošlihtano in kul. (Mozaik se tako lepo sliši.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 "Ali je to res to?" Neptun ti pove, "da je to tisto pravo, nakar nisi čisto siguren, vendar pa te pesjan kljub vsemu prepričuje, da cela zadeva v bistvu JE v redu, ampak ni sigurno, ker morda ni, čeprav zgleda, da je, in skoraj bi lahko bilo, če se ne bi nekaj zgodilo, ampak ne biti razočarani, saj v bistvu kar je, ampak danes nekako ne gre, jutri bo bolje, ker absolutno mora biti, čeprav še ni čisto garantirano..."Neptun v 5. hiši - škorpijon (del velikega trigona, ups, zmaja, se pravi, v trigonu z asc, marsom, jupitrom, sekstilu s soncem, plutonom)... če sem prav razumela Berna, potem, kadar 'se pokrije', začne delovat cel zmaj in nazadnje 'špona' sama opozicija (sonce/pluton op. jupiter)... torej je vprašanje 'ali je to to?' razvlečeno na vse točke zmaja (1., 5. 10. hiša - trigon in sonce - 3. h.?)... , saj je moje delo (10.h.) vezano na področje 5. in jasno, tudi s 1. hišo - kar pomemben 'kos' mene torej, če se Netunova energija razširi na vse tole ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja, men je tud dons smešn. Sam takrat, pred 5 dnevi sem bla pa tk razočarana nad samo seboj. Bi raj mela, če bi mi kdo dnar sunu. hja, ce iz sebe recem, je to, da treba malo vec energije usmerit v tukaj in sedaj!!usmerjanje!, ki porine v pozornost biti tukaj, biti pozeren sedaj!potem pride do izraza devica. ... ker je pac neptun prisoten pa ga izkoristi drugace, tako kot ze ves. sanjari takrat ko je primerno in si daj takrat duska! kajti neptun je BOGATSTVO svetov in domisljije!! PREKRASEN PLANET!!in torej ON NI KRIV, saj je pomocnik, da se ne fiksiramo prevec v prvi pozornosti!! ker pa clovek 'naj bi' zivel celostno je potrebno vcasih malo vec energije usmeriti tam, kjer imamo primanjklaje (nekateri na zemlji, nekateri zgoraj, nekateri vmes, etc...).in tudi kakor ti je Marsa povedala BODI SRECNA in VESELA (ce zelis), kajti neptun ti bo pomagal! (lahko je tudi tako, da te uci biti odvezan od prve pozornosti in da videti da je se mnogo drugih svetov, ki so morda bolj pomembni in globji kakor le 1 pozornost). zdruzevanje tega pa je MODROST in morda celo aktivno udejanjanje duha na nek nacin!! good luck!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ta stavek nam pride prav v vseh položajih Neptuna. Če je v deveti, se o npr. študiju vprašamo, "ali je to to?"Še dodatno o njem, pesjanu:Neptun deluje kot fatamorgana. Praskamo po pesku proti oazi v puščavi in ugotovimo, da je to samo privid. Razočarani smo, a ko si oddahnemo in pogledamo naokoli, vidimo, da je precej blizu od nas V RESNICI oaza. In praskamo naprej. Nakar vidimo, da tudi to ni drugega kot privid. (In potem se štorija ponavlja.)Še ena slika:Neptun ti pove, "da je to tisto pravo, nakar nisi čisto siguren, vendar pa te pesjan kljub vsemu prepričuje, da cela zadeva v bistvu JE v redu, ampak ni sigurno, ker morda ni, čeprav zgleda, da je, in skoraj bi lahko bilo, če se ne bi nekaj zgodilo, ampak ne biti razočarani, saj v bistvu kar je, ampak danes nekako ne gre, jutri bo bolje, ker absolutno mora biti, čeprav še ni čisto garantirano..."Sem zakompliciral? Težko brati? No, prav takšen je Neptun.Locirajte ga v svojem horoskopu in ga povežite s hišo, v kateri se nahaja, in ni vrag, da boste našli iluzijo, ki vas daje na dolge proge. (Naj vas ne mota njegov položaj v znamenjih - ker je generacijski planet, je v enem znamenju toliko časa, da ga ima tam stotnija milijonov ljudi.) (In če vprašate mene, je njegov neprimerno bolj pasji položaj v četrti hiši. A o tem kdaj drugič.)Lep pozdrav vsem! hja, bern... jaz ga imam v 4 hisi. pa cist 0 ne sikiram. Neptune--Scorpio--28°41'11--04--directpa se sonce imam v ribah, sicer v 7 hisi.morda sem mu malce blizje, mojemu dragemu neptuncku. nekako mi je malo poznano kar pises zgoraj, morda 0 takega pravzaprav; kar se mi zdi tu pomembno je, da seodvezemo od prepricanj in tega kaj je resnica (ki zavedajoc se si jo vedno ustvarjamo na podlagi onega in tistega, etc...).tako kot bi rekel: ce nimamo svoje resnice, ne moremo biti razocarani , seveda pa ima tudi to lahko svoje pomanjkljivosti.konec koncev pa gre mord le zato, da se znamo odmakniti kadarkoli, zato predvidevam, po tem kar ste pisali, da neptun enostavno UCI, na svoj nacin in z svojo energijo!! verjetno, ko clovek dojame vpliv energije neptna, mu je lazje, ceprav pravis, da je prav v tem finta, da ne vidi!?zato pa morda pomaga prvo - biti odvezan in poslusati, hkrati ostati v distanci. upam, da bo ta 'drugic' kmalu berljiv Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 se sploh, ker si devica, ko vse analiziras, zelis ustvarit mnenje, zavzet staliscePha! Analizirat, ustvarit mnenje- neeee, nimam po moje niti ene lastnosti device, po Bernovih izračunih sem nek hibrid med 4 znamenji od katerih ni niti eno devica. To je samo ime... hah, torej morda se bolje zate!! znas ziveti vec energij! hkrati pa se tu devisko zmrdujes kao ni vredu, ker nisem spredalckana!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...Neptun v 5. hiši - škorpijon (del velikega trigona, ups, zmaja, se pravi, v trigonu z asc, marsom, jupitrom, sekstilu s soncem, plutonom)... če sem prav razumela Berna, potem, kadar 'se pokrije', začne delovat cel zmaj in nazadnje 'špona' sama opozicija (sonce/pluton op. jupiter)... torej je vprašanje 'ali je to to?' razvlečeno na vse točke zmaja (1., 5. 10. hiša - trigon in sonce - 3. h.?)... , saj je moje delo (10.h.) vezano na področje 5. in jasno, tudi s 1. hišo - kar pomemben 'kos' mene torej, če se Netunova energija razširi na vse tole ... Če si tole nekako poskušam predstavljati, potem imaš opozicijo SU/03 z nečim v 10. hiši ter dvema trigonoma, od katerih eden leti v prvo hišo, drugi pa velja Neptunu v 05. (Bljać, najraje delam tako, da imam podatke sam pa si izračunam. Sicer je tako, kot bi po kalnem tolmunu z roko za ribami mahal. Podatke po OS torej, ni nujno, da je na forumu.) Po drugi strani je Sonce v 03 verjetno na namem koncu te hiše, planet v 10 pa na samem začetku te hiše, sicer ne bi bila v opoziciji. Je tako? Ampak velja še nekaj: če naj bi veliki trigon postal zmaj, mora imeti vse aspekte, ne samo, da je tista četrta točka v aspektu z enim od voglov. (Orbis je zaradi velike skladiščene energije lahko celo nekoliko večji od običajnega oziroma dogovorjenega, vendar če ni vse v aspektu z vsem, potem ni zmaj! - Kar je čisto dobro.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bern: Ja, mozaik je tud lepa beseda. Hibrid res čudn zveni kot da bi blo kej s kom narobe. Pa zgleda, da ni Free: ja to me matra včasih, TUKAJ&SEDAJ. No, tist dan sem bla še extra zblojena, ker sem razmišljala o enem človeku in o situaciji, ki se sploh ni in se mogoče sploh ne bo naredila. Zakaj delamo to? Sama seb grem včasih tolk na živce, ker sproduciram v seb eno jezo na podlagi morebitne prihodnosti al pa davne preteklosti. Več meditacije! Lunca: Kako ti ruši občutek lastne vrednosti? Da se bom zaničevala? Sam dostkrat izjavim kako zaničevalno-patetično na svoj račun. Druge? Hm, za razmislt. Ja, do denarja pa res nimam ne vem kakega odnosa, v bistvu ga obravnavam kot eeee makarone. Bom raje razmislila o rožnatih očalih Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bern: Ja, mozaik je tud lepa beseda. Hibrid res čudn zveni kot da bi blo kej s kom narobe. Pa zgleda, da ni Free: ja to me matra včasih, TUKAJ&SEDAJ. No, tist dan sem bla še extra zblojena, ker sem razmišljala o enem človeku in o situaciji, ki se sploh ni in se mogoče sploh ne bo naredila. Zakaj delamo to? Sama seb grem včasih tolk na živce, ker sproduciram v seb eno jezo na podlagi morebitne prihodnosti al pa davne preteklosti. Več meditacije! Lunca: Kako ti ruši občutek lastne vrednosti? Da se bom zaničevala? Sam dostkrat izjavim kako zaničevalno-patetično na svoj račun. Druge? Hm, za razmislt. Ja, do denarja pa res nimam ne vem kakega odnosa, v bistvu ga obravnavam kot eeee makarone. Bom raje razmislila o rožnatih očalih hja. pac, ko si sama mas cajt razmisljat... ko pa med ljudmi in obrnejena navzven pa se pac ukvarjas s tistim navzven (recimo dvigovanje denarja).heh, mi je avtomat prav danes pozrl kartico (le da ni bila moja krivda, ker je enostavno zatajil ); sam tolk da naum prevec pameten zveneu men se recimo dogaja, da sm tolk vesel pa dvignjeno nergijo, da kr letim po svetu.... hkrati pa sem se vedno vecinokrat tudi prisoten.nekako se naucis premikati scasoma med v sebe in ven... kar pa se se vedno ucim, glede na razlicne situacije, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bern, hvala za komentar... je res, povezovala sem z MC, čeprav gre za kulminantnega Jupitra, ki je v 9. hiši... ker je najbližje MC, sem pač sklepala, da deluje nanj... saj bi raje videla, da ne bi ... ne vem sicer, če si tole prav razlagam, ampak recimo, ko mi bo Saturn vsak čas sedel na ASC (15 st. raka), ali je to že en tak sprožilec, ko se 'zbudi zmaj' in začne delovati ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Če je tako, potem jaz idealiziram preveč - samo sebe Bom nadela druga očala evo Danes sem opazila - kaj opazila -dojela nekaj drugega - moja starejša hčerka je ena izmed tiste generacije, ki imajo vse vanzemaljce v istem znamenju... Torej uran, neptun in saturn v kozorogu. Od tega celo popolno konjunkcijo med neptunom in saturnom v 9hiši. Tudi saturn je v konj. z uranom. Ampak bolj me zanima tale popolna z neptunom. Bo tale neptun ublažil saturnovo strogost in nedomiselnost? Ali bo zato celo nekoliko bolj zasanjana kot bi bila sicer? Bi jo mikala širna obzorja, pa se bo bala odskakljati v svet? Sem nekje prebrala, da bi to naj bila generacija otrok, ki bo skrbela za rešitev zemlje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Danes sem opazila - kaj opazila -dojela nekaj drugega - moja starejša hčerka je ena izmed tiste generacije, ki imajo vse vanzemaljce v istem znamenju... Torej uran, neptun in saturn v kozorogu. Sem nekje prebrala, da bi to naj bila generacija otrok, ki bo skrbela za rešitev zemlje. Taka konstelacija je bila pri rojstvu tvoje hčere po 175 letih. Očitno je to redek pojav, zato bo ta generacija očitno poskrbela za nekaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 tole pa se mene zdej zanima!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Očitno so hčerki svoje mame Tole bo zdaj malo hecno: jaz popolno konjunkcijo sonce - neptun -v strelcustarejša ima popolno konjunkcijo - neptun-saturn (pa še uran seveda zraven) - v kozorogu Mlajša pa konjunkcijo urana in neptuna z samo 1stopinjo orbisa -v 6 hiši. tudi v kozorogu. Tako da je tale neptun v pri nas očitno kar aspektiran Bomo kar sanjalice Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 kaj pa pomeni 1 stopinja orbisa ?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.