Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Dobra tema! Bern - hibrid je off za slisat, to jaz ze ne bi bila in nikakor nisem, mozaik je pa lepo, samo nekaj manjka... je stvar... ni zivo nekako... Itak smo pa v temi Neptun in ne rabimo biti prevec konkretni in ob zid stisnjeni... devica? ja, seveda, sklepala sem iz nicka, kakopak.Saj ti tudi iz mojega nicka sklepas, da sem kar udarna. Free - 1 stopinja orbisa je oddaljenost v stopinjah - gre v tem primeru za natancen aspekt (ponavadi stejemo do nekako 7 orbisa - ce sta skupaj, v konjunkciji, recemo, ce sta oddaljena 4 stopinje drug od drugega, da je 4 orbisa - ce pa gre za trigon in je asc v levu na 15 in luna v ovnu na 19 je to trigon - orbis pa je spet 4). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Orbis naj bi bil v bistvu nekaj takega kot "območje moči (delovanja)". Nekateri orbisi so večji, nekateri manjši. Odvisno od marsičesa. Tudi sistemov je več in teorij. Nasploh pa ti zahteva nekaj občutka. S čistimi pravili ne prideš daleč. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Absolutno se strinjam, se najbolj pri orbisih. Lahko kaj potegne iz drugega aspekta in podobno. free - saj sicer pa ze imamo temo prav o orbisih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Bern - hibrid je off za slisat, to jaz ze ne bi bila in nikakor nisem, mozaik je pa lepo, samo nekaj manjka... je stvar... ni zivo nekako...Ja, off za slišat. Sam mene zanima, od kod je ta beseda dobila tako negativni prizvok. Mislim, mineole, npr so hibridi med pomarančo pa ne vem kerim sadjem še. Zarad hibridov dobivamo boljše vrste zelenjave in sadja, tk da dejansko ni tk off. Hibrid pomen sam neka mešanca. Valda, mozaik pa neki mističnega, umetnostnega, pa pravzaprav sploh ne prispeva k neki uporabni vrednosti. Sej men je pač vseen, sam ko taka panika zarad ene čist običajne in nedolžne besede. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Panika? Hibrid je križanec, mozaik pa sestavljanka. Bo zdaj bolje?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Bolje? Sej jz se nism nč prtožvala. Poznam pomen obeh besed., glih zato mi ni blo jasn, zakaj tak halo okrog ene besede. Nč nimam proti križancem, pa naj bojo kakršnikol že, niti proti mozaikom. Kulturološko in nacionalno sem itak križanc. Mozaike mam pa tud rada. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 A lahko prosim še meni nekdo pove! Neptuna imam v Strelcu v 7 hiši (04stopinje35`21),Neptun sekstil Pluton(00stopinj52`37)Hvala!!!!!! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 A lahko prosim še meni nekdo pove! Neptuna imam v Strelcu v 7 hiši (04stopinje35`21),Neptun sekstil Pluton(00stopinj52`37)Hvala!!!!!! Takole;iz knjige Chiare Bertrand Neptun v 7° hisi:-idealisticna pricakovanja in izredna cutnost se pokazeta v druzabnistvu, pricakovanja so zelo visoka, vcasih gre za iluzije.Ce sta dobro zastavljena (polozena) sta lahko zakon in druzabnistvo zelo, zelo srecna, v primeru slabih aspektov pa zveza zaradi nemirnosti povzroca nezadovoljstvo ali spremembe. 7°hisa v Strelcu:Navdusenost in dober stil v vseh oblikah zvez in druzabnistva, katere oseba dozivlja kot varno okolje, pa tudi kot odprtje novih horizontov. Velika radodarnost do partnerja, zakon je vesel, nemiren. Ne*Plu: Dober razvoj navad in idej, uravnotezen napredek, tako na zasebnem, kolektivnem in tudi socialnem podrocju. isti aspekt, iz knjige Antonie Bonomi-pokazatelj globine misli in duha, intuicija, zelja po poznavanju misterij zivljenja Ciao,ciao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Uauu Ruby,hvala ti za tole! To je pa kar good! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Malo dodajam tistemu, kar je povedala Ruby. S sedmo hišo v Strelcu ti hudega v zakonu ne bi smelo biti. Še več, zakon bi lahko bil neke vrste "varen pristan". (Zakaj tako, je odvisno od veliko stvari v horoskopu.)Če pa je Jupiter (vladar Strelca in torej tudi sedme hiše) slabo postavljen, potem se zna zgoditi, da boš izpustila dobro priliko - ali več njih - ali pa morda izigrala taisti "varen pristan", na primer z brezbrižnostjo ali pa ignoranco. Odvisno od Jupitra. Jupiter ne prinaša nujno samo srečo. O Neptunu sem se tu nekje že razpisal. Vedno ga jemljem kot vprašanje "Ali je to res to?" Kar bi v tvojem primeru lahko pomenilo, da boš sicer imela super zakon, ampak ti ne boš čisto prepričana v to. Pa boš gruntala, sanjarila in iskala. Čisto mogoče. Kajti Neptun prinaša tudi ideale. Zaradi česar je pojem zakona postavljen tako visoko, da je mogoče nedosegljiv. Se pravi, da tudi ideal ni dovolj dober. Takole malo za razmislek. Glede na to, da imaš še vse pred sabo, recimo. Lep dan želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Hvala Bern, tudi za tvojo razlago! Čeprav ni tako točno kot to, kar mi je napisala Ruby! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Huhuhu, neptunček... naš drugi modri planet, hm v kozorogu v drugi hiši... nič posebnega razen da je njegov vladar saturn v prvi... edini aspekt je na merkur trikotnik.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 A ti maš Neptuna v 2. hiši? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ja sem preveril v drugi in pozabil sem omenit da ma sekstil z luno..(v 12.hiški) ahja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Dobra tema! Bern - hibrid je off za slisat, to jaz ze ne bi bila in nikakor nisem, mozaik je pa lepo, samo nekaj manjka... je stvar... ni zivo nekako... Itak smo pa v temi Neptun in ne rabimo biti prevec konkretni in ob zid stisnjeni... devica? ja, seveda, sklepala sem iz nicka, kakopak.Saj ti tudi iz mojega nicka sklepas, da sem kar udarna. Free - 1 stopinja orbisa je oddaljenost v stopinjah - gre v tem primeru za natancen aspekt (ponavadi stejemo do nekako 7 orbisa - ce sta skupaj, v konjunkciji, recemo, ce sta oddaljena 4 stopinje drug od drugega, da je 4 orbisa - ce pa gre za trigon in je asc v levu na 15 in luna v ovnu na 19 je to trigon - orbis pa je spet 4).ah, mal bolj jasn zdele, k zadnjic k sm 1 to prebral mi ni blo marsa hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Orbis naj bi bil v bistvu nekaj takega kot "območje moči (delovanja)". Nekateri orbisi so večji, nekateri manjši. Odvisno od marsičesa. Tudi sistemov je več in teorij. Nasploh pa ti zahteva nekaj občutka. S čistimi pravili ne prideš daleč. Pozdrav!torej, ce je 1 stopinja je mocnejsi, ce pa vec (recimo 4 stopinje) pa manj mocen al kaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 A ti maš Neptuna v 2. hiši?ka pa če ga maš v stanovanju? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...torej, ce je 1 stopinja je mocnejsi, ce pa vec (recimo 4 stopinje) pa manj mocen al kaj ... V principu je tako. Čim bliže je, tem močnejši je ta vpliv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ja sem preveril v drugi in pozabil sem omenit da ma sekstil z luno..(v 12.hiški) ahja, wauuu kakšna luštna fotka Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...Neptuna imam v Strelcu v 7 hiši (04stopinje35`21),Neptun sekstil Pluton(00stopinj52`37)... Odziv na en malo starejši post: NE 60 PL ima par generacij ljudi, z rahlimi pavzami je trajal nekaj desetletij, zato se ga ne izplača posebej izpostavljati. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 A ti maš Neptuna v 2. hiši?ka pa če ga maš v stanovanju? potemtakem si ti morska deklica Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...torej, ce je 1 stopinja je mocnejsi, ce pa vec (recimo 4 stopinje) pa manj mocen al kaj ... V principu je tako. Čim bliže je, tem močnejši je ta vpliv. kolk je pa moznih stopinj?torej razpon med: ? 1-?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 neptun v tretji hiši v škorpijonu, zraven pa sonce pa merkur, vsi v konjunkciji...sicer pa neptun v kvadratu s saturnom in v inkonjunkciji z jupitrom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Free, saj sem ti napisala tam nekje mensezdi (sicer pa je to v eni od tem (sem podala link) o aspektih - imas prav naslovljeno orbis aspektov, se mi zdi)... Ponavadi stejemo nekako do 7, v nekaterih primerih 5, vcasih pa celo do 10.Pri tranzitih jemljemo manjsi orbis, prav tako jemljemo minimalen orbis pri tockah, zvezdah stalnicah ipd. Macona, hvala za tvoj odziv in samoanalizico. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 nekje na začetku teme je bern o neptunu v deveti hiši napisal tole: "Ta stavek nam pride prav v vseh položajih Neptuna. Če je v deveti, se o npr. študiju vprašamo, "ali je to to?". Tipičen primer: oseba napravi recimo strojni faks in super ji gre, potem pa napravi kariero v kmetijstvu (ker se je pač tam oženila ali dobila ugodno službo ali karkoli), in se vpraša "pa kaj naj jaz s tem faksom?!" ali pa "ali mi je bilo potrebno študirati vse tisto?". V tem smislu nekje." To bi nekako moralo držati, neptuna imam namreč v 9 hiši (09°48`57), kaj bi se še tukaj glede študija, oz. vsega na kar to vpliva dalo povedati? 9. hišo mam drugače v kozorogu (09°15`30), neptun pa je v deveti hiši sam.drugi aspekti z njim so še: Sonce sekstil Neptun 05°09`38 Luna kvadrat Neptun 06°27`32 Mars konjunkcija Neptun 01°46`44 Neptun sekstil Pluton 02°39`19 sama si to vse skupaj razlagam takole (pa že vnaprej povem da bom najbrž mim usekala ker sm bolj kot ne začetnik):Velikokrat se bom še vprašala če se učim za pravo stvar, ampak nekako bom zmeraj prišla do zaključka da to je to, ker imam 9. hišo v kozorogu, v bistvu bom sama hotla da bi to bilo to, in bom vztrajala že zaradi tega, tako bi si razlagala to objektivno, ampak sama sem taka da eno stvar začnem potem se pa nekje na sred naveličam v bistvu nikol ni to to, skoz se iščem... zmeraj poskušam poiskat kej novga s čimer bi se ukvarjala...joj jst res ne vem kako bi si to razlagala sej še nimam dost znanja o vsem tem pa bi prosila vs za mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.