Skoči na vsebino

Prelomnica v življenju

yoko

Recommended Posts

Ful jih je bilo, skoz so bile v bistvu... :D

sam menjala sem smeri skoz...

ampak najvecja definitivno tamal...

... pa avto, vozniski izpit...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Uf prelomnica. Leto 2003 je bilo hudo. Pustila sem tipa (4 leta), na sredini študija sem zamenjala faks in se vpisala na drugega, in se v istem letu tudi preselila v svoje stanovanje. Aja pa še drugo službo sem dobila. x:Dx :palec:

Nekatere stvari so gotovo načrtovane...samo ne veš, kdaj jih boš uresničil... x:Dx x:Ix

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Meni sta se zgodili dve orng prelomnici, takšni, da sem postavila življenje na glavo Prvič pri 17-tih - totalni preobrat in preselitev, drugič pri 32-tih - še večji preobrat in spet preselitev.

Sicer pa je teh selitev v mojem življenju bilo kar 8 in to ne takšnih iz stanovanja v stanovanje, ampak z razdaljami od 20 pa tja do 1000 km.

Ampak teh malih dogodkov itak ne štejem za prelomnice. So samo dogodki.

Prelomnica naj bi ti orng spremenila življenje. Običajno na bolje. To sicer ugotovimo potem, v času prelamljanja itak dobrega ne čutiš, ker te žene nekaj, čemur ne znaš nadeti imena...

Očitno je pri meni bil strelec na delu, ker sem se s temi svojimi entuziastičnimi odločitvami res metala v prepad...

Zame je bila prva prelomnica v življenju vstop v srednjo šolo. Pa ne zaradi šole same, ampak ker sem takrat zapustila svoj rojstni kraj in začela bolj odgovorno in malo bolj samostojno živeti. Sem pa zelo uživala v tej spremembi - ni bilo nekega domotožja...

Druga prelomnica je bila pravgotovo rojstvo hčerke. Takrat se ti itak postavi vse na glavo. Vse počneš, kadar lahko ali kadar moraš, ne pa kadar hočeš...

Malo bolj stresna prelomnica je bila razdor te družine. Tukaj je bilo v bistvu pomešano

- razočaranje zaradi neuspeha in

- olajšanje, ker se je zame začelo novo, kvalitetnejše življenje...

No, potem se je ponovila druga prelomnica, le z drugačnim spolom - rodil se je sin...

In spet tretja prelomnica - razdor družine...

Kar pa se leta 2004 tiče, pa ni bilo nobenih takih večjih prelomnic. Sem dokaj mirno preživela. x8Dx

Hej!

Prelomnice v življenju? Če pogledam nazaj na mojo prehojeno pot jih je v teh letih x:)x bilo kar veliko. Preveč x?x , vsaj tako mislim.

Verjetno je to šola v življenju, šola, ki ji ne moreš uiti; pot, ki jo moraš prehoditi.

Nekje sem prebrala dobro misel: Največkrat se znajdemo na poti, ki smo se ji hoteli izogniti in iti po bližnici. Sama sem spoznala, da NI BLIŽNIC!

Odkar spoznavam osnove astrologije pa se mi sploh odpira novo spoznanje. Nisem zato zaplavala v te vode, da bi se čemu izognila, ampak, da bi RAZUMELA.

• 1 month later...

PRI MENI JE BILO PAR PRELOMNIC,KI SEM JIH SAMA PRIKLICALA xwizardx .

BILE SO PAC ZAME NUJNO POTREBNE.NAJVECJA JE BILA PRI 15-IH LETIH,SEM TOTALNO OBRNILA LAJF NA LEPSE OZIROMA TKO KOT SEM HOTELA ZACETI ZIVETI.TAKRAT SEM SE PRVIC SRECALA ,CIST PO NAKLJUCJU,Z DOLOCENIMI RESNICAMI V SEBI.

KO SEM BILA ZE V ZELO HUDI DEPRESIJI IN NA ZACETKU ANOREKSIJE,SEM SI ZAZELELA PRESENECENJE IN PREOBRAT.ZGODILA SE MI JE ZANIMIVA STVAR IN TO ISTI DAN KOT SEM SE ODLOCILA ZA PREOBRAT.SLA SEM STOPAT IZ LJUBLJANE V KOPER IN USTAVILA MI JE ZENSKA Z NEVERJETNO ZIVLJENJSKO ENERGIJO.CELO POT ME JE FASCINIRALA S SVOJO FILOZOFIJO.KR TRESLO ME JE OD VZNEMIRJENJA.VERJELA SEM V TO,DA SEM JO SAMA PRIKLICALA.TA ZENSKA MI JE DALA VOLJO IN SMISEL ZIVLJENJA V TRENUTKU KO SEM HOTELA KONCATI SVOJE ZIVLJENJE.

OD TAKRAT SEM SE OBRNILA VASE IN SE ZACELA IMETI RADA.TO JE BILA NAJVECJA PRELOMNICA,CEPRAV JIH JE BILO SE NEKAJ,A NOBENA MI NI TAKO KORENITO SPREMENILA POGLEDA NA ZIVLJENJE

xwizardx

RADA BI SE KDAJ V ZIVLJENJU VIDELA TO ZENSKO IN JI PODALA ROKO IN SE JI ZAHVALILA ZA BESEDE,KI MI JIH JE TAKRAT NAMENILA.TOLIKO MI JE POMENILA ,DA SO SE TRIJE MOJI DNEVNIKI IMENOVALI PO NJEJ. :flowers:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:palec: x8Dx

... pa se nasla si temo in je ne kar odprla - sem glih mislila, da bom morala... kaj zdruzevat al kaj takega... x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Moja večja negativna prelomnica je bila, ko sem izvedala, da sem neozdravljivo bolna. Ampak sem se naučila živeti s tem. veliko jih bolj trpi, zame pa skoraj  nihče ne ve, da je kaj narobe z menoj.

Druga prelomnica - ta je pa pozitivna  x:px  je bila lani, ko sem dobila prvo redno službo, še preden sem pravzaprav diplomirala. Čuden mi je bi ta hiter prehod s študentskega življenja na službenega. In hkrati vesel. Imam res srečo.

p.s. cigančica, jaz bi bila ful vesela, če bi lahko v postih pisala z malimi črkami. Lažje je brati.  Ko sem včasih ircala, so me tam opozorili, da caps lock pomeni kričanje.  x:)x  :eek: Pa ne vzet za slabo, prosim. Samo nasvet.  x;)x

SORI,NISEM SLA ZA TEM ,PISEM KOT PRIDE,ENKRAT TKO ENKRAT TKO...

shakti gawain

• 3 months later...
cutim,da prihaja spet neka prelomnica...pocutim se mal vznemirjeno v pricakovanju necesa novega...cutim to in dober obcutek me navdaja,ker vem da to tud rabim.brco v novo rojstvo,ko bom spet zavrgla staro ,ga osvobodila in se posvetila novemu.edino,kar si zelim je to,da bi me okolica pustila pri miru in mi nehala vsiljevati svoja mnenja ....ker jih ne potrebujem.vem kaj potrebujem in grem v to sama in to je edino kar je zdaj pomembno-moja lastna prepricanja in zelje,ideje,ki me izpopolnjujejo in vodijo po poti-MOJI lastni poti in od nikogar drugega. x^x torej z odprtimi rokami cakam na novo rojstvo in sprejemam odgovorno sledece ,ki prihaja z vsem kar spada zraven :2src: x:)x xsrcx

shakti gawain

prelomnice:

faks VI stopnja

razdor z dolgoletnim spremljevalcem

služba

selitev od staršev, z sedanjim partnerjem

služba za nedoločen čas

prometna nesreča

zdravstvene težave

poroka

faks VII stopnja

znova selitev

zdravstvene težave

Ne vem, kaj kdo smatra za prelomnice, mene so določene stvari kar zaznamovale.

Se mi zdi vsaka od teh stvari, ki sem jih navedla, je sprožila, da drugače gledam na lajf, al pa okolica gleda drugače name.. vsaka pa določene malo, določene bolj, vplivajo, da drugače misliš o stvareh kot si takrat naprimer v SŠ, in marsikaj zarečenega požreš in do določenih stvari postaneš toleranten, do drugih bolj precizen. Za določene stvari hvaležen za ene netoleranten.

Meni se je v kratkem času dogajalo tolk. Jst bi rada mal miru v življenju imela. Ampak pravijo da tako življenje je.

xnckrivx

Mushi

V mojem življenju ni prelomnic, vedno eni in isti okovi.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

prelomnic je bilo veliko, skoraj vse so bile povezane s selitvami, največja pa seveda rojstvo hčerke , to se mi je zgodilo v 30.letu, ki se mi splošno zdi najbolj prelomno v mojem življenju, saj se po 30-tem počutim vedno bolje x:)x xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>prelomnic je bilo veliko, skoraj vse so bile povezane s selitvami, največja pa seveda rojstvo hčerke , to se mi je zgodilo v 30.letu, ki se mi splošno zdi najbolj prelomno v mojem življenju, saj se po 30-tem počutim vedno bolje x:)x  xsrcx

Ko prideš do 50, je pa sploh super, ker začneš leta odštevati x;)x

mmm ne rabim velik razmišljat...jih je bilo kar nekej...dost velikih...a definitivno je tale zdaj...

ja ta moment,k se mi dogaja....in ena najtežjih.......jep x:)x

sam na konc bo zmaga moja..... x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

pr men so ene prelomnice kr naprej.......skoz je neki k me meče vn....se mal umirim pa lajf steče pa se neki zgodi :O: pa mi prebeksla vse spet in jovo na novo.....nima smisla sploh.......sm že navajena da so eni šokovi skoz, pa jemlem to čist tk....na izi.....je pa res, da kakorkol že hudo zgleda neki ko se nardi, se pol dobro vn izcimi, je bolš pol u bistvu, sam tacajt je pa hudo, kruto u bistvu, skoz neki te jebe....sam že more tk bit a ne :inocent: ma recimo x:Dx ne kompliciram u bistvu okol tega, u lajfu pač tk je......potegneš tabolš vn če se le da.........in ne dramatiziraš preveč, sej z rožcam nobenmu ni postlano glih :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...