Skoči na vsebino

Silvesterska večerja

Guest sstane

Recommended Posts

Pravijo, da za silvestersko večerjo ne sme biti kura, ampak prašič.... xrolleyesx

Jaz bom jutri vseeno pripravila polnjeno purico, svež sladki janež (kot solato), pa ene par zelenjavnih prilog. Ziher bo korenček in brokoli, pa kuhan gomolj zelene z olivnim oljem in svežim majoronom in fileti pečene rdeče sladke paprike...pa kakor komu paše... x:px

Pili bomo pa cviček in obvezni rumeni muškat (za nas babe).

Sladkarijo pa moram še spečt. Ene piškotke, za katere sem pobrala recept na LNF-ju, pa še ene in še ene. Pa najbrž še pehtranovo potico, ampak nisem še ziher.

1.januarja bom pila pa vodo in jedla surovo kislo zelje. x:o)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A, druge boste pa vse po hotelih silvestrovale :8):

Ali se postile x:Dx

Ne,ne, kje pa.....ker vsi na silvestrovo, 1.jan...itd delamo(ja nekateri pač morajo)...bo večerja klasika: kanapejčki.veliki samo za en grižljaj, vendar na vsakem vsaj 10 različnih stvari( filigransko delo).....za naprej pa.."v igri" so telečji zrezki z vsem kar paše zraven, biftek in pršut....nekaj od tega pač...prav gotovo pa že pred polnočjo v postelji...

Sstane že vadi! x:Dx x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala Stane. Tud tebi zelim zasoljeno leto x;)x x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pri nas bo bolj zmerno. Za potico in piškote sta že poskrbeli obe tašči, s penino ni težav, izbire dosti, za pijačo je poskrbel sadovnjak, hrana pa - ene pet vrst sira pa kaj za piknit. Kdo bo pa pojedel vse tisto, kar bi se človeku pripravljajo za tak dan...

(Pa hujšal pol štiri dni... :vragec: )

:xmas: :xmas: :xmas:

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Pri nas bo bolj zmerno. Za potico in piškote sta že poskrbeli obe tašči, s penino ni težav, izbire dosti, za pijačo je poskrbel sadovnjak, hrana pa - ene pet vrst sira pa kaj za piknit. Kdo bo pa pojedel vse tisto, kar bi se človeku pripravljajo za tak dan...

(Pa hujšal pol štiri dni...  :vragec: )

:xmas:  :xmas:  :xmas:

x:)x

Vse najlepše Bern tebi, Olgi in vsem domačim, pa vsem okrog blizu in daleč okrog vas.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Men ej moj včeraj naredil presenečenje :) Večerjo, od katerih je ena šla kr direkt k mačkam, ker je bla pokvarjena kisla smetana (je rekel, da je kuhal za mačko, sam so pol doble mačke večerjo :wub: )Namesto zrezkov v gobovi omaki sem mogla jest dunajske pa francosko, žal so nama trgovino pred nsoom zaprli in ni blo časa melancanov kupit. Sej mogoče ni blo neki posebnega, sam lahk ap rečem, da od vseh babic, pa tet pa vseh, ki jih poznam, moj najboljš kuha :wub: Aja, pa na pršut ne smem pozabit, sam zdej morem pa mal začet pazit, ko bo kmal pomlad...

Z bozicno vecerjo se lahko pohvalim, ker je bila pac v krogu druzine. Novo leto, v Bratislavi, pa ni bilo v znamenju dobre hrane. 31. sem edino jedla zajtrk, potem je bil pa edin se McDonalds odprt ( kjer nisem jedla ze ene 5 let ), kjer sem sla na en krompircek in pito x:Ix
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest sstane
Kakšno česnekačko, pa bramborove placke ali pa navadne korobačke bi si pa že lahko privoščila x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...