Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Behemoth666 okol kepe 2x, pa bo....lahko tud jst njo pretepem... Carol....to se je tud men zgodil v najstniških letih, bolel ko svina, ko me je pa minil, sm pa vidla, da je blo že tko prov, ker si me ni zaslužu....una kokoš se bo pa vrnla nazaj, pa je ne šljivi 5 %!!!! Kr na gobec jo dej... Matr, kok jst nasilna izpadam tuki gor, v resnic sm pa taka nežna dušca....sam lapam velik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Behemoth poznam eno dekletce, pomoje bi bila res vredu punca če nebi tega počela ampak madonca >> laže 300/h!!! Ne izgovarja se resnici ampak prav IZMIŠLJA LAŽI! Živi v nekem svojem svetu, veliko stvari zraste na njenem zelniku - prav takšnih kot si jih opisal, noro verjame v njih in vsi drugi tut ker jih naredi tako realne! Hja na srečo drugih in njeno nesrečo ni bila le enkrat razkrinkana ampak...hja malo morje trenutkov je bilo že ko je bila razkrinkana - naredila si je pa sama sebi tolko škode, da ji zdej noben niti najbolj navadnih vsakodnevnih stvari ne verjame, pravzaprav najbolj žalostno je to da se nobenemu več niti ne da ukvarjat z njo in jo vsi na zlo grd način odpravljajo ker nočejo imeti opravka z njo Carol se ti je kolegica nalagala da nima nič s tem fantom pa si potem ugotovila da ima al ti je prišla lepo povedat, da sta zdej skupaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth666 okol kepe 2x, pa bo....lahko tud jst njo pretepem... Carol....to se je tud men zgodil v najstniških letih, bolel ko svina, ko me je pa minil, sm pa vidla, da je blo že tko prov, ker si me ni zaslužu....una kokoš se bo pa vrnla nazaj, pa je ne šljivi 5 %!!!! Kr na gobec jo dej... Matr, kok jst nasilna izpadam tuki gor, v resnic sm pa taka nežna dušca....sam lapam velik! Morš bit <{POST_SNAPBACK}>Behemoth poznam eno dekletce, pomoje bi bila res vredu punca če nebi tega počela ampak madonca >> laže 300/h!!! Ne izgovarja se resnici ampak prav IZMIŠLJA LAŽI! Živi v nekem svojem svetu, veliko stvari zraste na njenem zelniku - prav takšnih kot si jih opisal, noro verjame v njih in vsi drugi tut ker jih naredi tako realne! Hja na srečo drugih in njeno nesrečo ni bila le enkrat razkrinkana ampak...hja malo morje trenutkov je bilo že ko je bila razkrinkana - naredila si je pa sama sebi tolko škode, da ji zdej noben niti najbolj navadnih vsakodnevnih stvari ne verjame, pravzaprav najbolj žalostno je to da se nobenemu več niti ne da ukvarjat z njo in jo vsi na zlo grd način odpravljajo ker nočejo imeti opravka z njo Carol se ti je kolegica nalagala da nima nič s tem fantom pa si potem ugotovila da ima al ti je prišla lepo povedat, da sta zdej skupaj ah boga, se mi smil. Skor tko kot da bi mela shizofrenijo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Tole sem nekje rabil za citirat, pole sem nalimal danes na tablo, sedaj limam še tlele... Kamorkoli boste šli, povsod bo dovolj ljudi, ki vam bodo lagali, in čim bolj osveščeni boste, tem jasneje vam bo, da si lažete tudi sami. Nikar torej ne pričakujte od drugih, da vam bodo govorili resnico, ko pa lažejo tudi sebi. Le sebi morate zaupati in se sami odločiti, ali naj verjamete temu, kar vam kdo reče, ali ne. (Don Miguel Ruiz, Štirje dogovori. Tolteške modrosti) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ne maram laži. Vem za tipa, ki tako laže, da resnico smatra za laž. Če mu poveš resnico te proglasi za lažnivca in neumneža ter o tebi širi laži. Nekoč na neki zabavi nisem več moral poslušati njegovih laži, pa me je povedoč resnico njegova prijateljica gostiteljica razglasila za mrhovinarja in pokvarjenca. Zabava zame ni bila več zabava, saj postal sem tud nepovabljen gost. Veliko prijateljev je bilo na tej zabavi, pa sem se obotavljal kaj storiti, rad bi bil še z njimi, toda kako, ni primerno in olikano govoriti resnice v gostih, kjer jim je ljubša laž. Mal žalosten in potrt sem iz zabave odšel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne maram laži. Vem za tipa, ki tako laže, da resnico smatra za laž. Če mu poveš resnico te proglasi za lažnivca in neumneža ter o tebi širi laži. Nekoč na neki zabavi nisem več moral poslušati njegovih laži, pa me je povedoč resnico njegova prijateljica gostiteljica razglasila za mrhovinarja in pokvarjenca. Zabava zame ni bila več zabava, saj postal sem tud nepovabljen gost. Veliko prijateljev je bilo na tej zabavi, pa sem se obotavljal kaj storiti, rad bi bil še z njimi, toda kako, ni primerno in olikano govoriti resnice v gostih, kjer jim je ljubša laž. Mal žalosten in potrt sem iz zabave odšel. Bogi, Mick...sej bo...na enga lupčeka na nos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 ah pa jebi bedaka pofu****, mal ga vun sklej Al pa s psnico na mufo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah pa jebi bedaka pofu****, mal ga vun sklej Al pa s psnico na mufo Madona...moj virus žlehtnobe se nate širi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Madona...moj virus žlehtnobe se nate širi... oooojej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz pa sovražim laži. pred leti sem zaradi spletk in laži izgubila zelo dobro prijateljico, ki je nasedla tem lažem. 3 leta nisva govorile. a ko je hudo zbolela sem se opogumila in stopila do nje. takrat se mi je odvalil kamen iz srca. zato. sovražim laži!!!! danes sva zelo dobri prijateljici in moram prizanti da če bi se še ekrat to zgodilo, bi storila enako, ampak še prej!! Menim, da je boljša resnica, pa čeprav je včasih boleča!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
raziskovalec 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Niti svojim lastnim lažem ne verjamem, kaj šele lažem drugih. Če je mentalna bolezen (= bolezen uma / misli) nalezljiva, a) se prenaša z lažnimi sporočili? b)je nagnjenost k okužbi (predispozicija)večja pri naivnem človeku (takšen je otrok)? c)je zanesljiv znak okužbe,ko se začne obnašati,kot da bi verjel lažem,za katere ve, da so laži? d)postane neozdravljiva,ko med dvema ponujenima sporočilomazavestno izbere,da bo verjel lažnemu? [Predpostavka za d) je seveda - ozdravljivost?] Jezik (govor, pisava) ni edini sporočilni medij (laž je lahko tudi v gibih, slikah, vonjavah...). Ga je pa naj-laž-je ponarediti. Prvotno je govor namenjen sporočanju resnice; tako omogoča (boljše) preživetje skupine. Z lažjo izvor sporočila zlorabi zaupanje prejemnika ali svojo moč nad njim. Bolezen pomeni poslabšanje življenja; posledica neozdravljive je običajno zgodnejša smrt. Umska bolezen je družbena; ko se zelo razširi, povzroča množične morije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Žal poznam preveč ljudi, ki govorijo tisto, kar mislijo, da sogovornik želi slišat.In tega celo nimajo za laž oz. izmišljotino :bomb:ne zavedajo se da beseda boli, da je emocionalna bolečina močnejša in daljša od fizične. Odpri oči in poglej vase, draga S.P. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ja tko je to. Men gredo tud zelo na zivce ljudje, ki lazejo x!x V nasem kraju pa je to postal ze dobro uveljavljen hobi. Sploh v druzbi se vidi, da eni ljudje kar tekmujejo, kdo si bo vecjo laz izmislil in koliko ljudi mu bo nasedlo . Potem se pa med njimi najde tak clovek kot jaz, ki verjame v resnico in v to, da jo tudi drugi govorijo . Sem pac naivna . Ampak res ce bi se hotla zlagat se ne morem, ker se ne znam. Kaksne majhne lazi ze, ampak take ko od enih slisis......ti pa kar slabo rata :xx!: dobesedno..... Men se taki ljudje po eni strani smilijo, ker tako izkrivljajo resnico, da ze svoji lazi celo verjamejo in jo smatrajo za absolutno resnico....po drugi strani bi jih pa kar prebutala, al pa serum resnice dala. Mislm pol pa se to, da ti celo kdo prjav, da imajo pri njih laminate na stropu. Jaz sem v takem primeru prav sokirana , ko je laz tako ocitna in prihaja od cloveka, ki mu zaupas.... V takem primeru sem tako sokirana, da niti ne morem rect: " Daj ne zmisljuj si! ", ampak v vecini primeru samo pokimam in potem se zgodi, da te imajo za neumnega cloveka, ker mislijo, da pac vsemu nasedes. V resnici pa ne morem verjeti, da se lahko kdo tako grdo zlaze in te pri tem gleda v oci. So pa tud taki primeri, da me kdo kaj osebnega vprasa in mu po resnici povem, pa potem pravi, da celo jaz lazem x!x , ker tega ni navajen, ker ce bi kdo njega to vprasal, bi se on sigurno zlagal. Sem pac med tistimi, ki se ne zna zlagat, kar pomeni da bi me sigurno nasli. So pa tudi eni, ki ti lahko gledajo v oci in lazejo in jih pri tem nic ne izda, ne mimika, ne pogled....ZALOSTNO ZANJE. Men se pa zdi vseeno boljse, da si iskren pa zarad tega vcasih ne sam druge tud sebe v drek spravis, kot pa da zivis v lazni stvarnosti. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Laminati na stropu , samo priznaj, da je dobra Meni bolj kot lažnjivci (njih tak ne jemljem resno), gredo zahrbtneži, hinavci in ljudje brez hrbtenice (sploh po službah jih je kolko hočeš in čeprav ga vedno sami najbolj naj..., jih ne maram) - teh pa ne maram. :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Laminati na stropu , samo priznaj, da je dobra Meni bolj kot lažnjivci (njih tak ne jemljem resno), gredo zahrbtneži, hinavci in ljudje brez hrbtenice (sploh po službah jih je kolko hočeš in čeprav ga vedno sami najbolj naj..., jih ne maram) - teh pa ne maram. :xx!: Saj ce lazejo, so v vecini primerov tudi zahrbtnezi, obrekljivci...obenem. Se mi zdi, da se takim kar kopicijo negativne lastnosti. Ce najdes eno, jih lahko takoj pomnozis s 5, to bo potem realen rezultat. Sami se sicer smatrajo za popolne in vzvisene, men gredo pa celo na bruhanje. :xx!: Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ce lazejo, so v vecini primerov tudi zahrbtnezi, obrekljivci...obenem. Se mi zdi, da se takim kar kopicijo negativne lastnosti. Ce najdes eno, jih lahko takoj pomnozis s 5, to bo potem realen rezultat. Sami se sicer smatrajo za popolne in vzvisene, men gredo pa celo na bruhanje. :xx!:Skozi Lent se pelji v MB pa ti bo vse jasno Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skozi Lent se pelji v MB pa ti bo vse jasno Al se pa ti mal zapelji cez Zasavje, ti bo zihr slabo. :xx!: Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Laž je kot snežna kepa; čim dalj jo porivamo, tem večja je. LUTHER Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Laž boli,resnica pa ne....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 (popravljeno) Laž uporablja človek takrat, da se izogne resnici. In si s tem pridobi kratkotrajni ugled ali svobodo, pač odvisno od vrste laži. Vendar tist ki ne išče resnice ne bo našel cilja. In še rek:Laž ne more opisat resnice ampak resnica lahko opiše laž. Popravljeno 18. maj 2005 -> matjazz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 hja........ je pa včasih laž enostavno človeška..... recimo, primer je iz ene knjige (filozofija, sam tle mi za razliko od ponavad ni odveč )no, recimo da te močno oborožen norec vpraša, kje je tvoj najboljši prijatelj, in ti vidiš, da ga bo, če ga najde, zihr poču...... takrat bi vsak lagal, ki je vsaj kolikor toliko človeški Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Zanimivo Če bi vedel kje živi moj prijatelj bi rekel, da je v hiši. Res je odgovor malo smotan ampak se ne bi zlagal. Bila bi še vedno bila resnica. In potem bi v trenutku lopova vprašal, zakaj ga išče. S tem bi njega postavil v situacijo, ko more povedat resnico. Ampak tole je samo teoretična rešitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 in norec, ki je povrh po možnosti še fizično močnejši, bi se ziher ustavu pa začel razmišljat, kaj nej ti odgovori...........dej ne me smejat, prosim te Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak tole je samo teoretična rešitev.zlo teoreticna. a so te ze kdaj na gobec? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Zaenkrat še ne. Blo bi pa ql, da te 5 tipov izzove na pretep. In, da si daš obvezo okol oči, tko da nič ne vidiš. In pol jih tam razmečeš. Aja v levi roki pa imaš še skodelico čaja. Aja pa to se by the way zgodi pred očmo tvojega ravnatelja, razrednika in sošolcev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.