Skoči na vsebino

Laži?!?

Behemoth

Recommended Posts

pa da te še televizija pride snemat, nede. To se ne bo zgodilo v šoli - to boš loh naredu kje drugje v starosti kšne 60, 70 let, če boš po recimo 7,8 ur na dan posvetil veščinam in tistemu, kar spada zraven.
cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Zaenkrat še ne.

Blo bi pa ql, da te 5 tipov izzove na pretep. In, da si daš obvezo okol oči, tko da nič ne vidiš. In pol jih tam razmečeš. Aja v levi roki pa imaš še skodelico čaja. Aja pa to se by the way zgodi pred očmo tvojega ravnatelja, razrednika in sošolcev.  :o|o:

xNNx In potem se zbudiš z musklfibrom v razmetani pojstli :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Dobro si to povedala Vrba.

Hvala shaolin, ker si še dodal snemalce. Tega se pa nisem spomnil. Aja by the way takšne sposobnosti majo mogoče šaolini že pri 15 letih. Tako da ne rabiš čakat 50 let.

Aja pa to bi se glih zgodil, ko bi napadl Britney Spears, pa bi njenih 20 osebnih stražarjev odpovdal. Samo tako. Za večjo dramatičnost. x8Dx

eni ja - "recimo one finger zen" (stoja na dveh prstih - po enem na vsaki roki) baje nardita v vsej Kitajski sam 2 človeka - en 15 letni mulc pa en 60 letni čičica x:Dx sam taki niso lih pogosti, k znajo tok upravljat s svojim telesom že pri 15 letih, večina jih rabi dlje... razen tega, sem rekel 7,8 ur ker si pri nas več težko privoščiš, če maš še običajen lajf zraven, uni v samostanu pa to laufajo od jutra do večera - skoraj no xDDx
cosmic dancer

Ja sej ne kaj si naredi anketo za celo Kitajsko. Pa v glavnem vsi tečejo po nožih. In potem ma najbrž vsak neko točko. In to točko na 2 prstih imata mogoče samo dva. Kaj jaz vem. Ampak sm prepričan da jih več to zmore.

Po mojih trenutnih izkušnjah je velik laži izrečenih zaradi strahov tistih, ki zlažejo. Kar v nekaterih situacijah lahko razumem. Lahko je strah, da koga ne prizadenemo, da koga ne izgubimo, da koga ne dobimo :vragec: , da jih ne fašemo za storjeno neumnost, da nekaj pridobimo kar sicer ne bi......itd. Sam na koncu se vseen vprašam, ali je tisto, kar na podlagi laži dobimo oz. dosežemo res nekaj tolk vrednega kot bi želeli, da bi bilo? In verjetn ni zastonj pregovor, da ima laž kratke noge, slej ko prej pride na plan, tko al drugač......Pa smo spet tam al pa še na hujšem, ko smo bili v trenutku, ko smo zlagali.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

drobne laži,prej zdravijo kot škodujejo..zato pssssttt ne vsega povedat po pravici..... x:px x:px x:)x x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

mhm...sej včasih je miken se zlagat...dobro za nekoga.......mogoče ga obvarjem nečesa....ga zaščitim.......ma kaj vem skratka pozitino je vedno dobrodošlo....jep:) x;)x

če ga mam v srčku jep vem,poznam......drugam se ne mešam.....

:xx!: jaz pa laži preprosto ne prenašam... :xx!: :vragec: kdor laže laže celo življenje in to največ samemu sebi.... xrolleyesx ja kako boš s takim srečno lahko živel x?x :inocent: raje resnica pa najsibo še tako boleča :vio: vse mine , čas celi rane... x:Dx x:o)x x:Xx na vseh področjih in z lažjo nikoli osebnostno ne napreduješ ob resnici se pa zamisliš.. x^x :inocent: x;)x-je odrešitev... xDDx

res je, da laž ne prinese ničesar razen trenutnega opravičila našemu egu, za tisto, kar nismo pripravljeni sprejeti.

To je v bistvu samo manipulacija.

V poslovnem svetu je to vsakdanjost, na žalost, ker če ne manipuliraš te drugi zmanipulirajo in izvisiš, moraš biti enak med enakimi. Dober trgovec je tisti, ki ti tako proda, da kupec misli, da je trgovca okol prnesu.

Povsem drugače je pa v zasebnem življenju, tu se ti prav vsaka laž tudi vrne, prav vedno se na kraju tudi izkaže resnica. Z lažmi je tako, kot je Vrba napisala. Sam sem bil velikokrat v situacijah, ko sem prav zaradi odkritosti ta kratko potegnil, a prav vedno se je kasneje iskazalo, da je tudi prava resnica prišla na dan, vendar so bili kratkoročni učinki odkritosti boleči in neprijetni, tako da sem se v nekem obdobju tudi oddaljil od zadev, kjer je bilo preveč manipulacij prisotnih.

Vendar enkrat ugotoviš, da je samo življenje brez laži in manipulacij nekaj vredno, da lahko živiš sproščeno brez misli kaj si komu rekel in zakaj, in se ne obremenjuješ, zakaj je nekdo nekaj naredil ali rekel. Ko tako razumeš svet imaš naenkrat vse na razpolago, ker ne trošiš energij za druge, ker so te energije tebi na razpolago za lepši dan v katerega se zbudiš.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Sama se strinajm z Vrbo,ki pravi da človeku z lažjo ne pomagaš, sploh pa ne vem, kakšne ljudi ima človek okoli sebe, če misli da bo z majhnimi in dobronamernimi lažmi človeka obvarovat(kot piše češpljica)-pred čim? kako ga boš obvaroval pred svojo lažjo-svojega prijatelja, partnerja???? :o|o: In kaj misliš, kako se bo počutil ta človek, ko bo ugotovil, da si se mu zlagal-a?
fish is mute-fish knows everything-G.B.

jaz tud nisem za laz, tud ne dobronamerno (pol bod pa pac tih!), no, sam 'pol sem pa pac tih'... torej, zamolcanje zame ni laz...

zakaj bi nekdo moral nekaj vedet?

Primer laz:

Jaz: a grem lohk v petek v BG?

Mama: ne.

hm, ok,

jaz: a grem lohk v Koper?

mama: ja.

(brez veze, ker kasneje mama najde karte od vlaka za BG x:Dx x:o)x - torej 'laz ima kratke noge').

Primer zamolcanje:

jaz: a grem lohk ven?

mama: ja.

Basta. Nisem se zlagala, ni pa treba, da mama ve, ker jo bo skrbel.

Ce me vprasa, kam pa gres, je pa ue zoprn, pol pac recem, v BG in tvegam da ne smem it (se vedno pa pol lohk grozim, da bom sla pa pac cez okn. x:px x:Dx)..

Torej zakaj moram jaz vedno kar nekaj govort??

zakaj nekoga kar obremenit z neko svojo resnico?

lohk sem tud tih.

kaj pa bo imel kdo od cesa, ki se je zgodil men?

ce pa me vprasas - ti pa povem, po pravic.

Tko je s tem oz. tako je moje mnenje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

'Ful dobr zgledas'!!! - butasta dobronamerna laz (kadar je laz, kadar pa je res, pa z veseljem povem in me nic ne zadrzuje xDDx).

Sem pac tih pol ce ne mroem tega rect.

Ce me pa VPRASAS (!), pa recem - si ze boljs zgledala. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Torej zakaj moram jaz vedno kar nekaj govort??

zakaj nekoga kar obremenit z neko svojo resnico?

lohk sem tud tih.

kaj pa bo imel kdo od cesa, ki se je zgodil men?

ce pa me vprasas - ti pa povem, po pravic.

Tko je s tem oz. tako je moje mnenje.

:palec: :palec: :palec:

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

<{POST_SNAPBACK}>.... ko svojci ali zdravniki nocejo ali ne znajo povedati bolniku, da ima raka ali da bo umrl. Vedno znova cujem, da je s tem prizadetemu vzeta moznost, se nekaj doziveti, se nekaj narediti, potovati, obiskati, se opraviciti, videti in gledati zivljenje z drugimi ocmi, pa cetudi le za kratek cas... Ja,.. ne smem obsojati ljudi, ki ne znajo drugace, tudi marsikateri dohterji povedo bolniku to za hrbtom, ker ga ne morejo gledati v oci - ne morejo prenesti delcek clovecnosti - ampak ce eden ne more, naj prosi drugega... resnica, pa ce se tako boli - je vcasih vec vredna kot ena laz ali molk. ...

....

:palec: xyesx

Picasso

Še tole kaj se tiče dohtarstva in moderne medicine. Nobena firma, ki proizvaja zdravila ne pove, koliko ljudi je z tem zdravilom ozdravelo, ali si pa vsaj olajšalo bolečine. Vsak predstvanik tovarne reče, da so zaslužili toliko in toliko in da so delnice zrasle za toliko.

Pa potem povejo, da razvijajo neko novo super zdravilo, ki bo če 5 ali 10 let .....

Mislim ne.

Kaj se tiče zdravil in umiranja. Nisem vedel, da zdravniki prejemanjo takšne informacije. Ampak sm mislil, če je neko zdravili na full testirano, ki ponavadi je na živalih (na ubogih nedolžnih živalih), da celo stvar deluje.

Je pa res, da vsako zdravilo, ki ni naravnega izvora, pusti za sebooj stranske učinke. To je dejstvo. Na sveetu ni niti enega kemijskega zdravila, ki ne bi puščalo stranske učinke. Včasih pa ti tu narava lahk pomaga. Npr. Če te boli želodec zarad kisline, spiješ čisti limonin sok in te neha bolet. Stvar deluje.

Ampak to sodobna medicina vse zaničuje .....

baje postaja počasi tudi zahod dojemljiv za holistično zdravljenje in začenja počasi sprejemat kej tud od vzhodnjaških medicincev.......... POČASI sicer, ampak vendar... x:)x x:)x x:)x
cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud nisem za laz, tud ne dobronamerno (pol bod pa pac tih!), no, sam 'pol sem pa pac tih'... torej, zamolcanje zame ni laz...

zakaj bi nekdo moral nekaj vedet?

.

:palec: S tem se pa že morm strinjat. Mi je všeč (razn, če se nis zlagala tole x;)x )

Drugač pa opažam, da se ljudje velikat zlažejo, čeprav bi bli lahko lepo tih, pa sploh ne vem zakaj :eek: . Morda se jim zdi tko lepš.

Običajno pa se ljudje iz laži potem "rešujejo" s še večjimi lažmi, in tonejo vse globje, jim je laž nekaj čist običajnega :sori: . Pa tudi dandanes niti tisto, kar je napisano, nima več prave teže. Kaj šele dana beseda, je že čist razvrednoten vse.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

[Ljudje so se navadli dohterjem verjet tako kot duhovnikom, ker je pac fajn, ce en drug za tebe na kriz trpi in ce te tablete tolk ubijejo, da ne zaznavas vec kaj je. Previsoka pricakovanja postavljajo na njih, potem pa so razocarani. Vse sorte je, zato se pa jaz samo na sebe zanesem, ker sem dolgo gledala kako in kaj...

xbookx xyiyax xsrcx

:palec: :palec:

Te čist podpiram, ne verjamem ne duhovnikom in ne dohterjem....

xrolleyesx

zase lahko naredim po svojem občutku, druge pa pošljem do zdravnika ,ena taka cvetka....

Znanka zdravnica ob pogledu na izpuščaje na koži ugotovi, da je na koži glivično obolenje in da naj mati stopi do lekarne po Daktarin antimikotik,

zbegana mati pelje otroka k pediatru: ta pove da je zadeva zelo podobna izpuščaju ampak ker ne srbi in ne peče verjetno ni in materi zatrdi, da nima smisla da ga pošlje k dermatologu, ker je čakalna vrsta 2 meseca...

predpiše Claritin tablete in kortikosteroidno kremo....

:xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...